Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ahahahahah.
Gülme hemşire ya, çelik gibi sağlam sinirlerim vardı. Kimyam bozuldu beş dakikada.
Bir de bu kullanıcı adını o 5K yorum yazılan konudan beri musallat diye okuyorum, canım musakka çekti yazanları görünce zihnimin ne hale geldiğini fark ettim
Tertemiz delirdik.
Bu konunun başlığını doğru yazmış ama. İnsan hayata tutunacak bir yer arıyor işte çaresizce.

3milyon euro kalmis
Bir an bu kadar para kaldı sandım da vay anasını yaa dedim içimden

Bu sizin zihniyetiniz de bana saçma geldi. Diğerçocukğun ne suçu var? Konu sahibini destekler gibi olmuş. Siz isterseniz kendinizin aldığı evi istediğiniz çocuğunuza miras bırakın. Resmiyette diğerinin hakkı olduğu için itiraza bakar olay.

Kızlar, hukuki süreci yanlış biliyorsam da düzeltin lütfen beni.

İlkin ikinci kızı da kendi öz kızı sandım ama ikinci eşin çocuğu sanırım. Düzelttim o yüzden.

Çocuğa çok üzülüyorum. Muhtemelen senden çok etkileniyor. Allah kolaylık versin.
Burda bir üye vardı. Kocasına kene gibi yapışık. Adam eve az geç gelse oğluna sarılıp ağlıyordu babanı ara, gelsin, baban gelse ben mutlu olurum diye. Bide utanmadan benim oğlum olgun, beni teselli ediyor diyordu. Bu üyenin oğlu ile konu sahibin oğlu son zamanlarda en çok üzüldüğüm çocuklar. Çünkü bu evlerde büyüyüp ilerde birilerini üzecekler malesef

Ama o da öz kardeş. Çok şükür anaları farklı.

Bizi cacık yapar bu hemşire,yanlış sularda yüzüyoruz.

Bizi cacık yapar bu hemşire,yanlış sularda yüzüyoruz.
Doğru dedin.
Çay demledim, el işini ve yakın gözülüğünü kap gel :)
Bizim ne işimiz var Brezilya dizilerinin zemzem suyu ile yıkanmış gibi kaldığı bu yerlerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…