- Konu Sahibi tuana_lalin
Başlıkta eski yazdım ama eski demek öyle zor geliyor ki... Çok sevdim, sevdik. Kaçarak evlenenlerdenim ben ( aile rızasını almadan asla evlenmeyin ) eşim askerdeydi izne geldi bir hafta içinde evlendik bir hafta gördüm onu tekrar gitti askere kaba tabirle dağın başında çok zor şartlar altında askerlik yapıyordu. Kayınvalidemle olan problemlere dayanamadım ailemin yanına döndüm büyüklüklerini gösterip affettiler beni bir müddet eşimle herşey yolunda gitti sonra işe başladım ve sonra eşimin kıskançlıkları kayınvalidemin dolduruşları derken boşanma karar aldık çok sever boşanmak çok acıydı benim için bir senelik bir boşanma sürecimiz oldu avukatıyla irtibatta oldum sadece uzun sürdü ama olaysız bir şekilde boşandık. Bir senedirde hiç birşekilde ne görüştük ne konuştuk. En son askerle uğurladım onu 2 sene oldu görmeyeli. Bugün buldu beni aradı konuştuk görüştük pişmanlıklarını dile getirdi hala çok sevdiğini söyledi bende deli gibi seviyorum onu. Evet affetmek istiyorum ama korkuyorum çünkü biliyorum ailem birdaha asla olmaz diyecek ve ben ilk yaptığım hatayı yapmak istemiyorum onların rızası olmadan gidemem. Evim, eşyalarım hayallerimizin hepsini gerçekleştirmiş ve beni beklediğini söylüyor gelicem ailendende afdileyeceğim ne yapıp edip seni götüreceğim diyor. Kusura bakmayın çok uzun oldu karışıkta oldu belki. Desteğinize aklınıza ihtiyacım var
İyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
İyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
Son düzenleme: