- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Ahh canım ah eğer bizi kekliyorsa var yayarım saattir #eyfelkulesi ağustos ayı gönderilerine bakıyorum instada influencer ise illa etiket yapmıştır yok yokkkk kekliyor bizi bu
Bursa bilfen canım. Kıytırık okullar bile 100 bin bandına çıktı ah ahaTek cocuk dhaa illkokul nasıl özeel okul ki senelik 150 olabilir …
Gene cok okyanus bahçehire o kadar değil olamaz imkansızYok kız çok zenginleri var. O 150 binde çocuğun kitap, kırtasiye giyim, eşofman, ing kitapları, servis, yemek vardır yani okul 100 binse 50 bin ıvır zıvır işte.
Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyorAdam evden gidiyormuş hep konu sahibinin annesi de var diye hep evde laf söylermiş annesi
Bir değişiklik var değil mi ya da bizi kekliyor ahh ahh adminler biliyordur hangi şehirde olduğunu öff be inan yoruldum tamam benden bu kadarYaa bizi kekliyor
Ya da gerçekten bilinç bulanıklığı var, zihinsel engeli olabilir dicem ama ehliyet almış, araba kullanamıyor. Eğer troll değilse bu kadının annesi kesin kıza ilaç veriyor gizlice. Anlamıyor çünkü.
Sallıyor mu o zamanGene cok okyanus bahçehire o kadar değil olamaz imkansız
Yavrum muso öyle değilCanm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Değişik yaaBir değişiklik var değil mi ya da bizi kekliyor ahh ahh adminler biliyordur hangi şehirde olduğunu öff be inan yoruldum tamam benden bu kadar
Evet haklısınız kolay değilCanm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Bırakamazsın daha sünnete giidcezBir değişiklik var değil mi ya da bizi kekliyor ahh ahh adminler biliyordur hangi şehirde olduğunu öff be inan yoruldum tamam benden bu kadar
Belli şeylere takılı kalmış durumdaDeğişik yaaAllah ın gücüne gitmesin ama yani kadın anlamıyor okuduğunu gerçekten
Hakli olabilirsin canim bakarmYavrum muso öyle değilbir önceki konusuna bir göz gezdir neden insanlar böyle anlayacaksın.
Ahh ahh merasim de iptal olduBırakamazsın daha sünnete giidcez
Kv ketenpeleye getirdi musoyu 2. Torunu duyunca işte yazıkAhh ahh merasim de iptal oldu
Tanıdığınız bütün travmatik boşanmış kadınları unutun.Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Belli şeyler miBelli şeylere takılı kalmış durumda
Muso yeni eş benim çocuğumun donunu da yıkacak oda da verecek ne isterse yapacak diyen birisi. Her türlü mal benim başkasına yedirmek istemiyorum, o çocuğun doğacağı ne malum vs diye konuşan biri. Sen üzme tarlı canını muso içinHakli olabilirsin canim bakarm
Aynen öyle yavaştan yavaştan dönecekler o tarafa da mecburKv ketenpeleye getirdi musoyu 2. Torunu duyunca işte yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?