- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 4.717
- Konu Sahibi Akilsizbasim19
Kendinizi de çocuklarınızı da bile bile ateşe atıyorsunuz yapmayın. Küfür hakaret taciz durumunda yasal mercilere başvurun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
6 ay beklemeden evlenmelisin. Böyle bir adam kaçırılamaz. Hayat kısa kuşlar uçuyor, sizinki bu adamla daha kısa olur zaten. Evlenin, başkasına kaptırmayın.Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
sinirlendi yaptı dediğiniz şey 10 dakika geç cevap vermeniz.Arkadaşlar isten tabikide çıkmayı dusunmuyorum ama.2 haftadir gayet duzgun ilerliyordu sinirlendi yapti hemen harcamasammi diye dusunuyorum. Işten çıkmayı dusunmuyorum işine gelmiyorsa ayrılırım ama soyle birsey var her barışıp ayrildigimizda başa sarıyor psikolojim
Ne mi yapacaksın? Tabi ki asla yüzüne bakmayacaksınBosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
Harcama tabii, kendini harcaArkadaşlar isten tabikide çıkmayı dusunmuyorum ama.2 haftadir gayet duzgun ilerliyordu sinirlendi yapti hemen harcamasammi diye dusunuyorum. Işten çıkmayı dusunmuyorum işine gelmiyorsa ayrılırım ama soyle birsey var her barışıp ayrildigimizda başa sarıyor psikolojim
Boşanmaya karar verdiğinizde ne yiyip ne içiyorduysanız lütfen acilen şimdide onlara dönün.Hayir dert aramıyorum cocuklarim babalarına cok düşkün belki olur diye bekliyorum cok severek evlendik eski esim bana asiri düşkündür ama bu düşkünlüğü saplantıya asiri kıskançlığa donustu. Belki düzelir diye umut ettim.. simdi anı karar verip pisman olup kendim yazmamdan korkuyorum. Işten tabikide cikmicam benim sorum ayrilsammi akışına mi bıraksam.. Ama bugün durmuyorum lan sozumde diyen adam yine bana aynısını yapmazmi
Işten çıkmıyorum diye ayriliyosan keyfin bilir dedimHarcama tabii, kendini harca
Allah korusun.. Işten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan buyur dedimYani gerçekten derdiniz ne sizin demek geliyor içimden ne güzel düzeninizi kurmuşsunuz yani neden aynı şeyleri en baştan yaşamak istiyorsunuz.Adam zaten yine kendini belli etmiş size anlamanız için 3. Sayfa hberlerne mi çıkmanız lazım ?
Evet bende dedim eğer isten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan keyfin bilir dedim bama vicdan yaptırıyor annemle gorusmuyorum sokakta kalacağımı bildiğin halde beni bıraktın vsSizin gibiler yuzunden hep cocuklar yaralaniyo
Uckurunuz ugruna seviyoz seviyoz diyip cocuklari mahf ediyosunuz
O cocuklar sizin gibi anne babayi hak etmiyolar gercekten.
Ay biri beni durdursun
7kere ayrilip birlesen bir annenin kiziyim bende
25 yil sonra yine ayrildi sonuc olarak 15 yilda olmayan 25 yilda oldu
Ama biz heba olduk
Tuh yaziklar olsun
Erkek adama hiç bir şey olmaz, ama siz kadın başınıza böyle iğrenç bir dönemde sokakta kalırsanız öldürülürsunuz.. çocuklarınızın işinizin duzeninizin kıymetini bilin her boşanan kadın inanın bu kadar şanslı değil ne güzel düzen tutmussunuz..Evet bende dedim eğer isten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan keyfin bilir dedim bama vicdan yaptırıyor annemle gorusmuyorum sokakta kalacağımı bildiğin halde beni bıraktın vs
Lütfen taviz vermeyinAllah korusun.. Işten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan buyur dedim
Soruyormusum gerçekten küfür eden kaba bi adama tekrar dönmek iyi düşün yapma benceBosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
DUZENLEME
Gemide yatılı çalışıyor 35 gun calisiyor 35 gun evde. Annesiyle arsi kötüydü annesi beni istemediği icinde kavga ettiler tamamen görüşmeyi kestiler 2 haftadir yani izinliykrn gidecek yeri yok. Bana mesaj atmis kalacak yerim bile olmadığını bildiğin halde beni ortada bıraktın isini sectin diye vicdan yapiyorum nolur akıl verin
Aynı suda iki kere yıkanılmaz....Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
DUZENLEME
Gemide yatılı çalışıyor 35 gun calisiyor 35 gun evde. Annesiyle arsi kötüydü annesi beni istemediği icinde kavga ettiler tamamen görüşmeyi kestiler 2 haftadir yani izinliykrn gidecek yeri yok. Bana mesaj atmis kalacak yerim bile olmadığını bildiğin halde beni ortada bıraktın isini sectin diye vicdan yapiyorum nolur akıl verin
Bence devam etmeyinBosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
DUZENLEME
Allah size akıl fikir versin.Bosanali 1 sene oldu cocugum var.. Eski eşimle ayrılmıştık annesi yüzünden vs. Bana borç falan da kalmıştı onun çektiği krediler. Ise girdim.kendimi toparladım.. cocuklari görmeye geldiğinde barışma kararı aldik. Ailesine mesafe koydu görüşmüyor bile beni istemiyorlardı, ona isten cikmam sen ev tutana kadar nikahida 6 aydan once kıymam 6 ay geçer para biriktirirain ev tutarsın nikah kıyarım gelirim dedim. Ayni seyelri basyan yaşayamam.dedim.istende ozaman cikarim dedim Tamam soz dedi. Markette kasiyer olarak calisiyorum 15 gündür sorumsuz ilerliyor ama dk basi anında mesaj atamamalı hakaret kufur ediyor. Sözlerinde dur dedim bende verdiğim sözlerde duruyorum. Bugun neymis market yeni açılıyormuş kasa sayıyordum 10 dk geç yazmisim birsuru kufur etti durmuyorum lan sözünde 3 bi lira icin bana bunu yapan herseyi yapar sen 3 binlirayi sec vs dedi hakaret etti sizce napmaliyim
DUZENLEME