- 26 Kasım 2021
- 11
- -13
- 29
- Konu Sahibi Akilsizbasim19
Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
DUZENLEME
Gemide yatılı çalışıyor 35 gun calisiyor 35 gun evde. Annesiyle arsi kötüydü annesi beni istemediği icinde kavga ettiler tamamen görüşmeyi kestiler 2 haftadir yani izinliykrn gidecek yeri yok. Bana mesaj atmis kalacak yerim bile olmadığını bildiğin halde beni ortada bıraktın isini sectin diye vicdan yapiyorum nolur akıl verin
DUZENLEME
Gemide yatılı çalışıyor 35 gun calisiyor 35 gun evde. Annesiyle arsi kötüydü annesi beni istemediği icinde kavga ettiler tamamen görüşmeyi kestiler 2 haftadir yani izinliykrn gidecek yeri yok. Bana mesaj atmis kalacak yerim bile olmadığını bildiğin halde beni ortada bıraktın isini sectin diye vicdan yapiyorum nolur akıl verin
Son düzenleme: