- 5 Mart 2023
- 98
- -162
- 6
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
Her şeyi başa döndürebilsem döndürürdüm. Ortada onlarca hayal kırıklığı var, emek var ve en önemlisi çocuğumuz var. Unutmak kolay değilPişmanım dese saniyesinde nikahı basarsınız siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyi başa döndürebilsem döndürürdüm. Ortada onlarca hayal kırıklığı var, emek var ve en önemlisi çocuğumuz var. Unutmak kolay değilPişmanım dese saniyesinde nikahı basarsınız siz
Bence sizin içinizde bu birlikteliğe rağmen ukte kalan şeyler var. Yaşadıklarınız değil yaşayamadıklarınız için ve yaşama ihtimaliniz olmadığı için böyle yer yer hırçın, yorgun ve tükenmiş hissediyorsunuz.Her şeyi başa döndürebilsem döndürürdüm. Ortada onlarca hayal kırıklığı var, emek var ve en önemlisi çocuğumuz var. Unutmak kolay değil
Sizde hemen hemen herkesin yazdığını yazmışsınız tam olarak hangi yorumu aklınız almadı merak ettim.Sizi çok iyi anlıyorum burda nasıl yorumlar yapılmış böyle aklım almıyor . Bazı şeyler tek taraflı bitmiş diğeri için bitmemiş.. yada başka biri olduğu için hazmedememe duygusu olabilir . Yaptığınızı takdir etmiyorum ama duygu işin içine girince insan gerçekten kötü oluyor heleki aynı yastığa baş koyduğun insan ise . Çok normal buluyorum ama bunun ilerisi önemli olan . Artık kabullenmek zorunda olduğunuzun farkına varmanız gerekiyor eşiniz artık önüne bakmış hayatına devam ediyor sizin böyle davranmanız gerekiyor sağlıklı bir anne olarak . Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah çok üzüldüm
Ben kimsenin yazdığını okumadım . Post açan arkadaşın yazdığın okuyup fikrimi dile getirdim sizin merak ettiğiniz şey nedir söyleyin de bari merak etmeyelim ?Sizde hemen hemen herkesin yazdığını yazmışsınız tam olarak hangi yorumu aklınız almadı merak ettim.
Sizi çok iyi anlıyorum burda nasıl yorumlar yapılmış böyle aklım almıyor .
Okumadığınız yorumları aklınız nasıl alacaktı ki zaten?Ben kimsenin yazdığını okumadım . Post açan arkadaşın yazdığın okuyup fikrimi dile getirdim sizin merak ettiğiniz şey nedir söyleyin de bari merak etmeyelim ?
Canımmmm işine bakkk hadi :)Okumadığınız yorumları aklınız nasıl alacaktı ki zaten?
Çok teşekkür ederim sağolun. Dönem dönem bunalıma giriyorum, o zamanlarda da böyle olurdu takılır kalırdım. Keşke aklım başıma evlenmeden gelseydi o zaman bu kadar yıpranmazdım ama çok seviyordumKonuların beni çok uzüyor Allah yardımcın olsun
Seni yanina yakistirmayan adamdan kurtulmuş dün
Bol bol dua et Allah'a sığın geçecek emin ol seni çok seven biri çıkacak belki karşına ne biliyosun ve birdaha lütfen adamı arama
Evet yaşayamadık hep burnumdan geldi. Ben tutumlu insanım o daha çok harcardı sonra gerilirdik. Şimdi doya doya geziyor bu da zoruma gidiyor. Ben tek başıma yaşayamıyorum bunları, çocukla zaten zor, çocuğu ona bıraksam ben keyif almıyorum. Mutlu çiftleri görüyorum tatillerde yine moralim bozuluyor ama o yaşıyor her şeyi insan buna da takılıyr kim ne derse desinSizi anliyorum hayatında birinin olması sizinle yaşamadığı şeyleri yaşamasi sizi üzüyor.sunu düşünün bu adamdan size fayda gelseydi zaten bosanmazdiniz.diger konularınız da eşinizin nasıl biri olduğu ortada.
Bol dua et cocuğun için kendini daha çok sevÇok teşekkür ederim sağolun. Dönem dönem bunalıma giriyorum, o zamanlarda da böyle olurdu takılır kalırdım. Keşke aklım başıma evlenmeden gelseydi o zaman bu kadar yıpranmazdım ama çok seviyordum
Evet yaşayamadık hep burnumdan geldi. Ben tutumlu insanım o daha çok harcardı sonra gerilirdik. Şimdi doya doya geziyor bu da zoruma gidiyor. Ben tek başıma yaşayamıyorum bunları, çocukla zaten zor, çocuğu ona bıraksam ben keyif almıyorum. Mutlu çiftleri görüyorum tatillerde yine moralim bozuluyor ama o yaşıyor her şeyi insan buna da takılıyr kim ne derse desin
Ahahahah okeytooo ben aldım almam gerekeniCanımmmm işine bakkk hadi :)
Ülkenin yarısı narsist:) spektrum geniş hepimizde az da olsa özellikleri var ki bu da normal, kişilik bozukluğu boyutunda çok az ama her kötü erkeğe narsist diyoruz. Ben bir yorum okuyarak acaba narsist mi diye düşünemem bile. Burda adam önce bi gaza gelmiş ki kendisi de gençmiş nişanlı iken fark edip ayrılmamış , evlendikten sonra da daha çok gözüne batmış farklılıklar. Bir kadın kocası ile ilgili nerde ne giyinir bilmiyor, herkesin içinde sürekli beni rezil ediyor dese kimse kadına sen narsistsin demezBi kişilik bozukluğunun bu kadar envai çeşidi varsa o da fena değil mi? Herkese narsist diyebiliriz o zaman. Konu sahibi de narsist. Hem de gizli. Hemen fark edemiyorsun. Hadi bakalım.