Yapar tabi, yapmışta önceden ve yine yapacak.
Kısıtlamayla kıskançlığı birbirinden ayırmanız lazım. Bana göre de kısıtlayan kişi senin aklına güvenmiyordur. Bu yaşında gideceğin geleceğin yeri hesap edecek, yerine göre giyinecek yapıda olamadığını düşünüyorsa hayat arkadaşı yapmasın sizi.
Eş düşkünlüğü nedir mesela, hangi hareketleriyle size düşkün olduğunu yorumluyorsunuz kafanızda. Bana göre de küfür edip fiziksel şiddet uygulayan biri eşine düşkün olamaz.
20 küsür yıldır evliyim en şiddetli tartışmalarımızda, gözlerimizden ateş çıkarken bile küfür etmedik, fiziksel tepkiler vermedik. Birbirimize en sinirli olduğu zamanlarda bile hakaret içeren bir mesaj yazmadık.
Flört aşamasındaydık şakalaşırken bir ara "lan, kızım" gibi kelimeler kullandı. Ben senin kızında değilim, kahve arkadaşında değilim bana bu şekilde hitap edemezsin diye olduğu yerde bırakıp gitmiştim. Ve daha 17-18 yaşlarındaydım, olgun değildim, aşktan gözüm kördü vs vs. Siz bu yaşlarda bu hitapları nasıl kabul ediyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Yada size böyle konuşan adamlarla aynı yatağa girip size dokunmasını nasıl kaldırabiliyorsunuz.
İnsan önce kendisine saygı duyacak, kırmızı net çizgileri olacak ki karşısında ki duracağı yeri bilsin, çekinsin.