- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
-
Haklısınız. Zaten ömrümün sonuna kadar yalnız mı yaşayacaktım diye kendini savunmaya çalışan biri.O gemi limanla birlikte yanmış.
Külleri dahi kalmamış. Adam sıfatına layık göremediğim süpürge sapı kılıklı mahlukat şuanda kadının kulaklarına indim derelerine bilmem nerelerine diye fısıldıyor. Sen burada teselli arıyorsun. En büyük tesellin karakterden yoksun bir mahlukattan kurtulmak olsun.
Kusura bakma acımasız yorum yaptım ama buna ihtiyacın var teselliye değil. Dost acı söyler malum..
Cok digru soylediniz herkes layigiylaO gemi limanla birlikte yanmış.
Külleri dahi kalmamış. Adam sıfatına layık göremediğim süpürge sapı kılıklı mahlukat şuanda kadının kulaklarına indim derelerine bilmem nerelerine diye fısıldıyor. Sen burada teselli arıyorsun. En büyük tesellin karakterden yoksun bir mahlukattan kurtulmak olsun.
Kusura bakma acımasız yorum yaptım ama buna ihtiyacın var teselliye değil. Dost acı söyler malum..
Cehennemin köküne kadar yolun var salak herif deseydin.Haklısınız. Zaten ömrümün sonuna kadar yalnız mı yaşayacaktım diye kendini savunmaya çalışan biri.
Dedim ilk öğrendiğimde. O zaman bile senden ayrılarak çok iyi bir karar vermişim dedi pişkin pişkin.Cehennemin
Resmen ömür müs ya cok üzüldüm ne kadar acı verici bisey neden bosanmislar ki 27 sene beklemek ne benim yaşım kadarInanir misin bi tanidigim.eski esini 27 sene bekledi onun haberi aldikca hastalandi hocalr vs daha yeni unuttu onkadr psman ki ne evlendi hic bisey giden ssnden gider o keyfinde sende ilerde karsina biri cikar yeniden baharin olur kendin icin cocugun icin guzel dusunceler kur ki oyle olsun
Gün gelecek sen kahkahalar atarken bazı şeyler de onların zoruna gidecek.Tevekkül sadeceBunu nasıl normal karşılayabileceğimi sanıyor acaba. Bir de aldattığı kadın olmadığını, yeni biri olduğunu söylemeye çalıştı ama ben kendimce emin oldum. Sonra kabul etti. Hem de zamanında ikisi de öyle bir şey yok diye inkar edip beni aptal yerine koymuşlardı. Bu da çok zoruma gidiyor.
Kayinvalide maduru 5 ay evli kalmis ve hamile kucuk yasta evlilik bide akraba bu adam cenazr dugunde hep gorutor yeni unyttu tabi 30 sene oldu simdi ama yine de gorunce gozleri parlar yok boyle bi sevgiResmen ömür müs ya cok üzüldüm ne kadar acı verici bisey neden bosanmislar ki 27 sene beklemek ne benim yaşım kadar
Çocukla arası çok iyi ama kadın onu da bozar diye korkuyorum açıkçası. Hsonları alıyor, onunla vakit geçiriyor hep. Son 1 aydır kadın da onlarla tabii. Ben ailemin yanına geldim ama işimyok hala. Pek düzen de kuramadım açıkçası. Kafam çok karışıkOfff sinirlerim bozuldu ya bu nasi piskin gerzek bir adam böyle.
Cocuguyla arasi nasil peki? Ariyor soruyormu
Bide siz kendinize yeni duzen nasil kurdunuz ailenizlemisiniz
Biraz kafa dagitmaniz lazim bu adami düşündükçe onu büyütürsünüz böyle bir karaktersizden kurtuldugunuz icin sadaka verin.
Peki bu pişkinlikteki insan icin gecenin şu vakti Allah'ımızın verdiği nefesi boşa tüketmeye değer mi bacım?Dedim ilk öğrendiğimde. O zaman bile senden ayrılarak çok iyi bir karar vermişim dedi pişkin pişkin.
Insallah en kısa zamanda is bulursunuz. Nafaka cocuga veriyor sadece degilmi? Ya sinir bozucu bi durumÇocukla arası çok iyi ama kadın onu da bozar diye korkuyorum açıkçası. Hsonları alıyor, onunla vakit geçiriyor hep. Son 1 aydır kadın da onlarla tabii. Ben ailemin yanına geldim ama işimyok hala. Pek düzen de kuramadım açıkçası. Kafam çok karışık
Değmez. Sonuna kadar haklısınız. Ben de bunu kabullenicem zamanla inşallah. Evliliğin bitişinde hep beni suçlayan ailesine de gördünüz mü benim oğlum yapmaz diyordunuz diyesim varPeki bu pişkinlikteki insan icin gecenin şu vakti Allah'ımızın verdiği nefesi tüketmeye değer mi bacım?
Evet sadece çocuk için nafaka ama normalden yüksek 800 lira. İnşallah iş de bulucamInsallah en kısa zamanda is bulursunuz. Nafaka cocuga veriyor sadece degilmi? Ya sinir bozucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?