Iyi aksamlar herkese,
Eskiden buraya uyeydim ama sifremi unuttugum icin maalesef yeni hesap acmak zorunda kaldim oncellikle bunu belirtmek istedim.
Gelelim buyuk sorunuma. Ben 23 yasindayim, hollandada yasiyorum ve 1 senedir bir iliskim var. Iliskimiz ilk baslarda superdi onu cok seviyordum ama bir kac ay önce sevgilim bana buyuk bir hata yapti. Tam aldatmak sayilmasada ona benzer bir sey yapti. Eskiden arkadaslik ettigi bir kiz ile tekrar irtibata gecmisti ve ona karsi bir seyler hissettigini dusundugunu söylemisti bana. Günlerce konusmamisti benimle. Bir kac gun sonrada oyle bir sey olmadigini yanildigini belirtmisti. Söyledigine göre duygusal bir bosluga dusmus o yuzden ondan hoslandigini zannetmis ama yanilmis. Benden ozur diledi bende onu sevdigim icin ve gercekten o kiza karsi bir sey hissetmedigini dusundugum icin affetmistim. Ama affetmemin asi, sebebi aslinda ondan ayrilmak istememdi. Cunku yalniz kalmak istemiyordum. Ama bu sebebi kendime bile durustce itiraf edemiyordum.
Ben sevgilimi affettikten somra tabii her sey eskisi gibi olmadi. Onun bana olan davranislari yine hemen hemen ayniydi ama ben artik ona hic bir sekilde guvenmiyordum. Hep icimde bir kusku vardi acaba yine yapar mi diye. Fakat onu terk etmeyide bir turku basaramiyordum pisman olurum diye.
Ben 16 yasimdayken cok hoslandigim yunan bir arkadasim vardi. Kendisi 23 yasindaydi. Sevgili degildik ama cok takildik gezdik tozduk. Daha sonra arkadasligimizi kestik bazi nedenler yuzunden. En gecerli sebeb aramizdaki yas farkiydi. Iyi anlasiyorduk ama benim icin kaygilaniyordu tanidik biri falan gorur hakkimda kotu dusunur diye. Yasadigimiz yer cok kucuk ve cok fazla turk var cunku. Ayrica onun yunan olmasi isleri dahada kotulestirebilirdi. Sadece facebook ta arkadastik ara sira fotograf falan begeniyorduk, ve daha sonra onun sevgilisi oldu bende kiz yanlis anlamasin diye sildim onu, ve bir daha onu ne gördüm ne de duydum öylece kapandi gitti bu mesele.
Bundan tam 2 hafta önce facebookta bir sayfaya denk geldim yurtdisinda yasayan balkan kökenli göçmenler adina acilmis bir sayfa. Takip edenler listesinde en ust sirada o yunan arkadas vardi. Birden onu gorunce yillar sonra orada sok oldum. Tam 7 sene olmus. O kadar heyecanlandim ki anlatamam. Profiline baktim iliskisi yok yaziyordu. Gercekten o kadar mutlu oldum ki onu gorunce. Neden bilmiyorum ama. Fakat sonra birden sacmaladigimi anladim. Boyle seyler hissetmem bile yanlisti benim sonucta sevgilim var. Kendime sinirlendim ve derhal profilinden ciktim.
Ertesi sabah uyandigimda facebooktan bildirim gelmis. Arkadaslik istegi. Acayip sasirdim. Bana arkadaslik istegi yollamis. Kabul ettim ve mesaj attim nasil buldun beni dedim. Megersem ben onun profilinde gezerken hic fark etmeden bir fotografini begenmisim. Aaaarghh salak kafam. Oda beni eklemis. Muhabbet ettik once nasilsin neler yapiyorsun gibi klasik seyler. Ama tuhaf olani onunla konusunca 7 sene oncesine gittim resmen. Icimde kelebekler ucusmaya basladi. Ozellikle bana 'bana ogrettigin turkce kelimeleri hala kullaniyorum, sende benim sana ogrettigim yunanca kelimeleri hatirliyor musun' diye sordugunda hickira hickira agladim. Gercekten cok ozlemisim onu. Surekli aklima sevgilim geldiginde icimde sucluluk hissi olusmaya basliyordu. Ama onun bana yaptiklarini dusundukce o his azalip yok oluyordu. Karsimda sanki 30 yasinda biri degil, benim ruh ikizim var gibi. Yaptigimin yanlis oldugunu biliyorum ama gercekten cok mutluyum. Ona sevgilimden bahsettim. Bana tek dedigi sey 'umarim seni hak ediyordur'. Ya gercekten nasil haraket edecegimi bilmiyorum. Sevgilim var demeden once bana bulusmayida teklif etmisti. Teklifi arkadasca olduguicin hala gecerli. Bilmiyorum ki, aslinda bkyle bir seye cok ihtiyacim var ama yanlis bir sey oldugunuda biliyorum. Lutfen bana akil verin yanlis bir sey yapmak istemiyorum. Kafam çorba gibi offff