Eski erkek arkadasimla tekrar konusuyorum ama sevgilim var

caresizimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1
0
33
Iyi aksamlar herkese,

Eskiden buraya uyeydim ama sifremi unuttugum icin maalesef yeni hesap acmak zorunda kaldim oncellikle bunu belirtmek istedim.

Gelelim buyuk sorunuma. Ben 23 yasindayim, hollandada yasiyorum ve 1 senedir bir iliskim var. Iliskimiz ilk baslarda superdi onu cok seviyordum ama bir kac ay önce sevgilim bana buyuk bir hata yapti. Tam aldatmak sayilmasada ona benzer bir sey yapti. Eskiden arkadaslik ettigi bir kiz ile tekrar irtibata gecmisti ve ona karsi bir seyler hissettigini dusundugunu söylemisti bana. Günlerce konusmamisti benimle. Bir kac gun sonrada oyle bir sey olmadigini yanildigini belirtmisti. Söyledigine göre duygusal bir bosluga dusmus o yuzden ondan hoslandigini zannetmis ama yanilmis. Benden ozur diledi bende onu sevdigim icin ve gercekten o kiza karsi bir sey hissetmedigini dusundugum icin affetmistim. Ama affetmemin asi, sebebi aslinda ondan ayrilmak istememdi. Cunku yalniz kalmak istemiyordum. Ama bu sebebi kendime bile durustce itiraf edemiyordum.

Ben sevgilimi affettikten somra tabii her sey eskisi gibi olmadi. Onun bana olan davranislari yine hemen hemen ayniydi ama ben artik ona hic bir sekilde guvenmiyordum. Hep icimde bir kusku vardi acaba yine yapar mi diye. Fakat onu terk etmeyide bir turku basaramiyordum pisman olurum diye.

Ben 16 yasimdayken cok hoslandigim yunan bir arkadasim vardi. Kendisi 23 yasindaydi. Sevgili degildik ama cok takildik gezdik tozduk. Daha sonra arkadasligimizi kestik bazi nedenler yuzunden. En gecerli sebeb aramizdaki yas farkiydi. Iyi anlasiyorduk ama benim icin kaygilaniyordu tanidik biri falan gorur hakkimda kotu dusunur diye. Yasadigimiz yer cok kucuk ve cok fazla turk var cunku. Ayrica onun yunan olmasi isleri dahada kotulestirebilirdi. Sadece facebook ta arkadastik ara sira fotograf falan begeniyorduk, ve daha sonra onun sevgilisi oldu bende kiz yanlis anlamasin diye sildim onu, ve bir daha onu ne gördüm ne de duydum öylece kapandi gitti bu mesele.
Bundan tam 2 hafta önce facebookta bir sayfaya denk geldim yurtdisinda yasayan balkan kökenli göçmenler adina acilmis bir sayfa. Takip edenler listesinde en ust sirada o yunan arkadas vardi. Birden onu gorunce yillar sonra orada sok oldum. Tam 7 sene olmus. O kadar heyecanlandim ki anlatamam. Profiline baktim iliskisi yok yaziyordu. Gercekten o kadar mutlu oldum ki onu gorunce. Neden bilmiyorum ama. Fakat sonra birden sacmaladigimi anladim. Boyle seyler hissetmem bile yanlisti benim sonucta sevgilim var. Kendime sinirlendim ve derhal profilinden ciktim.
Ertesi sabah uyandigimda facebooktan bildirim gelmis. Arkadaslik istegi. Acayip sasirdim. Bana arkadaslik istegi yollamis. Kabul ettim ve mesaj attim nasil buldun beni dedim. Megersem ben onun profilinde gezerken hic fark etmeden bir fotografini begenmisim. Aaaarghh salak kafam. Oda beni eklemis. Muhabbet ettik once nasilsin neler yapiyorsun gibi klasik seyler. Ama tuhaf olani onunla konusunca 7 sene oncesine gittim resmen. Icimde kelebekler ucusmaya basladi. Ozellikle bana 'bana ogrettigin turkce kelimeleri hala kullaniyorum, sende benim sana ogrettigim yunanca kelimeleri hatirliyor musun' diye sordugunda hickira hickira agladim. Gercekten cok ozlemisim onu. Surekli aklima sevgilim geldiginde icimde sucluluk hissi olusmaya basliyordu. Ama onun bana yaptiklarini dusundukce o his azalip yok oluyordu. Karsimda sanki 30 yasinda biri degil, benim ruh ikizim var gibi. Yaptigimin yanlis oldugunu biliyorum ama gercekten cok mutluyum. Ona sevgilimden bahsettim. Bana tek dedigi sey 'umarim seni hak ediyordur'. Ya gercekten nasil haraket edecegimi bilmiyorum. Sevgilim var demeden once bana bulusmayida teklif etmisti. Teklifi arkadasca olduguicin hala gecerli. Bilmiyorum ki, aslinda bkyle bir seye cok ihtiyacim var ama yanlis bir sey oldugunuda biliyorum. Lutfen bana akil verin yanlis bir sey yapmak istemiyorum. Kafam çorba gibi offff

Sevgilin varken bi başkasıyla konuşman çok yanlış birde ağlıyorsun demekki birşeyler kalmış içinde ve birde buluşmayı düşünüyorsun. Kendini erkek arkadaşının yerine koy bu yapılan çok büyük haksızlık hemen irtibatını kes ya da erkek arkadaşına konuştuğunu söyle.. Biraz daha konuşmaya devam edersen bu ihanete girecek

Boyle seyler hissedebilirsin tabi ama sevgilinden ayrildiktan sonra.Yoksa ne kadar hakli da olsaniz bunun adi aldatmaktir.Yoksa sevgilinizden bi farkiniz olmayacaktir...

