Eski Eşime 2. bir şans vermeli miyim?

tuana_lalin

Kocasının incisi
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
1.014
0
66
Manisa
Başlıkta eski yazdım ama eski demek öyle zor geliyor ki... Çok sevdim, sevdik. Kaçarak evlenenlerdenim ben ( aile rızasını almadan asla evlenmeyin ) eşim askerdeydi izne geldi bir hafta içinde evlendik bir hafta gördüm onu tekrar gitti askere kaba tabirle dağın başında çok zor şartlar altında askerlik yapıyordu. Kayınvalidemle olan problemlere dayanamadım ailemin yanına döndüm büyüklüklerini gösterip affettiler beni bir müddet eşimle herşey yolunda gitti sonra işe başladım ve sonra eşimin kıskançlıkları kayınvalidemin dolduruşları derken boşanma karar aldık çok sever boşanmak çok acıydı benim için bir senelik bir boşanma sürecimiz oldu avukatıyla irtibatta oldum sadece uzun sürdü ama olaysız bir şekilde boşandık. Bir senedirde hiç birşekilde ne görüştük ne konuştuk. En son askerle uğurladım onu 2 sene oldu görmeyeli. Bugün buldu beni aradı konuştuk görüştük pişmanlıklarını dile getirdi hala çok sevdiğini söyledi bende deli gibi seviyorum onu. Evet affetmek istiyorum ama korkuyorum çünkü biliyorum ailem birdaha asla olmaz diyecek ve ben ilk yaptığım hatayı yapmak istemiyorum onların rızası olmadan gidemem. Evim, eşyalarım hayallerimizin hepsini gerçekleştirmiş ve beni beklediğini söylüyor gelicem ailendende afdileyeceğim ne yapıp edip seni götüreceğim diyor. Kusura bakmayın çok uzun oldu karışıkta oldu belki. Desteğinize aklınıza ihtiyacım var

İyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Başlıkta eski yazdım ama eski demek öyle zor geliyor ki... Çok sevdim, sevdik. Kaçarak evlenenlerdenim ben ( aile rızasını almadan asla evlenmeyin ) eşim askerdeydi izne geldi bir hafta içinde evlendik bir hafta gördüm onu tekrar gitti askere kaba tabirle dağın başında çok zor şartlar altında askerlik yapıyordu. Kayınvalidemle olan problemlere dayanamadım ailemin yanına döndüm büyüklüklerini gösterip affettiler beni bir müddet eşimle herşey yolunda gitti sonra işe başladım ve sonra eşimin kıskançlıkları kayınvalidemin dolduruşları derken boşanma karar aldık çok sever boşanmak çok acıydı benim için bir senelik bir boşanma sürecimiz oldu avukatıyla irtibatta oldum sadece uzun sürdü ama olaysız bir şekilde boşandık. Bir senedirde hiç birşekilde ne görüştük ne konuştuk. En son askerle uğurladım onu 2 sene oldu görmeyeli. Bugün buldu beni aradı konuştuk görüştük pişmanlıklarını dile getirdi hala çok sevdiğini söyledi bende deli gibi seviyorum onu. Evet affetmek istiyorum ama korkuyorum çünkü biliyorum ailem birdaha asla olmaz diyecek ve ben ilk yaptığım hatayı yapmak istemiyorum onların rızası olmadan gidemem. Evim, eşyalarım hayallerimizin hepsini gerçekleştirmiş ve beni beklediğini söylüyor gelicem ailendende afdileyeceğim ne yapıp edip seni götüreceğim diyor. Kusura bakmayın çok uzun oldu karışıkta oldu belki. Desteğinize aklınıza ihtiyacım var

Evet barışın bence...
İmzanız asker şafağı,rütbeniz kocanızın size hitabıyla ilgili...
2 sene olmuş görüşmeyeli ama onu hiç hayatınızdan çıkarmamışsınız ki..
Barışın,ileride acaba dememek için...
İnşallah mutlu olursunuz.

Evet barışın bence...
İmzanız asker şafağı,rütbeniz kocanızın size hitabıyla ilgili...
2 sene olmuş görüşmeyeli ama onu hiç hayatınızdan çıkarmamışsınız ki..
Barışın,ileride acaba dememek için...
İnşallah mutlu olursunuz.

Evet burada tek tek şafak sayıyordum. Hiç vazgeçemedim ki ondan. Birgün pişman olur mu diye düşünürken bugün o günü yaşadım.
karşımda gözleri dolu dolu dururken canım çok yandı...

Teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz için

Evet burada tek tek şafak sayıyordum. Hiç vazgeçemedim ki ondan. Birgün pişman olur mu diye düşünürken bugün o günü yaşadım.
karşımda gözleri dolu dolu dururken canım çok yandı...

Teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz için

Rica ederim.:12:
Hemen nikah düşünmeyin.
Biraz flört edin bakalım,neler olacak..:16:

aynı şeyler benimde başıma geldi
bende kaçtım sonra aileme döndüm kaynanam artı içki kumar aldatma
hepsi kaçtığım için geldi başıma ve değerim gururum olmadı 3 sene boyunca
ve ben dayanamadım AYRILDIM
sonra eski eşim salye sümük beni bırakma diye ağladı ve ben yine ailmi ezdim yine gittim
ALLAH belamı vermiş haberim yokmuş bigün
kapıya polisler dayandı meğer köpek HIRSIZLIK YAPMIŞ
KAHROLDUM KİMSELERİN SÜRATINA BAKAMADIM sap gibi kaldım ortada
sana tavsiye kaç yaşındasın bilmiyorum ama gitme sonra taşlara vurma başını:ssz:

Rica ederim.:12:
Hemen nikah düşünmeyin.
Biraz flört edin bakalım,neler olacak..:16:

Zaman diyorum ben ama anlamıyor ki ben sana 2 senedir nasıl hasretim haberin var mı? Daha fazla ayrı kalmaya tahammülüm yok diyor. Herşeyimizi aldım evimizin tek eksiği sensin diyor ( zaten hep beni bu dili sayesinde kandırdı ya :1: )

Zaman diyorum ben ama anlamıyor ki ben sana 2 senedir nasıl hasretim haberin var mı? Daha fazla ayrı kalmaya tahammülüm yok diyor. Herşeyimizi aldım evimizin tek eksiği sensin diyor ( zaten hep beni bu dili sayesinde kandırdı ya :1: )

Cıksss olmaz hemen!
Az gezin,tozun,kızın,kızdırın bakalım..
Ben eski eşimle boşandıktan sonra görüşmeye devam ettiğimde ayrılığımın ne kadar hayırlı olduğunu gördüm.
Siz de ancak bu aşamada anlarsınız neyin doğru neyin yanlış olduğunu.

sonra eski eşim salye sümük beni bırakma diye ağladı ve ben yine ailmi ezdim yine gittim
sana tavsiye kaç yaşındasın bilmiyorum ama gitme sonra taşlara vurma başını:ssz:

24 yaşındayım canım. Anlattıklarına inan ki çok üzüldüm. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler çok şükür ki benim eşimin öyle şeyleri hiç olmadı alkol kullanmaz zaten kumarıda yok 3 senedir birşekilde birbirimizin hayatındayız okadarda kavgada ettik birgün olsun bana küfür ettiğini bile bilmem bizimkisi sadece kıskançlık ve kayınvalide problemleri idi ailemi bir daha ezmeyi asla düşünmüyorum ki dedim zaten önce onlar affedecek seni ancak öyle gelirim diye kararlı görünüyor ya hayırlısı

Cıksss olmaz hemen!
Az gezin,tozun,kızın,kızdırın bakalım..
Ben eski eşimle boşandıktan sonra görüşmeye devam ettiğimde ayrılığımın ne kadar hayırlı olduğunu gördüm.
Siz de ancak bu aşamada anlarsınız neyin doğru neyin yanlış olduğunu.

Haklısınız, çok yeni daha dün gece başladık görüşmeye dün geceden beri içimde biriktirdiğim ne varsa söyledim ona önceden olsa hemen parlayacağını bildiğim şeylerden bahsettim çok kontrollüydü hafta sonunu bekliyorum farklı şehirlerdeyiz biz gelecek yanıma birde karşımda göreyim bakayım neler olacak

24 yaşındayım canım. Anlattıklarına inan ki çok üzüldüm. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler çok şükür ki benim eşimin öyle şeyleri hiç olmadı alkol kullanmaz zaten kumarıda yok 3 senedir birşekilde birbirimizin hayatındayız okadarda kavgada ettik birgün olsun bana küfür ettiğini bile bilmem bizimkisi sadece kıskançlık ve kayınvalide problemleri idi ailemi bir daha ezmeyi asla düşünmüyorum ki dedim zaten önce onlar affedecek seni ancak öyle gelirim diye kararlı görünüyor ya hayırlısı

bende 24 yaşındayım bak asla kendini ezdirme sakın ben bi kere boyun eğdim başıma gelmeyen kalmadı
anneni babanı bi erkek için asla karşına alma hayırlı haberlerini bekliyorum
hala pişmanımm aileme yaşattığım o kötü günler için:ssz:
ağlıyacağim byby

bende 24 yaşındayım bak asla kendini ezdirme sakın ben bi kere boyun eğdim başıma gelmeyen kalmadı
anneni babanı bi erkek için asla karşına alma hayırlı haberlerini bekliyorum
hala pişmanımm aileme yaşattığım o kötü günler için:ssz:
ağlıyacağim byby

Canım ya senin üzmek istemezdim... Ne olursun ağlama. Bilemezdin ki sen her kadının yaptığı gibi yuvanı kurtarmak istedin sadece. Ama hayatta hiçbirşey düzelmeyecek diye birşey yok herşey senin elinde kendine güven. Çocuğun var mı varsa kaçtane bilmiyorum ama çalışma imkanın varsa çalış kendi ayaklarının üzerinde dur kendine bir düzen kur bu durumu çekmek zorunda değilsin. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım...

