- Konu Sahibi tuana_lalin
-
Yaşamadan bilemezsiniz.
Eğer gerçekten silmiş olsaydınız, aklınız eski eşinizde
kalmış olmasaydı, zaten düşünülecek birşey yoktu.
Ama arada hala bağ var demek ki, çok ağır şeyler yaşanmamış demek ki.
Yaşamaktan korkmak ve de içinde kalması insanın çok daha ağır değil mi?
Yaşamamak hep acabalarla yaşamak değil mi, acaba yaşasaydım ne olurdu?
Yaşamaksa tüm umutları tüketmek , belki de yeni umutlar ve yeni mutluluklar demek.
Şansınız yarı yarıya, ya mutlu olacaksınız ya da mutsuz, denemeye değmez mi?
Bütün bunları bilerekte bu yola girip, sonuç hüsran olduğunda elbette güçlü bir şekilde
kalkacaksınız, hayat sadece eski eşinizden ibaret değil ki.
Acele etmeden birbirinize zaman tanıyarak, birbirinizi yeniden tanıyarak yola devam edebilirsiniz,
hem de karşınızda ki insan ve siz daha da tecrübelisiniz artık.
Bu yolda olan tüm arkadaşlar dilerim ki çok mutlu olurlar,
verdikleri şansın karşılığını, yaşadıklarının karşılığını kat kat alırlar.
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda.
Çok haklısınız söylediğiniz gibi düşüncelerle daha önce iki şans verdim biri boşanmadan önce biri boşandıktan sonra...Tek fark o zaman ayrılmıştık ama aynı sitede oturuyorduk..Şimdi taşındım ordan iki ay sonra başladı şans ver kaybettiğimi yeni anladım demeye...Nasıl güveneceğim.....
Merhaba ,
Bende aynı durumdayım. Eski eşimle 3 aydır görüşüyoruz. Acele etme sakın karar vermek için tatlı sözlere kanma hemen biraz görüş bakalım gerçekten değişmiş mi... Ben 3 aydır görüşüyorum şimdi çok iyi bir dediğimi iki etmiyor ama ben güvenmiyorum kesinlikle.. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar....Sende acele etme canım...Bu çok zor bir karar..
Ne olursa olsun ailenizi karsiniza alarak birsey yapmayin.
Siz pek evlilikteyasamamissiniz anladigim.
Ailesiyle aranizda ne gibi problemler oldu bilmiyorum ama tekrar baslarsaniz
Bu insanlarda hayatinizin icinde olacak bunu biliyorsunuz.
Bunu asabilecekmisiniz.
Askerlik psikolojisi diye birsey var olaylara hakim olamamis yada ailesini telefonda anlattiklarinin gazina gelmis olabilir.
Bu kadar seviyorsaniz ve zamana ragmen sizi sevdigine inaniyorsaniz bir sans daha verin.
Deneyin, konusun, sinayin ama asla aileninpzi ezip gecmeyin.
Karar verdiginizde gerekirse kapinizda yatsin ailenizi ikna etsin.
Umarim mutlu olursunuz.
Siz aynı evde yaşamamışsınız ki zaten. Evlenmenizde ayrılmanızda fevri kararlarla olmuş.
Yanınıza geldiği zaman tekrar içinizdekileri karşılıklı konuşursunuz, artısı ve eksisisyle istişare yaparsınız.
Zamana bırakmadan ve ailenizin gönül rızasını almadan sakın yolunuza devam etmeyin.
Bunu da bilsin eski eşiniz, aileniz kolay razı olmayacak.
