• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIM BELA OLDU!

Herseyi söyledim mesajı da gösterdim. Tartistik sanki ben adama gel beni bul ara mesaj at demisim gibi, kızdı, bagrindi. Sinirle bende olmayacak şeyler söyledim. Telefonumu aldı, şu an konuşmuyoruz, telefon elinde uğraşıp duruyor ne yaptığını bilmiyorum..
Galiba en doğrusu söylememdi ama sanki benim hatammis gibi bana kızması çok dokundu. Attığı mesajlarin birine bile cevap vermedigimi söyledim. Faceden engellediğimi gosterdim..
Yıllar öncesinden bi insan bi aramasi mesajiyla huzurumuzu alt üst etti resmen. Ağlayıp duruyorum sinirden.
En dogrusunu yaptin sana degil ona sinirli
Ondan duysaydi bosanmaya kadar giderdi

Sinirle söylemiştir şerefsizin sorununu çözünce merak etme bir süre sonra duzelirsiniz . Sende üzerine girme Allah yardımcın olsun

Bunlarda salak hee.. Telefon dökümünü anında gösterirsin netten, nasıl iftira atacakmış? Herkesi kendileri gbi kıt sanıyorlar.. Tüm mesajları silmez, dökümümle birlikte gösterirdim.. Şu kadar saniye sürdü, anladığım anda kapattım, sonra şu mesajları yazdı, yazmadım.. Hepsi bu kadar.. Neden bu kadar geriliyorsunuz ki?

Uzulmeyin tekrar konusur halledersiniz, konustugunda hasta ruhlu biri mutlulugumu bozmak istedi amacina da ulasti, aramizi bozmak icin bunlari yapti, kafayi takmis manyagin biri yuzunden bunu birbirimize yapmayalim vs diyebilirsiniz..

Sinirle bende buna yakın hatta daha ileri şeyler söyledim. O yüzden konuşmuyor şu an benimle. Bana bunu nasıl yakistirdigini guvenmiyorsa avukatın bol oldugunucalan soyledim. İyice beter ettim işleri. Belki biraz daha sakin davransam onu da sakinlestirirdim.
Siz doğru olanı yapmışsınız. Ses çıkarmasanız suçlu gibi algılardı.

Eşine göster ve polise gidin rahatsız ediyor diye. Korkarsan başına çok daha buyuk belalar gelir

Keşke hiçbir mesajı silmeyip direkt eşinize gösterseydiniz. Sizin hiçbir suçunuz yok o yüzden rahat olun her şeyi anlatın.

Nasıl dejenere bir toplum olduk böyle.
Evli kadına saran psikopat eski sevgililer, evli adamlarla olan gurursuz kadınlar..
Eskiden evlilik kurumuna saygı vardı. Artık insanların evli olması bile bazı karaktersizleri etkilemiyor.

Anlat hemen eşine böyle böyle diye sana kizsa da haklı olduğunu görür diğer türlü herhangi bi sebepten öğrenirse daha kötü eğer o çocuk yazarlara ben şimdi bütün eşimi ailemi toplayıp anlatıyorum utanmaz falan de

kızlar merhaba. geçenlerde ailevi bi sorunumu anlatmıştım fakat bu kez başım dertte galiba.
daha bu sabah olan bir olayı anlatacağım.
ben evleneli 1 buçuk yıl oldu. eşimle tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı. uzun süre birlikte değildik sanırım 3 ay falan. her neyse. ayrıldıktan sonra bir daha hiç konuşmadık. birkaç kez ortak arkadaslarımızdan beni sorduğunu duydum ama bana hiç ulaşmamıştı.
bu sabah bilmediğim bi numara aradı normalde bilmediğim numaraları açmam ama bi kargo bekliyorum o olabilir diye açtım. konuşmayı aynen aktarıyorum

ben:alo
o:merhaba
ben:merhaba buyrun
o:tanımadın mı ben
ben:tanıyamadım kimsiniz
o:ben xxxx hatırlarsın sanmıştım üzdün beni
ben:xxx? neden aradın ayrıca numaramı nerden buldun?
o:eski sevgilimi özlemiş olamaz mıyım?

ve telefonu yüzüne kapattım. ardından 2 kez aradı açmadım ve mesaj atmaya başladı.
mesajlarda beni özlediğini benim eşimi gerçekten sevmediğimi bildiğini ve benimde onu özlediğimi bildiğini yazdı. cevap vermedim tabi ki. bi süre sonra yine yazdı. sadece bir kez görüşmek istediğini sonra istemessem bir daha bana yazmayacağını aramayacağını söyledi. sonra baktım faceden ekledi hemen engelledim. sinirlenmiş olucak ki yine mesaj attı onunla buluşmassam eşime ulaşacağını ve ona benim ulaştığımı hatta bi süredir görüştüğümüzü fakat o ayrılmak isteyince onu tehdit ettiğimi bu yüzden eşime söylemek istediğini söylerim gibi bişiler yazdı. hemen numarayı engelledim.
iki saat sonra başka bi numaradan mesaj atmaya başladı aşkım nasılsın seni özledim bu gün neden hiç aramadın falan gibi sanki sürekli konuşuyormuşuz havası veren saçma sapan bir sürü mesaj ard arda. bütün mesajları sildim ve o numarayı da engelledim. ama o tehdit mesajını silmedim elimde kanıt olsun diye.
numaramı nasıl buldu bilmiyorum, çünkü evlenirken numaramı değiştirdim. hatta facebookumu falan her şeyimi değiştirdim yeni açtım. ayrıca eski birçok arkadaşımla görüşmüyorum numaramı kimden almış olabilir bilmiyorum.
ne yapıcam bilmiyorum, eğer bu mesajı eşime gösterirsem ve o bana bi daha ulaşmassa boşu boşuna eşimin sinirlenmesine sebep olucam. ve hatta eşimi tanıyorum çok kötü şeyler yapabilir. ama ben mesajı göstermeden o eşime ulaşıp böyle şeyler söylerse bu sefer sen neden söylemedin daha önce diye bana kızacak.
nolur bana bi akıl verin sabahtan beri kendimi yiyorum.