Merhaba ,

Bende aynı durumdayım. Eski eşimle 3 aydır görüşüyoruz. Acele etme sakın karar vermek için tatlı sözlere kanma hemen biraz görüş bakalım gerçekten değişmiş mi... Ben 3 aydır görüşüyorum şimdi çok iyi bir dediğimi iki etmiyor ama ben güvenmiyorum kesinlikle.. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar....Sende acele etme canım...Bu çok zor bir karar..

Ne olursa olsun ailenizi karsiniza alarak birsey yapmayin.
Siz pek evlilikteyasamamissiniz anladigim.
Ailesiyle aranizda ne gibi problemler oldu bilmiyorum ama tekrar baslarsaniz
Bu insanlarda hayatinizin icinde olacak bunu biliyorsunuz.
Bunu asabilecekmisiniz.
Askerlik psikolojisi diye birsey var olaylara hakim olamamis yada ailesini telefonda anlattiklarinin gazina gelmis olabilir.
Bu kadar seviyorsaniz ve zamana ragmen sizi sevdigine inaniyorsaniz bir sans daha verin.
Deneyin, konusun, sinayin ama asla aileninpzi ezip gecmeyin.
Karar verdiginizde gerekirse kapinizda yatsin ailenizi ikna etsin.
Umarim mutlu olursunuz.

Siz aynı evde yaşamamışsınız ki zaten. Evlenmenizde ayrılmanızda fevri kararlarla olmuş.
Yanınıza geldiği zaman tekrar içinizdekileri karşılıklı konuşursunuz, artısı ve eksisisyle istişare yaparsınız.
Zamana bırakmadan ve ailenizin gönül rızasını almadan sakın yolunuza devam etmeyin.
Bunu da bilsin eski eşiniz, aileniz kolay razı olmayacak.

Bence de 2. bir şans verin, hem ortada sevgi var,
hem de kötü bir şekilde ayrılınmamış belli ki.
Ama arkadaşlarında dediği gibi acele etmeyin,
zaman tanıyın birbirinize.

evet herkes ikinci şansı hakeder ama ya bu ikinci şans bizim için ikinci hayal kırıklığı olursa...Bunun altından nasıl kalkacağız...

Ayy.. Bir şans daha verin ama temkinli olun..Hemen evlenmeyin,flört edin,ailenizin rızasını alsın,kendini ıspatlasın..

Sonra kv olayı var..Onu çözmek çok önemli.. eşin sana sahip çıkacak mı? Anasının ağzıyla mı hareket edecek.. Bunlar önemli..

Her şey gönlünce olsun.. :16:

evet herkes ikinci şansı hakeder ama ya bu ikinci şans bizim için ikinci hayal kırıklığı olursa...Bunun altından nasıl kalkacağız...

Yaşamadan bilemezsiniz.
Eğer gerçekten silmiş olsaydınız, aklınız eski eşinizde
kalmış olmasaydı, zaten düşünülecek birşey yoktu.
Ama arada hala bağ var demek ki, çok ağır şeyler yaşanmamış demek ki.
Yaşamaktan korkmak ve de içinde kalması insanın çok daha ağır değil mi?
Yaşamamak hep acabalarla yaşamak değil mi, acaba yaşasaydım ne olurdu?
Yaşamaksa tüm umutları tüketmek , belki de yeni umutlar ve yeni mutluluklar demek.
Şansınız yarı yarıya, ya mutlu olacaksınız ya da mutsuz, denemeye değmez mi?
Bütün bunları bilerekte bu yola girip, sonuç hüsran olduğunda elbette güçlü bir şekilde
kalkacaksınız, hayat sadece eski eşinizden ibaret değil ki.
Acele etmeden birbirinize zaman tanıyarak, birbirinizi yeniden tanıyarak yola devam edebilirsiniz,
hem de karşınızda ki insan ve siz daha da tecrübelisiniz artık.
Bu yolda olan tüm arkadaşlar dilerim ki çok mutlu olurlar,
verdikleri şansın karşılığını, yaşadıklarının karşılığını kat kat alırlar.
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda.

Hiçbirşey değişmiyor değil mi aslında.... Ben kaçmadım ama kumar cs. bende yaşadım... Şimdi herşeyi düzelteceğini söylüyor.............

Back