Eski Eşime 2. bir şans vermeli miyim?

Çok haklısınız söylediğiniz gibi düşüncelerle daha önce iki şans verdim biri boşanmadan önce biri boşandıktan sonra...Tek fark o zaman ayrılmıştık ama aynı sitede oturuyorduk..Şimdi taşındım ordan iki ay sonra başladı şans ver kaybettiğimi yeni anladım demeye...Nasıl güveneceğim.....

Sizin durumunuz arkadaştan farklı gibi biraz.
Siz zaten şans vermişsiniz, bazı insanlarda malesef bunu alışkanlık edip
karşıdakini üzüp üzüp aynı kapıya geri geliyorlar.
Sizin çok daha iyi düşünmeniz lazım.
Siz acele etmeyin bence, eğer gerçekten şans istiyorsa, biraz sürünsün,
hemen şans vermeyin.
Ben insanların 3. bir şansı hakettiğini düşünmüyorum.
Güven zamanla olacak, çok istiyorsa sizi istediğini göstersin bakalım,
uğraşsın biraz, bekleyin bence.

deli gibi seviyorum demişsin muhtemelen 2.bir şans vereceksin..
ama gözün kapalı da verme 2.şansı
eşimin kıskançlıkları kayınvalidemin dolduruşlarıyla ayrıldık vs demişsin..
huylu huyundan pek vazgeçmez ama.. şunlar şunlar konusunda bana söz vermelisin, kötü taraflarını düzelteceksin annesi evliliğimize karıştırmayacaksın vs., tarzında şartlarını söyle bence..
aynı hatayı 2.kere yapmış olmak çok kötüdür.
bunu yapmamak için şartlarını net bir dille söyle bence.

ben denenmişi denemem...
ama eğer bitmediyse duygularınız başka adam sevemem diyorsanız bir şans daha verin birbirinize...
ama kayınvalidenizi, eşinizi, yaşadığınız olayları, eşinizin ve sizin tutumlarınızı tekrar gözden geçirerek...
çünkü kimseye sihirli bir değnek değmiyor bilesiniz...

Zaman harcayıp okuyup yorum yapan arkadaşlarıma tek tek tşkr ederim. Ailemi ikinci kez ezmek gibi bir niyetim asla yok. Kendisinede tam bunu söyleyecekken o benden önce davranıp ailene arkanı dönmeni istemiyorum diye bir cümleyle başladı geleceğim ve özür dileyeceğim her şeye razıyım gerekirse kapında yatarım yalvarırım bağırsınlar çağırsınlar önemli değil diyor. Sanada kendimi ispatlayacağım güvenini yeniden kazanacağım diyor. Ailesiylede konuşmuş kayınvalidem siz birbirinizi gerçekten seviyorsunuz biliyorum mutlu olun bir daha ayrılmayın demiş ve ailesiyle git görüş demiş ve nasıl olmuşsa gerçekten sevinmiş onun da birşeyleri anladığına inanmak istiyorum ama kayınvalideme güvenmek eşime güvenmektan çok daha zor. Ailem tabiki tepkili zor olacak onları ikna etmek biliyorum. Herşey onun elinde başarabilmesini kendini bize ispatlayabilmesini diliyorum.

canım yaşanmışlıklarını en ıyı sen bıle bılırsın ... bende evlenıp 1 ay evlı kalan tecrubelı bırı olarak senın durumunu farklı gozlemlıyorum cunkı sızın aranıza bı zaman zarfı ve mesafeler gırmıs bunu öncelıkle dusun ve degerlendır yan yana hanı bırbırınızı tuketmemıs kotu seyler yasatmamıssınız aklını kalbını aılenı ve eskı esını dınle yola devam et kalbını hep acabalarla doldurma cunkı gel gıt cok yasarsın bı seye karar ver ve sonrasında bır daha ne eskıyı nede gene bısey olurmu endısesını tası ıcınde öpüyorum senı ... hayırlısı nı diliyorum sızın ıcın

Öncelikle teşekkür ederim canım. Rabbim hepimiz için her konuda hayırlısını versin. Haklısın herkes kendi yaşadıklarını kendi en iyi bilir. Eşimle problemlerimizin başlangıcı hep uzaklık oldu şöyle bir başbaşa kalıpta iyi yada kötü bir şey yaşayamadık ki ozamanları düşündüğümde askerde yeni evlenmiş henüz kendine bile yetemeyen ailesiyle eşinin arasındaki problemleri bilen ama elinden birşey gelmeyen bir adam. Evet o süreç zarfında üzdük birbirimizi kırdık inatlaştık ve sonra tekrar birbirimize döndük inkar edemem ondan ayrıyken hep nefret ediyorum dedim ama gece yatağıma çekildiğimde yada yalnız kaldığımda neden diye ağlayanda bendim gözyaşlarım hiç dinmedi çok sevdim çokta seviyorum ve inanıyorum ki oda seviyor. Tek problemimiz ailelerimiz en başından beri zıt gittiler sevmediler kayınvalidem sorun çıkardı herşeyde şimdi değiştimi sanmıyorum değişmez. Ama en azından şimdi uzağımda o farklı şehirlerdeyiz kendi evimiz olacak ayrı bir dünyamız ve eşim kendi ayakları üstünde durabiliyor kimseye muhtaç değil. Ve ailem haklı olarak onca yaşanmışlığı gözönünde bulundurarak ve evlatlarını koruma içgüdüsüyle hayır diyorlar. Gerçi şuan için annem hayır diyor babamla yarın konuşacağım. Ondan yana biraz ümidim var yapı olarakta annem daha mantıksal babam daha duygusal bir adamdır.

