Eski eşim ve psikopatliklari ?

Hayir dert aramıyorum cocuklarim babalarına cok düşkün belki olur diye bekliyorum cok severek evlendik eski esim bana asiri düşkündür ama bu düşkünlüğü saplantıya asiri kıskançlığa donustu. Belki düzelir diye umut ettim.. simdi anı karar verip pisman olup kendim yazmamdan korkuyorum. Işten tabikide cikmicam benim sorum ayrilsammi akışına mi bıraksam.. Ama bugün durmuyorum lan sozumde diyen adam yine bana aynısını yapmazmi
Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin bence....

Hayir dert aramıyorum cocuklarim babalarına cok düşkün belki olur diye bekliyorum cok severek evlendik eski esim bana asiri düşkündür ama bu düşkünlüğü saplantıya asiri kıskançlığa donustu. Belki düzelir diye umut ettim.. simdi anı karar verip pisman olup kendim yazmamdan korkuyorum. Işten tabikide cikmicam benim sorum ayrilsammi akışına mi bıraksam.. Ama bugün durmuyorum lan sozumde diyen adam yine bana aynısını yapmazmi
Yapar tabi, yapmışta önceden ve yine yapacak.
Kısıtlamayla kıskançlığı birbirinden ayırmanız lazım. Bana göre de kısıtlayan kişi senin aklına güvenmiyordur. Bu yaşında gideceğin geleceğin yeri hesap edecek, yerine göre giyinecek yapıda olamadığını düşünüyorsa hayat arkadaşı yapmasın sizi.
Eş düşkünlüğü nedir mesela, hangi hareketleriyle size düşkün olduğunu yorumluyorsunuz kafanızda. Bana göre de küfür edip fiziksel şiddet uygulayan biri eşine düşkün olamaz.

20 küsür yıldır evliyim en şiddetli tartışmalarımızda, gözlerimizden ateş çıkarken bile küfür etmedik, fiziksel tepkiler vermedik. Birbirimize en sinirli olduğu zamanlarda bile hakaret içeren bir mesaj yazmadık.
Flört aşamasındaydık şakalaşırken bir ara "lan, kızım" gibi kelimeler kullandı. Ben senin kızında değilim, kahve arkadaşında değilim bana bu şekilde hitap edemezsin diye olduğu yerde bırakıp gitmiştim. Ve daha 17-18 yaşlarındaydım, olgun değildim, aşktan gözüm kördü vs vs. Siz bu yaşlarda bu hitapları nasıl kabul ediyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Yada size böyle konuşan adamlarla aynı yatağa girip size dokunmasını nasıl kaldırabiliyorsunuz.
İnsan önce kendisine saygı duyacak, kırmızı net çizgileri olacak ki karşısında ki duracağı yeri bilsin, çekinsin.

Yapar tabi, yapmışta önceden ve yine yapacak.
Kısıtlamayla kıskançlığı birbirinden ayırmanız lazım. Bana göre de kısıtlayan kişi senin aklına güvenmiyordur. Bu yaşında gideceğin geleceğin yeri hesap edecek, yerine göre giyinecek yapıda olamadığını düşünüyorsa hayat arkadaşı yapmasın sizi.
Eş düşkünlüğü nedir mesela, hangi hareketleriyle size düşkün olduğunu yorumluyorsunuz kafanızda. Bana göre de küfür edip fiziksel şiddet uygulayan biri eşine düşkün olamaz.

20 küsür yıldır evliyim en şiddetli tartışmalarımızda, gözlerimizden ateş çıkarken bile küfür etmedik, fiziksel tepkiler vermedik. Birbirimize en sinirli olduğu zamanlarda bile hakaret içeren bir mesaj yazmadık.
Flört aşamasındaydık şakalaşırken bir ara "lan, kızım" gibi kelimeler kullandı. Ben senin kızında değilim, kahve arkadaşında değilim bana bu şekilde hitap edemezsin diye olduğu yerde bırakıp gitmiştim. Ve daha 17-18 yaşlarındaydım, olgun değildim, aşktan gözüm kördü vs vs. Siz bu yaşlarda bu hitapları nasıl kabul ediyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Yada size böyle konuşan adamlarla aynı yatağa girip size dokunmasını nasıl kaldırabiliyorsunuz.
İnsan önce kendisine saygı duyacak, kırmızı net çizgileri olacak ki karşısında ki duracağı yeri bilsin, çekinsin.
Sözlerinde durmuyor ve bana diyorki sen bana dehr versen isi seçmezsin