Ne olursa olsun esinize olani biteni ayrintisina kadar anlatin..

Eger ki eski sevgiliniz anlatirsa daha fena olacak. Hemde amacina ulasmiş olacak...

eşinin tutumu ne kadar onur kırıcı. ama burası türkiye maalesef erkeklerin çoğu bu tepkiyi verirdi senin de anlatmaktan cekinmen bu onyrargi yüzünden, hiçbi suçun yok evet ama esin olaya evlendiği kadının ondan önce hayatında başka bir erkek olması durumunu gurur meselesi yapıyor. ondan önce hayatında başkası olması sucmus gibi davranmış sana, su anki tavrın değil yani mesele.

ama yine de en doğrusu söylemendi o gerizekali aranizi bozacağını senin ondan korkup her istediğini yapacağını falan saniyordu, şimdi eşinin arkanda olduğunu görünce mors olsun bakalım. ama dua edelim geçmişle ilgili yalan yanlış seyler anlatıp eşinin kafasını bulandırmasin.

bir de numarni nasil öğrendiği detayı açıklığa kavuşur umarım o kısım da çok sinir bozucu

Ben olsam attığı bütün msjlari silmem, senin bize anlattığın gibi durum aynen esime anlatırım okuturum msjlarida, ne yapacağına kendisi karar versin

kızlar merhaba. geçenlerde ailevi bi sorunumu anlatmıştım fakat bu kez başım dertte galiba.
daha bu sabah olan bir olayı anlatacağım.
ben evleneli 1 buçuk yıl oldu. eşimle tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı. uzun süre birlikte değildik sanırım 3 ay falan. her neyse. ayrıldıktan sonra bir daha hiç konuşmadık. birkaç kez ortak arkadaslarımızdan beni sorduğunu duydum ama bana hiç ulaşmamıştı.
bu sabah bilmediğim bi numara aradı normalde bilmediğim numaraları açmam ama bi kargo bekliyorum o olabilir diye açtım. konuşmayı aynen aktarıyorum

ben:alo
o:merhaba
ben:merhaba buyrun
o:tanımadın mı ben
ben:tanıyamadım kimsiniz
o:ben xxxx hatırlarsın sanmıştım üzdün beni
ben:xxx? neden aradın ayrıca numaramı nerden buldun?
o:eski sevgilimi özlemiş olamaz mıyım?

ve telefonu yüzüne kapattım. ardından 2 kez aradı açmadım ve mesaj atmaya başladı.
mesajlarda beni özlediğini benim eşimi gerçekten sevmediğimi bildiğini ve benimde onu özlediğimi bildiğini yazdı. cevap vermedim tabi ki. bi süre sonra yine yazdı. sadece bir kez görüşmek istediğini sonra istemessem bir daha bana yazmayacağını aramayacağını söyledi. sonra baktım faceden ekledi hemen engelledim. sinirlenmiş olucak ki yine mesaj attı onunla buluşmassam eşime ulaşacağını ve ona benim ulaştığımı hatta bi süredir görüştüğümüzü fakat o ayrılmak isteyince onu tehdit ettiğimi bu yüzden eşime söylemek istediğini söylerim gibi bişiler yazdı. hemen numarayı engelledim.
iki saat sonra başka bi numaradan mesaj atmaya başladı aşkım nasılsın seni özledim bu gün neden hiç aramadın falan gibi sanki sürekli konuşuyormuşuz havası veren saçma sapan bir sürü mesaj ard arda. bütün mesajları sildim ve o numarayı da engelledim. ama o tehdit mesajını silmedim elimde kanıt olsun diye.
numaramı nasıl buldu bilmiyorum, çünkü evlenirken numaramı değiştirdim. hatta facebookumu falan her şeyimi değiştirdim yeni açtım. ayrıca eski birçok arkadaşımla görüşmüyorum numaramı kimden almış olabilir bilmiyorum.
ne yapıcam bilmiyorum, eğer bu mesajı eşime gösterirsem ve o bana bi daha ulaşmassa boşu boşuna eşimin sinirlenmesine sebep olucam. ve hatta eşimi tanıyorum çok kötü şeyler yapabilir. ama ben mesajı göstermeden o eşime ulaşıp böyle şeyler söylerse bu sefer sen neden söylemedin daha önce diye bana kızacak.
nolur bana bi akıl verin sabahtan beri kendimi yiyorum.

bazı erkekler gerçekten çok şerefsiz evli olduğunuzu bildiği halde mesaj atması çok büyük cesaret eşinize durumu uygun bi dille anlatıp mesajları gösterin gerekirse savcılığa verin

Back