Eski eş evleniyor verilmeyen haklarım ve çocuklarımın psikolojisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli adamı karalamışsınız ama siz de çok normal gelmediniz bana. 1.Kimin ne yaşadığı yada nasıl yaşadığı sizi ilgilendirmez kadına hafif kadın falan diyemezsiniz, öyle olsa bile diyemezsiniz. 2. Madem eşyalarınızı bu kadar önemsiyorsunuz 4 yıldır gidip alsaydınız, başkası kullanmaya başlayınca mı kıymetli oldu? 3. Çocuklarınız artık çocuk değil genç, durup durup onları tetiklemeyin, yok anca bulmuş layığını, yok onla oyalansın bilmem ne. 4. O adam çocukların babası isterlerse nikaha giderler istemezlerse gitmezler 5. Ve en önemlisi sizin üzerinize ne vazife ki yok gidip kadını uyarsam mı yok arada biri olsa da iletse, bırakın ne yaşarlarsa yaşasınlar. Siz adamla 20 yıl evli kalmışsınız belki 20 yılda bu kadınla evli kalacak, kadına mı acıyorsunuz yani sizin yaşadıklarınızı yaşamasın diye?

Zannediyorsunuz ki siz 20 yıl çekince, defalarca aldatılıp oturunca, dayak yiyip yiyip adamı boşamayınca sizi tebrik edecekler. Kocanız sen ne iyi bir kadınsın ben sana neler ettim yine de bozmadın yuvanı diyecek. Hatta iki masum çocuğu bile kurban etmişsiniz bu hastalıklı evliliğe. Bizzat bunun içinde büyümüş yetişkin yaşa gelmiş iki çocuk. Niye sizin gözünüze bakıyorlar hareket ederken? Babalarından ister nefret ederler ister severler müdahale etmeyin. Anneniz size siz de kızınıza hiç iyi rol model olmamışsınız. Kızını defalatca aldatan adamın eline saymış altınları paraları anneniz. Ayrıl kızım boşan biz ailen olarak yanındayız diyeceğine damadına maddi destek çıkmış daha çok aldatsın diye. Elalem ne der değil mi?
Bırakın gençler istediği gibi davransınlar. Siz eşiniz sizden boşanıp başka kadınla evleneceği için şoktasınız çünkü sizin kitapta yazmayan bir davranış bu.

Evet kızgınsınız eşiniz her dediğinizi fazlasıyla hakediyor fakat eşinizin evleneceği kadın için düşünceleriniz çok abartı..

Burda tek hatalı eşiniz! Ne siz, ne çocuklarınız, ne de o kadın bu yaşananların sebebi değilsiniz.

Kendinizi de çok üzmeyin. Çocuklarınızın size ihtiyacı var..

Gün olur devran döner evet, ama bu düşünce ile de yaşamayın. Şu kısacık hayatı güzel anlarla doldurun, kendi hayatınıza bakın.

Milletin ahlak bekçiliğini yapmayı bırakın. Boşanmışsınız, adamın eşiyle çocuklarıyla yaşadığı bir ev değil orası, bekar evi. Eski eşiniz bekar, kadına kurulup durmayı bırakın, hakkında ileri geri konuşmayı bırakın, kadınla iletişime geçmeye çalışmayı bırakın.

Boşanırken haklarınızı almamışsınız, adam ne demişse onun altına imza atmışsınız, yapacak bir şey yok. Yıllarca düzelir diye beklediğiniz adam sadece yıllarınızı yemiş.

Eşyalarınızı bile o evde bırakma amacınızı anlayamadım. Özel eşyalarınızın başkaları tarafından kullanılmasını istemiyorsanız gidip alın. Merak etmeyin eski eşiniz bana geri dönmek istiyor diye algılamaz.

Çocuklarınıza psikolojik baskı yapmışsınız, yapmayın. Artık biri reşit, biri de reşit olmak üzere olan çocuklar onlarla görüşür müyüz diye size sormamalı. Eski eşinizle yaşadığınız problemler sadece sizi bağlar, çocuklarınızı değil. O adam onların babası ve evet evlenebilir isterse.

Annem parayı verdiği dönemde çok büyük hataları yoktu son 10 yıl oldu bizim evliliğimizde ne olduysa

Ailem hep sakın gitme sakın birşey alma bu adam hasta üstüne sıçratma bizim de başımızı belaya sokma dedi durdu o yüzden bir şey yapamadım bir şey alamadım .Adam evleniyor aynı telkinler bulaşırsan hakkımı helal etmem mecbur diyecek almak istediklerini al evi taşıyorum diye o zaman alırsın diyor

Önce duygularınızı bitirin. İçinizde hala varlar ve sizi Matik ile kalp arasında borakiyor.

Esyayi bosverin zaten sembol onlar beş yul sonradan istenecek ihtiyaç değiller. O eve adım bile atmayın . Bırakın onlar sizi hatırlasın .

Çocuklara taraf olmayın tabi nikahına gidinbabaniz o sizin biz ayrıldık ama siz ayrilmadiniz diyin ongozle bakın. Yarın karşınıza düzgün biri çıksa evlenseniz çocuklarınızdan vazmi geçersiniz. Hayır annesiniz ama eş de olabilirsiniz farklı şeyler bunlar

Mal davasına hiç girmeyin o veya daha fazlası döner dolaşır çocukları bulur. Huzur içinde yaşayın. Siz önce duygularınızı dinleyin içinizde halledin diğer anlattıklarınız teferruat

Evi en başta neden bırakıp çıktıniz onu anlamadım. Eski eşiniz tek kalmis ,siz çocuklarla başka eve gitmişsiniz. Ayrıca dava açsam birşey elde edemezdim diyorsunuz ama oturduğunuz eviniz varmış sonuç olarak

Senin gördüğün muhteşem! Günleri o kadında görecek boşver. Karakter değişmez. Dayak aldatma o kadına da olur muhtemelen. Kızını da belaya sokmuş salak. Sakın ulaşma yani. Dana bulaşmasınlar. Ama en başından haklarını almalıydın. Okuyan çocuğa 18 yaşında olsa bile devlet nafaka bağlatırdı onu neden almadın?
Artık çocukların büyümüş sen de bak hayatına.

Boşanmışsınız artık bitmiş. Eski eşinizin sevgilisi için yazdığınız şeyler çok iğrenç. Sizi ilgilendirmez insanların yaşam tarzı. Yargılamaya hakkını yok. Madem bu adam böyleydi 17 yıldır çekmeseydiniz. Yılarca ezayı cezayı çekiyorsunuz sonra böyle ortada kalınca ah vah edip duruyorsunuz.

Bakın sürekli ya metresler ya yeni eşler için benim evime girmiş çatalımı kullanmış diyen kadınlar görüyorum ‘ ya ne olacağıydı’ kadın senin eşini kullanıyor eşyasında ne olacak? Yani şaşırmayın diye diyorum kadın için no problem eski eşin ya da mevcut eşin eşyaları, cünkü başkasının erkeğine dokunmaya beis görmüyor

of kadın eve girip çıkıyormuşta ar etmeliymişte evde de sürekli böyle konuşuyorsunuz sanırım kızınız bile kızı benim evimde mi yaşayacak minvalinde şeyler söylemiş kendi ağzınızla kızınızın psikolojisini bozuyorsunuz. eşyalara bu kadar anlam yüklemeyi bırakmanızı tavsiye ederim.

Bosanali iki yıl olmuş. Başkasının erkeğine dokunmuyor kadın, bekar bir erkeğe, kendi sevgilisine dokunuyor.

Bosanali iki yıl olmuş. Başkasının erkeğine dokunmuyor kadın, bekar bir erkeğe, kendi sevgilisine dokunuyor.

kadınlar hep şunu diyor:’ o kadın nasıl benim evime girer, benim eşyalarımı kullanır, insan olan kullanmaz’ ben de diyorum ki böyle hassasiyetleri olan kadın zaten 0 km adamla olur, bunu böyle çok abartı bir mesele sanki eski ya da mevcut bir kasıt olarak düşünmesinler diyorum

Kadını kıskanmışsınız resmen . Umursamıyor gibi yapıyorsunuz ama kadına neler demişsiniz. Adam o evde yaşıyor evelenecrklerse kadın tabiki o eve gelecek. Her şeyi sineye çekmeyi tercih eden sizsiniz. Tercihler ve sonuçları. Bu noktada kimseyi suçlama hakkınız yok. Varsa bir alacağınız mahkeme yoluyla alırsınız. Yok uğraşmam diyorsanız o kadınla da uğraşmayın. Omda binbir hayalle yola çıktı sonuçta

İçerik değiştirmek yasak. Ztn yeni gelen anlamiyor tepki bize geliyor saçma sapan beğeniler düşmeye başladı.

Eski eşinizle ilgili olarak dışarıdan mazbut görünür, son 10 yılda ciddi sorunlarımız oldu dediniz muhtemelen yeni eşine de size yaptığı gibi rol kesti. Eşyalarına da benim eşyam demiştir, sonuçta yalandan çekindiği yok.

Yeni eşini de aldatacak, bu hiç şaşmaz. Birkaç yol sonra kavgaları duyarsınız, burada hep diyoruz neden boşanmış araştırın diye işte bu yüzden diyoruz.

Kap kacaktan öte iki tane pırlanta gibi evlat yetiştirmişsiniz onlara odaklanın.

Eski eşiniz ağır problemli, siz aşırı fedakar vallahi bu konuda en aklı başında olanlar onlar.

Çocukları dinleyin, peki evladım diyin. Yıllarca gereksiz yere beklemeden dolayı sıkıntı çekmişler ama artık kendilerini kurtarmışlar (Biri 21 diğeri 17, onlar sizi kurtaracak kıvama gelmişler). Bari bundan sonra kafaları rahat yaşasınlar.

Valla eşya hassasiyeti olan insan boşanınca alırdı eşyalarını. Özel eşyalarını bırakmasının tek sebebi bir gün pişman olacak/düzelecek ve barışacağız düşüncesi bana göre.

Ben de okurken aynı şeyi düşündüm. Kadının eşyaları kullanması normal. 2 yıl önce resmen ayrılan adamın eşyalarını düşünüp onu mu soracak? Bu hafifmeşreplik falan değil. Adamı hala kendi erkeği gibi görüyor. O kadının kızı yaşında kızı olması da normal. Kızının söyledikleri annelerinin doldurması. Yazık çocukların psikolojisini de bozmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…