canım yaşanmışlıklarını en ıyı sen bıle bılırsın ... bende evlenıp 1 ay evlı kalan tecrubelı bırı olarak senın durumunu farklı gozlemlıyorum cunkı sızın aranıza bı zaman zarfı ve mesafeler gırmıs bunu öncelıkle dusun ve degerlendır yan yana hanı bırbırınızı tuketmemıs kotu seyler yasatmamıssınız aklını kalbını aılenı ve eskı esını dınle yola devam et kalbını hep acabalarla doldurma cunkı gel gıt cok yasarsın bı seye karar ver ve sonrasında bır daha ne eskıyı nede gene bısey olurmu endısesını tası ıcınde öpüyorum senı ... hayırlısı nı diliyorum sızın ıcın
canım zaten evliliği çok yanlış bir zamanda yapmışsınız
ben sizin aranızda anlattığın kadarıyla bir sorun göremedim
onun askerde oluşu zor şartlar atltında oluşu ve psikolojsi, senin yalnız oluşun sizi o noktaya getirmiş
kesinlikle 2nci bir şansı hak ediyor ilişkiniz ve eşiniz :)
dilerim çok mutlu olursunuz
Canım benim sağol. Evet aslında bir araya geldiğimiz zamanlara baktığımda belki cicim ayları diye tabir edilebilir ama genede eşim gözümün içine bakan beni mutlu eden benimle her anını paylaşmaya çalışan biriydi. Kavga etmedik mi tabi ki ettik onlarda tuzu biberiydi. Kavga bile denmez aslında. Kıskançlık işte :) Ben biraz naz yapıyordum sonra dayanamaz gönlümü almak için çabalardı. Yazarken bile ne kadar özlediğimi hissediyorum. Üzüldüğüm nokta ailemin olumsuz oluşu onlarıda üzmek istemiyorum. Ama anlatamıyorumda arada kaldım.
aranızda aşiılmıcak hiç bir sorun olmamış ne siz ona kızgınsınız ne o size
ikinizde birbrinizin aklında kalmışsınız ne güzel :)
hiç bana şunları yaptı bunları yaptı ne biçim insandı şimdi kafam karışık gibi yaklaşım içinde bile değilsiniz, bence siz doğru zamanda evlenseydiniz çok mutlu olurdunuz
ailenizle konuştuğunuz zaman ben ikna olucaklarını düşünüyorum,tabi siz daha iyi bilirsiniz ama onlarda mutsuz olmanızı istemez..
eşinizde bu kararlılıkla ailenizi ikna edicektir :)
canım benim seni o kadar merak etmiştim ki, faceni de kapatmışsın... Ama iyi haberini görünce çok sevindim. Siz o kadar zor günler atlattınız, hepsinin üstesinden geldiniz. Kesinlikle 2. bi şansı hakettinizuzun süre aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlarım. Sonucu bildirmek için yazıyorum. Herkes öncelikle ailemin rızasını almam konusunda öneride bulunmuştu ve eşim bunu başardı ailemin rızasını aldı. Geçen hafta sonu ailemle evimi görmeye gittik eksikleri varsa onları tamamlayabilmek için baktık. Ve bu hafta sonu Allah nasip ederse eşim beni evimize götürmek için almaya gelecek. Mutluyum bazen insanlar birbirlerine 2. bir şansı vermeliler. Umarım mutluluğum daimi olur. Herkesede ömrünün sonuna kadar sevdikleriyle mutlu olmasını diliyorum
canım benim seni o kadar merak etmiştim ki, faceni de kapatmışsın... Ama iyi haberini görünce çok sevindim. Siz o kadar zor günler atlattınız, hepsinin üstesinden geldiniz. Kesinlikle 2. bi şansı hakettiniz
İnşallah bundan sonra çok daha mutlu olacaksınız canımmm
Allah bir daha ayırmasın sizi
uzun süre aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlarım. Sonucu bildirmek için yazıyorum. Herkes öncelikle ailemin rızasını almam konusunda öneride bulunmuştu ve eşim bunu başardı ailemin rızasını aldı. Geçen hafta sonu ailemle evimi görmeye gittik eksikleri varsa onları tamamlayabilmek için baktık. Ve bu hafta sonu Allah nasip ederse eşim beni evimize götürmek için almaya gelecek. Mutluyum bazen insanlar birbirlerine 2. bir şansı vermeliler. Umarım mutluluğum daimi olur. Herkesede ömrünün sonuna kadar sevdikleriyle mutlu olmasını diliyorum
Ben de o facemi kapattım yeni açtım, eğer açarsan haber ver ekleşiriz yinecanım benim seni görmek ne güzel, evet canım ayrılık dönemlerinde komple kapatmıştım herşeyi o zor günleri şimdi gerçekten atlattık. İnş canım arkadaşım inş hep mutlu oluruz. Tüm sevenler. Sen neler yaptın görüşmeyeli nasılsın. Nişanlanmıştınız en son
senin adına çok sevindim canım, şans vermen çok iyi olmuş çünkü bir ömür aklında kalırdı.
Tekrardan nikah tarihi alıp nikah mı kıyılıyor yoksa aynı kişiyle evlendiğin için farklı bir uygulaması mı varmış?
Bir de tatlım siz 2 yıl boyunca hiç haberleşip , hiç görüşmemişmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?