Gülme hemşire ya, çelik gibi sağlam sinirlerim vardı. Kimyam bozuldu beş dakikada.Yaaa ahahahahah.
Bir an bu kadar para kaldı sandım da vay anasını yaa dedim içimden3milyon euro kalmis
Bu sizin zihniyetiniz de bana saçma geldi. Diğerçocukğun ne suçu var? Konu sahibini destekler gibi olmuş. Siz isterseniz kendinizin aldığı evi istediğiniz çocuğunuza miras bırakın. Resmiyette diğerinin hakkı olduğu için itiraza bakar olay.Calisip cabaladim kendi evimi aldim
Ikinci kez evlendim bi kizim daha oldu hatta suan hamileyim ama bu evdeki miras esit olmucak cunku bu evi alirken kizimla yasadim butun zorluklari
Birakin elin cocugunu kendi diger cocuklarimdan bile kizimin hakkini koruyorum
Burda bir üye vardı. Kocasına kene gibi yapışık. Adam eve az geç gelse oğluna sarılıp ağlıyordu babanı ara, gelsin, baban gelse ben mutlu olurum diye. Bide utanmadan benim oğlum olgun, beni teselli ediyor diyordu. Bu üyenin oğlu ile konu sahibin oğlu son zamanlarda en çok üzüldüğüm çocuklar. Çünkü bu evlerde büyüyüp ilerde birilerini üzecekler malesefÇocuğa çok üzülüyorum. Muhtemelen senden çok etkileniyor. Allah kolaylık versin.
Eee boşanmış adam bir nevi bekar oluyor ya musakki?Başına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Ama o da öz kardeş. Çok şükür anaları farklı.Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Sitede yani bana burda "senin kocan yok" derler kslsksksl bu seref bana ait. Buna da "senin kocanın evi yok" yakıştıkoca onun canım. yeni kadın bekarların suyu çıkmış gibi bunun kocasını aldı
Hani okumuştun nerde senin okumuşluğun?İnşallah kız olur ne diyim
İnşallah kız olur ne diyim
vala kızları daha çok seviyorlar musakka ablaİnşallah kız olur ne diyim
Bizi cacık yapar bu hemşire,yanlış sularda yüzüyoruzGülme hemşire ya, çelik gibi sağlam sinirlerim vardı. Kimyam bozuldu beş dakikada.
Bir de bu kullanıcı adını o 5K yorum yazılan konudan beri musallat diye okuyorum, canım musakka çekti yazanları görünce zihnimin ne hale geldiğini fark ettim
Tertemiz delirdik.
Bu konunun başlığını doğru yazmış ama. İnsan hayata tutunacak bir yer arıyor işte çaresizce.
Asıl o zaman yandın.İnşallah kız olur ne diyim
Neden pekiAsıl o zaman yandın.
Aynen kız olunca varı yoğu sizin oğlunuza kalacak sende şehzade annesi gibi dolanırsın ortalıktaİnşallah kız olur ne diyim
Kızın tadını almadıkları için.Ben kız çocuk severim ama eski eşimin ailesi oğlana düşkünler
Doğru dedin.Bizi cacık yapar bu hemşire,yanlış sularda yüzüyoruz.
Kız çocukları babannelerinin ve babalarının göz bebeği olur yalnız. 2 oğlum 1 kıızm var.Kızıma prensesler gibi, el bebek gül bebek yaşatıyorlar hayatı bil istedim :=)))İnşallah kız olur ne diyim
Ben kız çocuk severim ama eski eşimin ailesi oğlana düşkünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?