- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Öyle bir insana layık olamadığını bilerek teselli olMerhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
2 yaz önce eski eşimin bir otelde kaldığını öğrendim. Tabii bir sürü yalanı ortaya çıkarak. O zaman evliydik. Aldatıldığıma emin olduğum halde evliliğimi kurtarmak için direndim. Psikologlara gittik vs ama sonunda hakaretlerden yıldım ve evi terk ettim. 1 sene ayrı kaldık, sonra dava açıp resmen boşandık ama sırf artık nafaka bağlansın diye kabul ettim. İçimde hep umut vardı barışmaya dair yine de. Boşanma kesinleştikten 3 ay sonra yeniden evlendiğini öğrendim. Üstelik birlikte yaşamaya başlamışlar bile ve beni aldattığı kadınla yani yeni bir ilişki değildi belli ki. Bu arada 5 yaşında bir oğlumuz var, 6 yıllık evliydik. Üstelik 14 yıllık bir beraberlikti. Bu kadar çabuk unutup tekrar evlenmesi normal mi? Hiç mi sevmemiş beni? Nasıl teselli edebilirim kendimi?
Nasıl teselli edebilirim kendimi?
Merhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
2 yaz önce eski eşimin bir otelde kaldığını öğrendim. Tabii bir sürü yalanı ortaya çıkarak. O zaman evliydik. Aldatıldığıma emin olduğum halde evliliğimi kurtarmak için direndim. Psikologlara gittik vs ama sonunda hakaretlerden yıldım ve evi terk ettim. 1 sene ayrı kaldık, sonra dava açıp resmen boşandık ama sırf artık nafaka bağlansın diye kabul ettim. İçimde hep umut vardı barışmaya dair yine de. Boşanma kesinleştikten 3 ay sonra yeniden evlendiğini öğrendim. Üstelik birlikte yaşamaya başlamışlar bile ve beni aldattığı kadınla yani yeni bir ilişki değildi belli ki. Bu arada 5 yaşında bir oğlumuz var, 6 yıllık evliydik. Üstelik 14 yıllık bir beraberlikti. Bu kadar çabuk unutup tekrar evlenmesi normal mi? Hiç mi sevmemiş beni? Nasıl teselli edebilirim kendimi?
Normal değil tabi ama bu karakterde birisi için üzülmene değmez seni aldatan şahıs yarın onuda aldatır emin olMerhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
Gerçekten yıktıkları bu yuvanın üstüne kurulan birliktelikte mutlu olamazlar dimi? Bir de bu kadının büyü yaptırdığını söyleyenler oldu. Yani eski eşim bunun etkisinde böyle davranıyormuş. Aslında inanmam ama doğru olabilir mi?
Ilahi adalet var. Rabbim kimsenin ahını kimsede birakmaz. Büyü filan bilemiyorum herşey olur. Ama siz kurtudunuz ona bakın böyle seylerden sonra geri dönüş olmaz olsada eskisi gibi olmuyorGerçekten yıktıkları bu yuvanın üstüne kurulan birliktelikte mutlu olamazlar dimi? Bir de bu kadının büyü yaptırdığını söyleyenler oldu. Yani eski eşim bunun etkisinde böyle davranıyormuş. Aslında inanmam ama doğru olabilir mi?
Kesinlikle öyle aslında. Eski eşim buna izin verdiği için böyle oldu. Zaten zamparalıkları olan biriydi. Birkaç kere sineye çektim çocuk içinKadın "kendi yuvasını yıkan adamla" evlenmiş