canım zaten evliliği çok yanlış bir zamanda yapmışsınız
ben sizin aranızda anlattığın kadarıyla bir sorun göremedim
onun askerde oluşu zor şartlar atltında oluşu ve psikolojsi, senin yalnız oluşun sizi o noktaya getirmiş
kesinlikle 2nci bir şansı hak ediyor ilişkiniz ve eşiniz :)
dilerim çok mutlu olursunuz

Canım benim sağol. Evet aslında bir araya geldiğimiz zamanlara baktığımda belki cicim ayları diye tabir edilebilir ama genede eşim gözümün içine bakan beni mutlu eden benimle her anını paylaşmaya çalışan biriydi. Kavga etmedik mi tabi ki ettik onlarda tuzu biberiydi. Kavga bile denmez aslında. Kıskançlık işte :) Ben biraz naz yapıyordum sonra dayanamaz gönlümü almak için çabalardı. Yazarken bile ne kadar özlediğimi hissediyorum. Üzüldüğüm nokta ailemin olumsuz oluşu onlarıda üzmek istemiyorum. Ama anlatamıyorumda arada kaldım.

aranızda aşiılmıcak hiç bir sorun olmamış ne siz ona kızgınsınız ne o size
ikinizde birbrinizin aklında kalmışsınız ne güzel :)
hiç bana şunları yaptı bunları yaptı ne biçim insandı şimdi kafam karışık gibi yaklaşım içinde bile değilsiniz, bence siz doğru zamanda evlenseydiniz çok mutlu olurdunuz
ailenizle konuştuğunuz zaman ben ikna olucaklarını düşünüyorum,tabi siz daha iyi bilirsiniz ama onlarda mutsuz olmanızı istemez..
eşinizde bu kararlılıkla ailenizi ikna edicektir :)

Evet biz çok aceleci davrandık evlilik için. Birbirimize kavuşmak isterken hep ayrı düştük. Başkaları yordu bizi biz birbirimizi değil. Pazar günü gelecek eşim annem görüşmek istemiyor ama bakalım. Kapıdan kovulsa bile artık bacadan bir şekilde girecek yapacak birşey yok :)

uzun süre aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlarım. Sonucu bildirmek için yazıyorum. Herkes öncelikle ailemin rızasını almam konusunda öneride bulunmuştu ve eşim bunu başardı ailemin rızasını aldı. Geçen hafta sonu ailemle evimi görmeye gittik eksikleri varsa onları tamamlayabilmek için baktık. Ve bu hafta sonu Allah nasip ederse eşim beni evimize götürmek için almaya gelecek. Mutluyum bazen insanlar birbirlerine 2. bir şansı vermeliler. Umarım mutluluğum daimi olur. Herkesede ömrünün sonuna kadar sevdikleriyle mutlu olmasını diliyorum

Eminim birbirinizin kiymetini daha iyi bileceksiniz.
Ailenizin de riza gostermesine cok sevindim.
Allh mutlulugunuzu daim etsin.

canım benim seni o kadar merak etmiştim ki, faceni de kapatmışsın... Ama iyi haberini görünce çok sevindim. Siz o kadar zor günler atlattınız, hepsinin üstesinden geldiniz. Kesinlikle 2. bi şansı hakettiniz
İnşallah bundan sonra çok daha mutlu olacaksınız canımmm
Allah bir daha ayırmasın sizi

Askerde olan bir erkeğin kıskançlıkları çok çok normal geliyor bana..
Anladığımdan değil, ben hiç beklemedim ama asker yolu bekleyen arkadaşlarımdan biliyorum..
Askerde kafayı camdan uzattırmayan adamdan eder yok hepsinde
Tek sorun büyük aileler olmuş ama zaten gönülleri de alınmış, şimdi okudum son mesajını :)
Çok çok sevindim barıştığınıza ve ailenizin rızasını aldığınıza
Rabbim daim etsin mutluluğunuzu, huzur mutluluk doldursun yuvanıza inşallah

canım benim seni görmek ne güzel, evet canım ayrılık dönemlerinde komple kapatmıştım herşeyi o zor günleri şimdi gerçekten atlattık. İnş canım arkadaşım inş hep mutlu oluruz. Tüm sevenler. Sen neler yaptın görüşmeyeli nasılsın. Nişanlanmıştınız en son

senin adına çok sevindim canım, şans vermen çok iyi olmuş çünkü bir ömür aklında kalırdı.
Tekrardan nikah tarihi alıp nikah mı kıyılıyor yoksa aynı kişiyle evlendiğin için farklı bir uygulaması mı varmış?
Bir de tatlım siz 2 yıl boyunca hiç haberleşip , hiç görüşmemişmiydiniz?

Ben de o facemi kapattım yeni açtım, eğer açarsan haber ver ekleşiriz yine
Evet en son nişanlanmıştık, o askerdeyken. Sonra askerden geldi ve evlendik kuzum :123: 3 ay oldu evleneli
Epeydir görüşmemişiz biz anlaşılan O zamanlar sen bizlere darısı başınıza diyordun, kadere bak ki şimdi ben sana darısı başına diyorum:44: İnşallah bu kez sonsuza kadar içinde beraber olacağınız bir yuva kurarsınız tatlım benim

canım onu bilmiyorum çünkü bizim boşanma kararlarımız bize henüz gönderilmediği için nüfusundan düşmemiştim eşimin avukatta sanırım davayı iptal etti. Evet eşimle 2 yıl boyunca hiç görüşmemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…