Eski eş ve bir evlat

Bırakıyorum ben. Çok yalvarinca tamam bunları yap bakacağım diyorum . Duruşum belli yapmazsan asla diyorum yapmayarak olacağını düşüncesine gerek yok ki onun

Ebet baya dersiniz para değilmiş size aldığı parayı geri gönderse paradan vazgeçmiş mi olacak yani?
Para mı benim derdim sizce. Bunu mu anladınız. Benim paraya ihtiyacım yok. İyi okuy8n. Her imkanı cocuhuma ve kendime sağlıyorum zaten . Onun paraya değer vermediğini bizi önde tuttuğunu görmek amacım

O kadar doğru yazdınız ki ben evliyken ondan maddi birsey istemedim hersey standarttı. Bende çocuktan önce çalışıyorumdjm zaten. Ki ayrıldım yine çalışıyorum. Allahim sağlık versin ki çalışayım ama ben senin için herseyi yaptım deyip durdu sanki kendisi yapmış bütün evi kendisi kurmuş ben. Hiç bisey yapmamışım gibi konuşup dururdu. Benden boşandı gitti ev aldı ama çocuğun nafakasina gelince param yok dedi. Yoksa nasıl ev aldın dediğimde almadım diye yalanlar söyledi. O yüzden bu kadar para muhabbeti dönüyor. İnansam güvenseydim bu kadar bunu konuşmazdim.

Şu davranış bile hesap kitaplı. Niye boşanıp ev alıyor? Niye evi aldıktan sonra tekrar barışmak istiyor? Evde hak iddia etmeyin diye. Evlilik birliği içinde olsa yarısı sizin çünkü. Şimdi tamamı ona ait. Sinir oldum eski eşinize. İnsan ailem dediği insanlara karşı, hadi herkesi geçtim evladına karşı bu kadar hesap kitap yapamaz, yapmamalı.

Kendine seks kölesi ve hizmetçi bulamamıştır sizin gibi şansını deniyor veya evleneceğim diye sizi kandırıp ilişkiye girme derindedir.

Ben aynı kişiyle ikinci kere evlenip ikinci kere bosananlarin sayısı ile ordu kurulur diyorum başka yorumum yok

Yani bir sihir bir güzellik var ya bir aura bosaninca o gidiyor güven ruh misali bir daha olmuyor ben ikinci kere kimsenin sevgiden evlendiğini de düşünmüyorum aynı kadın yada adamla bence mecburen vs niye bosaniyorsun demekki olmuyor o kadınla yada adamla boşanmak küsmek degilki bence o bağ kopuyor ben inanmıyorum tekrarlara fikrim beni bağlar elbet gördüğüm bu kimse değişmiyor

Bunu dediğimde oldu ona. Senleyken bosancam diyordun vs diyor utanmadan

Konuyu tam olarak anlamadım ancak eski eşe neden para verdiniz? Oğlunuza da siz bakarken sizce bu mantıklı bir şey mi?

Konuyu tam olarak anlamadım ancak eski eşe neden para verdiniz? Oğlunuza da siz bakarken sizce bu mantıklı bir şey mi?
Bosanirken o paranın benim hakkım olmadığını vs bir sürü çirkin şey söyledi artık yeter dedim ve al başına çal dedim. Olay bu.

Para mı benim derdim sizce. Bunu mu anladınız. Benim paraya ihtiyacım yok. İyi okuy8n. Her imkanı cocuhuma ve kendime sağlıyorum zaten . Onun paraya değer vermediğini bizi önde tuttuğunu görmek amacım
İii de adam parayı geri iade edince size değer vermiş mi olacak yani bu mu ölçünüz bugün verecek olsa bile yarın geri isteyecek belli ki.

O kadar herseyi düzene soktum ki. 1 ay sonra oğlumla dubai tatili bile aldım. Her şekilde kendime biseyler katan bi insanım aslında. Nerden nerelere geldim. Ama şu konuyu bir türlü tam anlamıyla bitiremedik
Sen Dubai tatiline gidecek kadar ekonomik anlamda bağımsız ve çaresiz değilsen neden hala bu adamla iletişim kuruyorsun ki? Allah aşkına dua et tatili zaten 75 bin tutmustur

Barışmaya niyeti varsa herşeye razı gelir ama adamın can damarı para. Düzeninizi bozmayın bu adam icin

Sen Dubai tatiline gidecek kadar ekonomik anlamda bağımsız ve çaresiz değilsen neden hala bu adamla iletişim kuruyorsun ki? Allah aşkına dua et tatili zaten 75

Sen Dubai tatiline gidecek kadar ekonomik anlamda bağımsız ve çaresiz değilsen neden hala bu adamla iletişim kuruyorsun ki? Allah aşkına dua et tatili zaten 75 bin tutmustur
Benim asıl derdim o para değil paraya değer verene kadar ailesi için paradan vazgeçiyor olmasını görmekti. Olmadığından da değil boşa gider korkusuna vermemesi daha beter. Yeniden olursa ona güvenmem gerekir diye. Paraya ailesini değişen adama da güvenemiyorum

Barışmaya niyeti varsa herşeye razı gelir ama adamın can damarı para. Düzeninizi bozmayın bu adam icin
Aynen öyle malesef. Bunu ölçmek istemiştim zaten. Hersey para mı diyor birde. E be adam çocuğun okuluna kuruş katkın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…