Eski eş ve bir evlat

Annesi babası ayrılan ilk çocuk sizinki değil son da olmayacak. Zaten iki yıldır bu düzene alışmış. Niye bozuyorsunuz
O kadar herseyi düzene soktum ki. 1 ay sonra oğlumla dubai tatili bile aldım. Her şekilde kendime biseyler katan bi insanım aslında. Nerden nerelere geldim. Ama şu konuyu bir türlü tam anlamıyla bitiremedik

O kadar herseyi düzene soktum ki. 1 ay sonra oğlumla dubai tatili bile aldım. Her şekilde kendime biseyler katan bi insanım aslında. Nerden nerelere geldim. Ama şu konuyu bir türlü tam anlamıyla bitiremedik
Fırsat bu fırsat. Kangreni keseceksiniz ki sizi hayattan almasın. Birşeyler yolunda gitse zaten boşanmazdınız

Kaç senedir ayrısınız ? Bu süreçte çocuğu için Naptı ?

Denenmişi denemeyin adam gibi biri olsaydı zaten boşanmazdınız .

Neden bu adamla tekrar birleşmek için çaba harcıyorsunuz, inanın size acımadım da, çocuğa acıdım. Tekrar bu adamla aynı evde yaşamaya zorlamayın bu çocuğu.
Siz eşli eşiniz için bedava hizmetçi, bedava yatak arkadaşınız. Bi de çalışıp kazanıp ona yedirmenizi bekler.
Neden bu adam için bu kadar çabaladığınızı anlamıyorum, lütfen çocuğu bahane etmeyin.

Bakın benim hayatım hep kazık yiyerek geçti. Bir kez boşandım çocuğum yoktu tekrar evlendim. Yine sorun yaşasam yine boşanırım. Ama çocuklarımla tekrar evlenmem.
Ben kendimi tanıyorum ve hayatta bir Allah'a bir kendime inanır güvenirim onun haricinde kimseye ailemde dahil kimseye güvenmem.
İnsan oğlu çünkü hepsi.

Güven zaten sizin elde edebileceğiniz bişey değil karşındaki sana onu vermezse ki vermemiş ot gibi ortada bırakmış nasıl güvenebilirsiniz ki?
Ne değişmiş ne kadar değişmiş olabilir. Ben burdan bile inanamadım kaldı ki siz yaşadınız.

Hiç samimi gelmedi malesef bana üzgünüm çocuğunuz babalı büyüyecek diye de mutsuz olmanızı istemem. Hiç bir kadın haketmiyor çünkü.

Hep bir döngüye giriyoruz 2 buçuk sene oldu 1 ay sonra hep aynı döngü
Olabilir, arada cocuk oldugu icin baginizi da koparamiyorsunuz belliki ama bu mesafe kurmaniza engel degil. Adamin cilvelenmeleri basladiginda cocukla ilgili birsey diyeceksen dinleyeyim yoksa kapat telefonu/konuyu diyerek rest cekeceksiniz.

Ha adama asiksaniz, tekrar aile olmak istiyorsaniz bilemem tabiki ama adam hali hazirda tum suclarina ragmen sizden fedakarlik bekliyor, yazik degil mi size ve duygulariniza?

Denenmişi denemeyin.

Haklısınız

Bana da samimi gelmiyor o yüzden kabul etmiyorum zaten. Sanırım umut şurada samimi gelirse diye uğraşmakta. Ama anlıyorum yapmak isteyen zaten yapardı. Benim o beklentiye girmemi degil göstermeyi sağlandı hissederdim.

Çocuğunuzu sızı sevseydi o parayı sizden almaz dahası ayrıyken yardımcı olurdu.Bırlesıp çocuğunuza bunkotulugu yapmayın
Duzenıde oluşmuş yazık

2 buçuk sene, sadece ayda 1000 tllçocuga . O kadar . Cumartesi 3 4 saat görmek

Ayda 1.000 TL kendi çocuğuna para veriyor ve sizde hala acaba oluşturabiliyor mu bu adam. Bu mesajınızı yeni gördüm.
Ben ayda o paradan fazla Sma'lı çocuklara yardım ediyorum. Kendi çocuğum değil hiç biri.
Vay be babayım ben bu durumda

Malesef bu şekilde.

Bence eski eşiniz boşandığınız zaman, sizin ve çocuğunuzun yükünüzden kurtulup tek başına yaşadığında paracıkları gitmeyecek, tüm paraları kendisine kalacak sanıyordu. Bütün paraları siz yiyorsunuz gibi düşünüyordu galiba. Evi tek başınayken çekip çevirmeye başlayınca baktı ki pabuç pahalı, hiçbir şey hesap ettiği gibi değil. Evin masrafları öyle de böyle de çok farklı değil. Dedi ki “Ben ne yaptım, hiç değilse yemeğim pişiyordu, evim temizleniyordu, çamaşırlarım yıkanıp ütüleniyordu. Şimdi masraf değişmediği gibi tüm işler bana kaldı.” O yüzden bu ısrarı. Ortada sevgi yok, özlem yok, çaba yok. Ben size şunu yapın, bunu yapmayın demiyorum. Ama görün diyorum. Dönseniz de dönmeseniz de bu barışma isteği kendisiyle ilgili, sizinle ya da çocuğunuzla ilgili değil.

Ebet baya dersiniz para değilmiş size aldığı parayı geri gönderse paradan vazgeçmiş mi olacak yani?

2 buçuk sene, sadece ayda 1000 tllçocuga . O kadar . Cumartesi 3 4 saat görmek
Herşey göz önünde çarşaf çarşaf serili ne güzel düzeninizi kurmuşsunuz , aklınızı karıştırmasına izin vermeyin eğerki en ufacık zaafınız varsa o tuzağa düşer ömür boyu onunla birlikte sürünürsünüz hayalleriniz var hedefleriniz var tatil bile planlanmış , çocuğum babasız kalmasın diye bu yola tekrar dönerseniz emin olun ki ikinizde çok zarar görürsünüz…

Evden siz gitmişsiniz. Kendinize sıfırdan yeni bir hayat kurabilmişsiniz.
Eskittiğiniz adam tekrar aynı şeyleri yaşatmak için sizi geri almak istiyor.
Bu kadar düze çıkmışken kafanızı karıştıran ne?
Affetmeyecekseniz adamı testlere tabi tutmayın bari. O da ümit buluyordur ondan peşinizi bırakmıyordur.

Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…