- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 30
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Kendini boyle igrenc adamdan kurtarmissin.Şukrederek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaĺah o kadında o adam mi aldatr o günleri görürsünüz. Korkma yuva yıkanın yuvası olmuyorrrMerhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
2 yaz önce eski eşimin bir otelde kaldığını öğrendim. Tabii bir sürü yalanı ortaya çıkarak. O zaman evliydik. Aldatıldığıma emin olduğum halde evliliğimi kurtarmak için direndim. Psikologlara gittik vs ama sonunda hakaretlerden yıldım ve evi terk ettim. 1 sene ayrı kaldık, sonra dava açıp resmen boşandık ama sırf artık nafaka bağlansın diye kabul ettim. İçimde hep umut vardı barışmaya dair yine de. Boşanma kesinleştikten 3 ay sonra yeniden evlendiğini öğrendim. Üstelik birlikte yaşamaya başlamışlar bile ve beni aldattığı kadınla yani yeni bir ilişki değildi belli ki. Bu arada 5 yaşında bir oğlumuz var, 6 yıllık evliydik. Üstelik 14 yıllık bir beraberlikti. Bu kadar çabuk unutup tekrar evlenmesi normal mi? Hiç mi sevmemiş beni? Nasıl teselli edebilirim kendimi?
Umarim nafaka saglamdir catir catir yiyerek teselli ol tabi evladinla bırlıkteMerhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
2 yaz önce eski eşimin bir otelde kaldığını öğrendim. Tabii bir sürü yalanı ortaya çıkarak. O zaman evliydik. Aldatıldığıma emin olduğum halde evliliğimi kurtarmak için direndim. Psikologlara gittik vs ama sonunda hakaretlerden yıldım ve evi terk ettim. 1 sene ayrı kaldık, sonra dava açıp resmen boşandık ama sırf artık nafaka bağlansın diye kabul ettim. İçimde hep umut vardı barışmaya dair yine de. Boşanma kesinleştikten 3 ay sonra yeniden evlendiğini öğrendim. Üstelik birlikte yaşamaya başlamışlar bile ve beni aldattığı kadınla yani yeni bir ilişki değildi belli ki. Bu arada 5 yaşında bir oğlumuz var, 6 yıllık evliydik. Üstelik 14 yıllık bir beraberlikti. Bu kadar çabuk unutup tekrar evlenmesi normal mi? Hiç mi sevmemiş beni? Nasıl teselli edebilirim kendimi?
MerhabaEvlilik tek taraflı çabayla yürümez. Birisinin kafasında bittiyse diğerinin yapabileceği hiçbir şey yoktur. Hele ki arada bu şekilde saygı kalmadıkça...
Yedirememenizi anlıyorum, çok doğal bir his, çok insani. Böyle bir durumu yaşayan her kadın sizinle benzer duyguları hissedebilirdi. Ama şunu bilmenizi isterim. Aldatmak genel olarak alışkanlıktır, bunu kendinize özgü olarak görmeyin. Aldatmaya, kandırmaya meyilli birisi ilişkilerinde her zaman kandırmaya meyilli olacaktır. Yıllarca aldatıldığını bilmeyen, bildiği halde gerek ekonomik gerek ailevi sorunlar yüzünden boşanamayan kadınlar var. Siz bu anlamda kendinizi şanslı saymalısınız; en azından sizi kandıran birine muhtaç değilsiniz; hak ettiğiniz saygıyı göreceğiniz bir ilişki yaşama ihtimaliniz her zaman var. O kişi sizin için yalnızca oğlunuzun babası olarak kalsın, siz tünelin ucundaki ışığa odaklanın. Sevgiler.
Yoo gayet mutlu olanlar var sizi sevmiyor artık anlayın, ne büyüsü ya inanan var mı buna hala, sizin içinizde hala beni seviyo bana dönücek umudu var bu bir saplantı saglıklı düşünmüyorsunuz terapi alı bence sizi aşağılamış bır adamı düşünüyorsunuz halaGerçekten yıktıkları bu yuvanın üstüne kurulan birliktelikte mutlu olamazlar dimi? Bir de bu kadının büyü yaptırdığını söyleyenler oldu. Yani eski eşim bunun etkisinde böyle davranıyormuş. Aslında inanmam ama doğru olabilir mi?
Merhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.