Çok şükür adam rengini başından belli etmiş altı ay kuzu gibi olup nikahı kıydıktan sonra çıksaydı daha kötüydü.
ALLAH size altı ay sonra olacak olanı şimdiden göstermiş.
Yolunuza devam edip size küfür etmeyen 3000 TL nizi tercih edin tabi ki..

illa kendini haberlerde kadın cinayetlerine konu etmeye çalışan bir üye :KK43: manyakmııssııııın abla sen kurtulmuşssuuuun kaç kurtar kendini ya o kim ki küfür edebiliyo ya 2.5 senelik evliyim bana 1 küfürü olmadı eşimin bu tavırlara kılıf bulmaya çalışmayın.

Sözlerinde durmuyor ve bana diyorki sen bana dehr versen isi seçmezsin

Adam sana değer verseydi, küfür etmezdi, anlatabildimmi?

Ha ama dersen "kim sabahin köründe kalkcak, baak adam çalişmami istemiyor, ne kaa iyi koca, onun için küfürü çekerim" dersen çek.

Sadece çocuklarina yazik olur. Bu kadar argo, agresiv bir adam ile beraber yaşamak zorunda kalirlar diye.

Adam 2 hafta insanca iletişim kurabilmis bakın sadece 2 hafta yani 14 gün.
Siz geri dönüp,işten de ayrılip bu adamla yolunuza devam etmeyi mi düşünüyorsunuz gercekten?
Kendinize değer vermiyormusunuz bu kadar?
Zoru başarıp düzen kurmuşsunuz yeniden geriye dönüp bakmayın bile.

Peki şunu sorayım: Değişmesi için bir sebep var mı?

Boşanmanıza neden olan saygısızlığı için bir doktora gitti mi, tedavi aldı mı? Onu geçtim doğru dürüst özrü var mı?

Nikah kıydırmayarak doğru yapmışsınız bekledikçe kararınız netleşecek.

Siz belki eski aşk acısıyla güzel kelebekler görüyorsunuz da adam muhtemelen “karı niye lafımı dinlemiyoo ben bu işten nasıl çıkarttıracağım bunu?” diye düşünüyor. Tabi borç yaparsa yine size ödetecek. 🤦‍♀️

İki hafta bağırmamasının sebebi iş konusunun gündeme gelmemesi. Akli dengesi yerindeyse zaten kimse ortalık sessizken bağırıp çağırmaz şizofren değil sonuçta. Marifet problemleri konuşup aşmakta zaten.

Çocuğum düşkün demeyin bütün çocuklar doğsı gereği anne babasına düşkündür. Boşanınca çocuktan boşanılmıyor, en kavgalı eşlerde bile mahkeme görüş günü veriyor.

Ayrılmak istemiyorsanız aile terapisti önerin ona göre netleştirirsiniz, şu anda eski sorunlar devam ediyor gibi görünüyor ne yazık ki.

Eğer zaten iyi biri olsaydı ayrılmazdiniz şimdi niye tekrardan ne diye barışiyorsunuz kurtulmuşken. Bide ne yapmalıyım diye soruyorsun barışın nikah kıyın işten çıkarsanız mutlu evliliğiniz olur

Arkadaşlar isten tabikide çıkmayı dusunmuyorum ama.2 haftadir gayet duzgun ilerliyordu sinirlendi yapti hemen harcamasammi diye dusunuyorum. Işten çıkmayı dusunmuyorum işine gelmiyorsa ayrılırım ama soyle birsey var her barışıp ayrildigimizda başa sarıyor psikolojim
Harcama tabi ki de iki hafta çok uzun bı zaman sonuçta .... Konu başlığı yetiyor zaten eski eşim ve psikopatligi ... Unutmayın o sizi harcar

Arkadaşlar isten tabikide çıkmayı dusunmuyorum ama.2 haftadir gayet duzgun ilerliyordu sinirlendi yapti hemen harcamasammi diye dusunuyorum. Işten çıkmayı dusunmuyorum işine gelmiyorsa ayrılırım ama soyle birsey var her barışıp ayrildigimizda başa sarıyor psikolojim
Bugünde sizin adınıza utandım hanımefendi...

Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
Arkana bakmadan kaçççç... denenmişi deniyosun şu an.

Allah aşkına denemişsiniz olmamış kurtulmuşken neden tekrar aynı hatayı yapıyorsunuz.

X