listede bosanirken ondan aldığım ve bana hep paramı aldın çaldın vs dediği
Boşanma sebebimiz uzun hikaye eski konularjm da var da . Uzun uzun yazmayim şimdiSize hirsiz muamelesi yapan adamla barismak istemenizin sebebi nedir? Bosanma sebebiniz neydi?
Şakamısınız zor bela boşanma olmuş daha ne birleşmesi belli ki siz seviyosunuz oda kullanmak istiyoMerhaba canım kızlar. Benim eski eş yine birleşelim naraları atarken . Ona bir liste yaptım. Ve listede bosanirken ondan aldığım ve bana hep paramı aldın çaldın vs dediği ve dayanamayıp paraya tamah etmediğimi gostermek icin 5 ay once geri verdihik 75000 tl yi ona geri yatirmasini da yazdım. Hepsini yaparım bunu yapamam param yok dedi. Yalan konuşuyor. Paraya bu kadar düşkün. Sırf paradan vazgeçer mi diye denemek için bunu da ısrarla yazıyorum. Ama diyor ki barismaksak boşa gidecek vs. Yani zaten ben evden çıkmıştım sen değil ben sıfırdan hayat kurdum. O pars Benim hakkımda. Ve geri verdim yeter ki suus diye. Ödü kopuyor para cikacak diye. İnsana bir şans verilse bu üç kurusu yatiramaz mi zaten ben verdim onu sana . 2 yıldır oğluma bakıyorum ben . Ben olsam o parayı karimdan hiç almazdım o.ayri mesele de hadi aldın kendini göster bari. Özellikle soyluyrlorum kızlar derdim para değil onun paradan vazgeçmesi çabalamasi sizce ?
Iste bir umut inanmak istedimBosanirken cocugunu ve karisini sifirdan hayat kurmaya zorlayan kisi ne erkektir ne de insan, gururlu ve onurlu bir erkek alir ceketini cikar gider, karisinin ve cocugunun ama ozellikle cocugunun duzenini bozmaz.
Konu sahibi sizi de cok anlamsiz bi caba icinde buldum, belliki parasi bitti ve kendi kendine bakamiyor ne diye barisma naralarina yanit veriyorsunuz ki salin gitsin.
Şakamısınız zor bela boşanma olmuş daha ne birleşmesi belli ki siz seviyosunuz oda kullanmak istiy
Hep iyi niyetle baktim. Ama o kötü olduğumu düşündü. Sizce gerçekten isteyen jnsan herseyi yapmaz miydi boşa gider belki demek ne demekSiz olaya çok iyi niyetli bakıyorsunuz ama karşı taraf öyle değil. Asla barışmayın
Boşanma sebebimiz uzun hikaye eski konularjm da var da . Uzun uzun yazmayim şimdi
Ben ona para hep senin için en önemli şey dediğimde hayir senin için önemli derdi ben de al bak gönderiyorum dedim gönderdim. Derdim para değil görsün diye . Ama ne yazıktır kafası aynı. Şimdi de neden geri istiyorsun diyor. Çünkü senden adamlık görmek istiyorum dedimAyy niye para falan verdiniz kudursaydi. Susmazsa susmasin az otede havla derdiniz olur biterdi. Boyle bir adama geri donmeyin.
Hep bir döngüye giriyoruz 2 buçuk sene oldu 1 ay sonra hep aynı döngüBosanirken cocugunu ve karisini sifirdan hayat kurmaya zorlayan kisi ne erkektir ne de insan, gururlu ve onurlu bir erkek alir ceketini cikar gider, karisinin ve cocugunun ama ozellikle cocugunun duzenini bozmaz.
Konu sahibi sizi de cok anlamsiz bi caba icinde buldum, belliki parasi bitti ve kendi kendine bakamiyor ne diye barisma naralarina yanit veriyorsunuz ki salin gitsin.
Evet. Teşekkür ederim hatırladığınız için. Hep önüne şans sunuyorum birleşmek istediğinde. Bana dedi şey ne biliyor musunuz sen bahane üretiyor ve sürekli zorluk çıkarmaya calisiyorsun diyorBen sizi hatırladım. Çocuğa hiç para harcamayıp bi de sizden para almıştı pislik. İnsan göz boyamak için bile olsa verir madem barışmaya çalışıyor. Barışmazsan boşa gidecek nedir ya ödü kopuyor üç kuruş param giderse diye. Gittiği yer de çocuğu üstelik…
Daha önce de yazmıştım bi yakınım da boşandı ve eski kocası cimri biriydi. Şimdi barışmak için çocukların bir dediğini iki etmiyo. Ona rağmen asla şans vermiyor yakınım. Sizse bi ışık arıyo gibisiniz. Uzak durun bu adamdan bence.Evet. Teşekkür ederim hatırladığınız için. Hep önüne şans sunuyorum birleşmek istediğinde. Bana dedi şey ne biliyor musunuz sen bahane üretiyor ve sürekli zorluk çıkarmaya calisiyorsun diyor
Haklısınız. Ve kadın olarak bazen gerçekten güvenmek ve inanmak istiyoruz sanırım. Sizi çok seviyorum. Çocuğum ve senle yuvamızda yaşayalım vs çok güzel aile olacağız bilmem ne söz veriyorum deyince insan inanmak için biseyleri yapması gerektiğini söylüyor yapmıyor sonra. Ve hayal kırıklığı. Düşünceler mutlu alie vs ama yapması gerekenleri yapmıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.Cidden bazı kadınlar kaşınıyor dediğim kadın sizsiniz.
Ne güzel kurmuşsunuz düzeninizi niye belanızı arıyorsunuz ki üstte bir üye daha yazmış adam olsaydı çocuğunun düzenini bozdurmaz alır ceketini elinde avcunda ne varsa çocuğuna döker giderdi.
Sizin malak konforunu özlemiş. Evi temiz olsun yemeği olsun çamaşırı temiz eline gelsin istiyor sizi yada çocuğunu değil. Bunu görnek bu kadar da zor değildir herhalde ya. 2+2 kadar kolay bir işlem
Manipüle olmayın. Gerçekten size bayıldığından sevdiğinden istemiyor. Neden denenmişi tekrar denemekte ısrarcısınız ki. Kurtulmuşsunuz ne güzelHep iyi niyetle baktim. Ama o kötü olduğumu düşündü. Sizce gerçekten isteyen jnsan herseyi yapmaz miydi boşa gider belki demek ne demek
Haklısınız. Çocuk olunca olacaksa babasıyla olsun diye dusunuyor. Şans veriyor insan ama olmayınca olmuyorManipüle olmayın. Gerçekten size bayıldığından sevdiğinden istemiyor. Neden denenmişi tekrar denemekte ısrarcısınız ki. Kurtulmuşsunuz ne güzel
HaklısınızDaha önce de yazmıştım bi yakınım da boşandı ve eski kocası cimri biriydi. Şimdi barışmak için çocukların bir dediğini iki etmiyo. Ona rağmen asla şans vermiyor yakınım. Sizse bi ışık arıyo gibisiniz. Uzak durun bu adamdan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?