Eski eşim beni aldattigi kadinla evlenmek üzere

sabirdenensey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
22
2
33
Merhaba ben sözde beni çok seven bir adamla evlenmiş 2 yıl evli kalmış 1.5 yılına girmeden çocuğum 8 aylıkken aldatıldığını öğrenmiş bebeğim 10 aylıkken de terkedilmis bir kadınım. Eski eşim iş yerinden tanıdığı ve evime de gelip yemek yemiş çay içmiş olan bir kızla beni aldattı. Eski eşimi asla aklamamakla beraber kıza da asla hakkımı helal etmiyorum çünkü kandirilmadi bizi biliyordu bile isteye yaptı. Sonra evi terk etti eşim ve tek celsede anlaşmalı olarak sadece çocuk nafakasini alarak boşandım. 3 yıl oldu ayrıyız onlar mutlu hep beraberler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar oglumla bende hayat mücadelesi yaşıyoruz.Sorun surda başlıyor 1.5 yıldır eşim gelip gidip cocugu bahane edip yavsiyor bin defa konuşmayı denedim ben çocuğum için seninle iyiyim bana böyle yaklaşma dememe rağmen 1 hafta normale dönüp sonrasında tekrar dokunmaya beraber olmaya çalışıyordu. Cocuk için para lazım olduğunda bile eve gelirsen veririm tarzı konuşmalara şahit oluyordum bu şekilde 1.5 sene bitti ve bir gün yine arayıp evi taşıdım gel film izleriz kahve içeriz falan dedi bu defa niyetim ona bir ders vermekti ve gittim tabi niyet belli bende yakınlık gösterdim ve Bi video bir kaç da resim çekip eve gelince de kıza yolladim bunu yapmamdaki asıl amaç isteklerine boyun egmeyince cocuk üzerinden mobbing yememdi sürekli çocuğu almakla tehdit ediliyordum ayrılık sürecinde yavrumla teselli buldum sadece ve o da tek zaafimin çocuğum olduğunun bilincinde tabi kızla aynı gün tekrar baristilar ama tabiki beni arayıp yine çocuğu almakla nafaka vermemekle tehditlere devam etti ve bana niye sorun yapıyorsun parası ile değil mi paranı veririm konu kapanır dedi o kadar zoruma gitti ki ben ayrıldıktan sonra tek amacım cocugunu büyütmek olan bir kadınım kimse ile konuşup görüşmedim dahi şimdi onlar mutlu ben kötü ara bozmaya çalışan oldum tabi çağırdığı evde kızla yeni tuttukları evlenince yaşayacakları ev alınan yeni eşyalar şunlar bunlar. Canımın acısını tarif dahi edemiyorum beni kinci olarak algılamayın ama bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü bu süreçlerde oğlum ve ben çok mağdur olduk ha gelirse kabul edecek yada affedecek değilim ama pişmanlığı da yaşamasını istiyorum başka türlü içim sogumayacak gibi o dediği lafları ona yedirmek istiyorum resmen

Babası sonuçta ne olabilir kş
Altını değişmeyebilir, doğru düzgün beslemeyebilir, ne idüğü belirsiz bir kadınla tiksinç olaylarla karşı karşıya bırakabilir çocuğu. Bende de var ya aynından ordan biliyorum. Baba olsa zaten çocukla tehdit etmez

Evlenince çocuğu ver bir süre adama. Evliliklerinin üzerine bomba gibi düşsün. Almak istemezse de zaten blöfü geçersiz olur artık
Kesinlikle
Çocuğu alacağım diye tehdit eden, olur olmadık saatlerde boşandığı kadının evine damlayan adamların çocuk bu yaz tatili sende kalsın deyince ortadan nasıl toz olduklarını çok gördüm.
Özellikle diğer kadınla evlendiyse
Zaten adam gibi babalık yapacak olsalar elalemin bilmem neyinin peşine düşmezler.

Konu sahibi asıl intikam o pislikleri arkada bırakıp, kendine yeni bir hayat kurmandır.
Sen mutlu olman onlara en büyük cezadır.
Onlar bizzat birbirinden bulur.

Adam sizle evlenmeden sizi yüz kere aldatmıştır, o kız da eve geldiğinde zaten onunla da daha öncesinde beraber olmuştur.

Adam karakteriz diğeri de öyle.

Siz dik durun. Asla çocuk için bile muhatap olmayın. Mesajlarını aramalarını savcılığa bildirin avukata danışın olmadı uzaklaştırma çıkarırsınız Adamı bundan sonra avukatla muhatap edin. Telefonunuzu değiştirin. Çocuğu almak için bile sizinle konuşamasın. Ailenizin yanına taşının. Annenizden teslim alsın çocuğu. Çocuğu almakla tehdit ettiğine bakmayın siz anladığım kadarıyla pek adamın sürekli sizi kandırdığını, oyunlarla sizi kontrol etmeye çalıştığını fark etmediniz. Hiç bir dediğine inanmayın. Düpedüz karakter yoksunu dolandırıcı.

