Eski eşim hiç aramadı

Asla onu istemiyormusunuz adam arkasına bile bakmadan kaçmış. Siz hala istemiyorum diyorsunuzsizi aramasına dair bir beklenti içinde olduğunuzu etrafınıza belli etmeyin, sorduklarında aramasını beklemiyorum, böylesi daha iyi falan diyin. Üzerler sizi.

Yani bence sadece seni boşanmış değil evli arkadaşlar da anlar şükür empati yoksunu değiliz :) beklentini anlıyorum ancak yollarını ayırdın asıl boşanmak budur. Boşandıktan sonra aylarca görüşmek araşmak saçmalık ozaman ya boşanmicaksın yada boşanacaksın kesin bitireceksin. Arkadaşlarının da sağlıklı bir evliliği ilişkisi yokmuş açıkcası. Her evlilik aynı değil her insan da aynı değil beklentileri minimum a düşürdüğünde insan çok daha mutlu oluyor zaten amac bu değilmiydi boşanırken daha mutlu olabilmen için.. elalemin ne dediği ne düşündüğü ne söylediği zerre umrunda olmasın yoluna bak

Siz bence laf konuşmayı öğrenin yoksa sizi üzerler.

Siz bence laf konuşmayı öğrenin yoksa sizi üzerler.
Laf konuşmak derken? Siz başka bir şey mi konuşuyorsunuz ki laf konuşmayı diye belirttiniz ? Bu halde bile birilerine öğüt verebiliyor olmanı ayakta alkışlıyorum. Acaba bir tedavi mi olsanız en azından boş beklentilere girmezsiniz.

Canım pişman olsa zaten düzeltırdı. Çok yalvardı ama engelledım de. Yada sanane de. Laf arıyolar. Kendını değersiz hıssetme lütfen.

Takıntı yapıp boşanma sürecini hazmedememek asla sevgiyle ya da değerle ilgili değil. Öyle olsa boşandığı eşine zarar vereb erkek haberlerini duymazdık değil mi? Boşanana kadar değer vermeyip boşanınca arayan adam mı değer vermiş olacak...

Pişman oldu ya da olmadı hiçç önemi yok. Kendinizi o frekanstan çıkarın. Şükür yapışan biri değil.

Boşanma çok net bir bitiştir, niye arasın insanlar birbirini? Böyle aptalca soruları nerden bulup soruyor bu insanlar?
Ben boşandıktan sonra da "haber var mı?" diyenler olmuştu, "niye haber olsun, ne münasebet, uzak olsunlar." diye kestirip atmıştım, ne münasebet gerçekten?
Ki eski eş boşanma sürecinde kapılarda sabahlamıştı ama bittiğini anlayınca o da işin peşini bırakmıştı artık. Boşandıktan sonra sohbete, iletişime haber almaya devam mı edeceğiz?
Millet hassas davranması gereken yerde kendine magazin arıyor.

Son düzenleme:
Ayrıca, bu beklentilerle kendi zamanından çalıyorsun. Nasıl önüne bakıp güzel bi hayat kuracaksın bu şekilde?
Kendini değersiz hissetmeni anlayabiliyorum ama o herif gelse, arasa sorsa da geçmez o his, profesyonel destek tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…