Eski Eş Sorunu....

çocuğum için babasına yeniden şans vereyim diye düşünmeyin. Siz gerçekten mutluysanız , yeniden sevebilecekseniz eski eşinizi yeniden onu bir eş olarak görebilecekseniz deneyin.
Çocuklar anne babası mutlu olduğunda mutlu oluyor. AYrılmış olmanız anne babalıktan istifa ettiğiniz anlamına gelmiyor. Çocukların hatrı içinmiş şans verdim olayı saçmalık.

Not: annesi babası ayrılmış kız çocuğu

Yeni iş arkadaşınıza da gelince basit bir hoşlantı olduğunu düşündüm.

Eski kocanız da size bu zirvalari diyen arkadaşlarınız da GERIZEKALININ önde gideni. Keşke burda telefonlarını verseniz bize de açıp saydırsak. Acayip sinirim bozuldu. Gerzeklere ahlaksizlara bak ya. Adam kendi bosamis her türlü pisliği yapmış ay senin kalbin dolu demek ki ay sen kötü annesin. Sana ne ulaaaaan sana ne az ötede öt bakayım diyeceksiniz.

Hanımlar sizi çok seviyorum iyiki varsiniz :)
İyiyim inanın, diğer beyefendi ile de iletişimi kestim tek basıma cok mutlu ve huzurluyum çok şükür
Konunuzu şimdi gördüm...benzer yonlerimiz varmış benim de 3 yaşına girmek üzere olan bir evladım var ve benim de eşimle ipler koptu bosanacagiz...hani demissiniz ya iyi seylerimiz olmadı mı diye bizim de oldu hem de ne güzel günlerimiz ama dediğiniz gibi benden kaynaklı imiş hepsi ben sürprizler ayarlarım ben tatil yerleri ayarlardim ben sarılır öper güzel sözler söylerdim o da karşılık verirdi yani ben biseyi başlatmasam o başlamazdı kavga etsek ben uzatmaz özür dilerdim dolayısıyla kavga gürültümüz hiç olmadı ailesine aşırı düşkündü ve bir sebepten aramız bozulunca ailesinin lafıyla evi terk etti gitti...

Şuan mutlu olmanız ne güzel inşallah hayatboyu mutlu olun, olalım

Ve bu bir de dönmek istiyor ama okunan bir kitabı tekrar okumak ilk tadı verir mi ? Hiç gerek yok bence bildiğiniz şeyleri tekrarlamaya aynı şeyleri yaşamaya...

Rabbim yolunuzu açık etsin insalllahh kuzunuzla mutlu gunler gorun

Bence geri dönmeyin. Kesinlikle donmeyin. Kiziniz oyle daha mutsuz olacak. Yeni biri icinde acele etmeyin. Azicik size huzur vermesini izin verin ama mesafeyi birakmayin. Sevgi sifadir. Mesafe iyidir. :)

Çok fazlasıyla yıpratıcı olaylar yasamissiniz. Boşanmadan düzelmeyen şey boşandıktan sonra hiç değişmez eski eşiniz bence sizinle alıştığı hayatı özlemiş gibi geliyor. Bir cirpida gemileri yakacak kadar düşüncesiz asıl ailesi senin ve kızının olduğunu idrak edememiş bence yoluna devam et. Önceliğin herzaman kızın olsun.

1 kere dikiş tutmadıktan sonra daha da tutmuyor. Bu eski evlilik bitti gitti. İmzayi attiktan Sonra bir müddet veriliyor iptal için. O zaman da geçtiğine göre artık yeni sayfa açmalısın. Baktı umduğunu bulamadı yine sana sığınacak seni sömürecek. Hiiiiiiiic inanma güvenme. Çevre bilmez evin içinde ne yaşadığını. Erkekler çok sinsi. Belki de bir kaç şey var aklında onun içinde bir eziyet edeyim diyordur. Bu forumda neler neler okuyoruz. Karisinin arabasını bölüşmek icin tekrar barışıp arabayı sattıran mi dersin sonra tekrar eziyet edip boşanan mi…. Önüne bak hayat kısa.

Eski eşi affetme düzelmez zaman kaybı
Yenisine bir şans ver olmadı kendi yoluna devam et
Kimseye mecbur değilsin raht huzurlu ve mutlu olmaya bak...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…