Eve giremesin.
Hayatınıza devam edin. Adam sapık, karaktersiz siz kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekir.

Sanki hala sizi sevdiğine inanmak istiyorsunuz da böyle biri kimseyi sevemez.
Kadın çapkınlıklarına göz yumuyordur. Kıskanacak ve hayata küsecek bir şey yok.

Lütfen toparlayın kendinizi ve bir daha bu adama kendinizi ezdirmeyin. Hala parayla sizi kontrol etmeye çalışıyor edepsiz. Ona ayakta durun, hiç bir şekilde para için de olsa tamah etmeyin. En büyük ceza bu.

Kusura bakmayında o beğenmediğiniz kadından ne farkınız var şuan?
O evli bir adamla beraber olmuş
Sizde yakında evlenecek bir erkeğe yaklaşmısınız
Eski kocanız olması durumu değiştirmiyor
Amacınız ne olduğu önemsiz bu durumda
Üstelik birde parasıyla değilmi gibi mide bulandırıcı lafı işitmişsiniz
Yakıştırdınızmı kendinize?
Çocuğunuz için bir ara geliyorsunuz ve size asılıyorsa birdaha tek eve almassınız eve ya geldiği
zaman bi arkadaş akraba çağırırsınız yada dışarda görüşürsünüz
Karşı kadını kışkırtmak için yaptığınıza adım gibi eminim fakat kadın sizin evinize gelmiş masanıza oturmuş sonra kocanızla beraber olmuş. Sizce böyle şeyler onu etkilermi? Ne beklediniz adamın size geri döneceğinimi?

Adamın cinsellik istediği zaman karşılık vermeniz olmamış. Kızın midesi olsaydı zaten evli adamla birlikte olmazdı. Kendinizi kullandırmış oldunuz.
İntikam almak istiyorsanız o adamı unutup mutlu olacaksınız. Karşınıza çıkanları değerlendirip kadar de varsa evlenip mutlu olacaksınız. Ozaman eski eş müsvettesi de ex hatun kölem avucumun içinde istediğim gibi kullanıyorum diyemeyecek. Birde evlenirseniz kudurcak

Adamın bana geri dönmesini beklemedim ki zaten kızın bunu kabul edeceğini de biliyordum sadece tekrar kıza gönderirim diye korkar ve bana bir daha o şekilde yaklaşamaz diye düşündüm bu amacım gerçekleşti mi evet gerçekleşti ama bir çok konuda da iğrenç cümleler duydum

Üremese bari boyleleri, gerci illa bir yerden cıkar, ya adam ya kadın ılla aldatır hadı bu olmasa bile mutlu olamaz ki, yuva yıkanın yuvası olmaz bunun kanıtlarına sahıt oldum

Anlamadigim noktalat:
1. Adam sizi aldatmis, siz tek cocuk nafakasi alip anlasmali bosaniyorsunuz. Siz gecinme derdi cekerken o keni pipisinin derdinde geziniyor. Niye donuna kadar almadiniz?
2. Basit oyunlara niye girdiniz? Adam o*, kadin o**. Kime neyi ispatladiniz kendinizden ödünc vererek? Size böyle davranabilmesine kapiyi siz actiniz. Kendinize gelin bundan sonra. Cocuk var ortada

İlkinde kabul eden kadın tekrar gönderseniz neden kabul etmesin? Çok mantıksız.
Dediğim gibi bence o kadından farkınız kalmamış.

Sizce el kadar bebeğiniz varken bile isteye eşinizle beraber olan kadın, yaptığınız bu katakulliyi ne kadar umursar? Tabii ki aynı gün barışırlar tıyniyet ve karakter meselesi. Böyle bir kadından onurlu bir duruş mu beklediniz?

Her şeyi geçtim siz neden böyle gereksiz ve saçma bir yola başvurdunuz? Amacınız kesinlikle ben burada çocuğumla sürürken onlar mutlu olmasın bir şekilde mutluluklarına çomak sokayım olmuş, bir hırsla yapmışsınız belli ki. Anlıyorum, insan gözü önünde yuvasını yıkanlara bir şeyleri ödetmek istiyor bir yerde. Ama bırakın, sadece kendinize zarar verirsiniz. Hayatınıza bakın, çocuğunuza sarılın, hayat karşınıza biri çıkarırsa siz de yolunuzu çizer mutlu olursunuz inşallah. Bu pis herifle hiçbir şekilde bir araya gelmeyin, yüz göz olmayın. Çocuğunu görmek istiyorsa beraber vakit geçirsinler, siz artık karı koca değilsiniz, sadece anne babasınız. Tabii ki para verecek, çocuğu var!