Erkek arkadaşın seni sevmiyor. Sevse öyle bir ikilemde kalmazdı üzgünüm. Büyük bir ihtimalle karşı tarafta aradığını bulamamış ve sana geri dönmüştür. Sen nasıl kabul ettin onu hiç bilemiyorum. Yani ikiniz içinde yorum yapamıyorum...

Erkek arkadaşının sana yaptığı şeyi sen de ona yapmışsın,ilişkinizde tutulacak yan yok artık,şimdiki çocukla bitir,yeni görüşmeye başladığın çocukla da zamana bırak,bıraz kafanı dinle,ordan oraya geçme.

Başta sevgilinin seni aldatmasını kendi aldatmanı meşrulaştırmak için yazdın. Meşrulaşsa ne olacak?o onun karakteriydi allah bilir ne küfürler ettin, bu da senin karakterinki aynısını yaptın

Öncelikle sabırla sonuna kadar okudum. Erkek arkadaşını gerçekten sevsen içinde öyle kıpırtılar olacağını düşünmüyorum. Şuan görüşürsen bir farkın kalmayacak. Belli ki değer veriyorsun. Erkek arkadaşının seni "aldatıyor gibi" yapmasını bir cümleyle açıklarken ona bir paragraf ayırmandan da belli.
Ben karşıyım arkadaşım. Mutlu olmadığın bir ilişkinin içinde olmana karşıyım. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Ama öncelikle erkek arkadaşım dediğin şahıstan kurtulmalısın.
Ek olarak Yunan olması aile değerlerini ne derece etkiler o da senin bileceğin iş

Gelelim büyük sorunaaaa... Siz!!! Evet sorun sizsiniz... Sevgilinize size böyle bisey yasatti diye soguksunuz ama kalkip aynisini belkide daha adicesini ona yapiyorsunuz... Haaa sevgiliniz hakediyor mu? Eger anlattiklariniz dogruysa hak ediyor, ama bu sizin hakli oldugunuzu yada yaptiginizin dogru oldugunu göstermiyor... Dogru degil zaten... Bikere acayip bencilsiniz... Ayrilmak istemiyorsunuz, neden? yalniz kalmak istemiyorsunuz... Iyi madem ikisini birden idare edin...

eski,erkek,arkadaşımla,tekrar,konuşuyorum,ama,bu,sefer,sevgilim,var
başlığı okuduktan sonra aklıma istemsizce kaynım bana kaydı lafı geldi, çarpık ilişkiler

Ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz. Sırf alternatifsizlikten takılıyorsunuz beraber. Ilk kim yüz bulursa birinden, diğerini anında sallayacak.
Bence sevgilinden ayril. Eski sevgilisi için seni harcamış.
Yunanlı ile ne olur bilemem, dene gör.
Yalnızlık korkusundan da kurtulmaya çalış.

Ay darısı başıma Sevgilin varken başkasına karşı birşeyler hissetmen normal çünkü sevgilin o sevgiyi düketmiş! Hata yaptığın nokta geri barışman olmuş . Bu yunun çocuklu sevgili olmazsan bile şuan ki ilişkini bir an önce bitir gitsin aranızda aşk filan yok belli ki. Çok sevindim senin adına. O kelebeklerin hep içinde uçuşması dileğimle

kınamıcam. çünkü aynı şeyi ben yaptım.

beni de aldatılma şüphesi buna itti. inadına yapar gibi yaptım. aslında bizim daha büyük sorunlarımız da vardı da neyse.

pişmanmıyım ? hayır.

ama ayrıl derim. hem kendin için hem de karşında ki için

Erkek arkadasiniz hakediyor.
Ama o haketse bile siz bi birey olarak kisiliginizi yerler altiniza almis oluyorsunz boyle devam ederseniz.
Boyle bi durumda baskasina biseyler hissetmek normal.
Ben nedense kizmadim size.
Ayrilin ve olmak istedginiz yere gidin.

Ondan ayri, hazir olasi bi iliski yokken simdilk: ailen uygun gorurmu yunan biriyle birlikteliginizi?

Oncelikle sevgilinden ayril. Hem hakli olarak ona guvenmiyosun hem de baskasi seni heyecanlandirdigina gore sevgin de yok. Bitmesi lazim o sacma iliskinin. Aslinda seni aldattiginda bitmeliydi gec bile kalmissin. Sonra yunanliya da cok bel baglama belli ki sadece arkadas olarak goruyo seni. Cok beklentiye girersen husrana ugrarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…