Son düzenleme:
Şeref yoksunu Kocanız ve o şeref yoksunu kadın mutlu olur mu sanıyorsunuz? Bu karakterdeki adam da kadın da aldatır zaten birbirini. Evine gidip video falan çekmeniz ise hiç hoş değil. Siz böyle yaparsanız o da size parasıyla değil mi der tabi

Bu adamla ne amacla muhattap olup yüzüne bakıyorsunuz o kadını bırakıp dönse belli ki affedeceksiniz ama onu bıraksa yenisini bulur .

Birde artık siz karısı değilsiniz evlenmek üzere olduğu başka bir kadın var kendinizi o duruma düşürmeyin hele ki böyle bir adam için . O kadına fotoğraf atmak neyi kanıtlayacak ki .

Diğer kadının gurursuzluk ve aptallık seviyesi beni benden aldı. Önce yemeğini yediğin kadını arkasından vur, git evli adamla beraber ol. Sonra kadınla yakınlaşmasını gözünle gör ama kadını ara bozucu olmakla suçla. Ayyy bazısı gerçekten belasını bulmak için elinden geleni yapıyor. Arıyor resmen o karmayı. Şu anda mutlu bir evlilik ve sadık bir koca hayali kuruyordur kesin. Gülünç ve acınası. Birkaç sene sonrasını elimde patlamış mısırla izlemek isterdim. Adam zaten haysiyetsiz, pisliğin teki. Çöp. Sevgili konu sahibi, çamur insanlarla muhatap olursanız, çamur size de bulaşır. Bakın seviye nerelere düşmüş. Yolunuza bakın. İlahi adalet diye bir şey hiç olmasa bile, bu iki leş karakterin bir araya gelmesinden iyi bir şey çıkmaz zaten. Hayatın olağan akışına aykırı yani. Hiç korkmayın çocuğu alamaz, almaz da zaten. Dik durun ve hayatınıza bakın. Şu an evladınız ve kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olacak. Umarım çok çok mutlu ve huzurlu olursunuz

Öncelikle madem alenen aldatıldınız neden hadam gibi haklarınızı almadan adamı süründürmeden kolayca boşandınız. Haklarınızı alsaydınız maddi manevi yönden güzel bir nafaka alsaydınız adama çocuğunuz için el açmak zorunda kalmazdınız. Ödemiyor mu nafakayı verirdiniz icraya maaşından tıkır tıkır kesilirdi. Kaldo ki yapttığınız şey zerre etik olmadığı gibi ilerde velayet davası açsanız ayağınıza dolanacak birşey. Bundan sonra cidden evladınızı düşünüyorsanız ona göre hareket etmenizi tavsiye ederim. Nafaka için adamla muhattap olmak zorunda değilsiniz, ödemiyorsa verirsiniz icraya olur biter. Nafakanız yetmiyorsa da açarsınız arttırım davasını. Ne muhattap oluyorsunuz. Sizi aldatan adamla, sevgilisinin olduğunu bilr bilr o kadının dayayıp döşediği evde gizli saklı buluşup, kendinize dokunmasına izin verince ne oldu yani? O kadınla bir farkınız kaldı mı şimdi? Kendinize saygınızdan yapmamalıydınız?

O karaktersiz yüzsüz kadın o görüntüleri görünce : aaa bak benim erkeğimi hala eski eşi arzuluyor kıskançlıktan bana video atıyor bizi ayırmaya çalışıyor’ diye yorumlamış, bence gerek yoktu,

zaten eski kocanız tam bir kancık asla sadık olmayacak o kadına da bırak evlensinler de aldatsın onu da, siz hiç bir şey yapmayın cocuğu da bence almak isterse alsın yeni kadına üvey cocuk baya bi hasar verir evlilik kalmaz :)

Ayrıca hala dönmesini bekliyormuşsunuz gibi olmuş aman aman sakın yüzünü bile görmeyin daha böyle şerefsizler eski eşim hala peşimde diye yeni kadınlara hava atıyorlar ona o g. tü vermeyin

Ortak çocuğunuz için üç kuruş para verecek diye gereksiz işlere girmişsiniz. Ne demek para veriyorum istediğimi yaparım? Bu rezili niye konuşturuyorsunuz? "Ne sandın dürrük, babamın evinden mi getirdim çocuğu, mecbur vereceksin. Ayrıca çocuğu alırken müstakbel karına sordun mu istiyor mu diye? Bıdı bıdı etme, öyle bi veriririm ki çocuğu, almam için üstüne para verirsin. " diye boy boy lafları rulo yapıp ona monte edemiyor musunuz? Konu başlığı uğradığınız hakaretler, çektiğiniz zorluklar olmalıyken, iki rezilin evlilik kararı olmuş. En çok buna mı içerlediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…