• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIM BELA OLDU!

Siz bilirsiniz ama bence eşinize söyleyin çünkü sonrada duyarsa yanlış anlayabilir . Empati yapın size söylemese siz ona kızardınız

Esinize kesinlikle söyleyin.
Ben açıkçası erkek arkadaşınızın birşey yapabileceğini düşünüyorum. Ama eşinizin veya bir başka ( abi, erkek kardeş gibi ) erkeğin rahatsız etmemesi için araması gibi birşey yapılabilir .. çünkü böyle tipler cidden korkak oluyorlar .. bir erkeğin arkanızda olduğunu görünce daha rahatsız edeceğini sanmıyorum ..

Kesinlikle esine bundan bahset saklama, arkadaslarin uzerinden numarani aldigini, gorusmek icin zorladigini, tehtid vari msjlari dahi soyle,buna benzer biseyi yasadim, daha sevgiliyken esime, eger birgun eski flortlerimden biri olurda msj atarsa sasirma cunku daha once basima geldi ama su saatten sonra gecmisle isim olmaz dedim sadece bilmesi icin bunu soyledim ve cok hosuna gitti durust oldugumu ve bana guvendigini soyledi, sende durustce hakliyken haksiz duruma dusme esinin guvenini simdiden kazan

Herseyi söyledim mesajı da gösterdim. Tartistik sanki ben adama gel beni bul ara mesaj at demisim gibi, kızdı, bagrindi. Sinirle bende olmayacak şeyler söyledim. Telefonumu aldı, şu an konuşmuyoruz, telefon elinde uğraşıp duruyor ne yaptığını bilmiyorum..
Galiba en doğrusu söylememdi ama sanki benim hatammis gibi bana kızması çok dokundu. Attığı mesajlarin birine bile cevap vermedigimi söyledim. Faceden engellediğimi gosterdim..
Yıllar öncesinden bi insan bi aramasi mesajiyla huzurumuzu alt üst etti resmen. Ağlayıp duruyorum sinirden.

En iyisini yapmışsınız, olay daha taze, bir süre üstüne gitmeyin, hazmetmesi için zaman tanıyın. Biraz sakinleştikten sonra daha aklı selim davranacaktır.

Mesajlari ve numaralari ailmen hata olmus. Adliyenin icinde savcilik var. Savciliga git ve sikayette bulun. Polise de gidebilirsin. Onlar da savciliga bildiriyorlar.

Suçlu gibi durmayın eşinizin karşısında. Dik ve net olun. Hatta bana nasıl bunları ima edersin şeklinde atarlanın bence.

Olsun söylemen iyi olmuş kavgada olsa eşin sakinleşince sana hak verir
Diğer msjları silmeseydin daha iyi olurdu birde msjları sildiğin ortaya çıkmaz inşallah
Daha sonra öğrenmesin diye diğer aşkım canım yazdıklarını sildigimi soyledim. Kızdı tabi ki ama korkumdan bi an bilemedim sildim işte....

Suçlu gibi durmayın eşinizin karşısında. Dik ve net olun. Hatta bana nasıl bunları ima edersin şeklinde atarlanın bence.
Sinirle bende buna yakın hatta daha ileri şeyler söyledim. O yüzden konuşmuyor şu an benimle. Bana bunu nasıl yakistirdigini guvenmiyorsa avukatın bol oldugunucalan soyledim. İyice beter ettim işleri. Belki biraz daha sakin davransam onu da sakinlestirirdim.

Sürekli telefonum elinde birseyler yapıyor ama yanına gitmiyorum ne yapıyor bilmiyorum. az önce de kendi telefonundan birini aradı odaya kapandı bişiler konuştu kimle olduğunu bilemiyorum küfür falan etti en son sen yokla abi ben yarin yanına geleceğim gibi bişiler söylediğini duydum.
Birazdan daha sakin davranıp yatistirmaya gideceğim yanına

Eşine söyle beni biri rahatsız ediyor diye . O adama da numaranı savcılığa verdim şikayetçi Olacağım senden yaz .

Erkek milleti ya!!! Söylesen dert söylemesen dert!!!! Kadıncağız ın hiç bir suçu olmadığı halde eşine olayları anlatmış.. eşine teselli vereceğine bi de kavga etmiş yazık çok yazık..... eşinizin eski sevgilisi böyle msj atsa eşiniz size söylese böyle tepkiler veirmidiniz ? Taniki hayır.... erkek milleti işte....

Fazla ustune gitmeyin, hatta karismayin. Karsinizda ahlaksiz bir herif vsr, birakin kocaniz erkek gibi cozsun. Yalnizca sinirine hakim olamayip basini belaya sokacak birsey yapmasindan korktugunuzu, onsuz olmayacaginizi, o yuzden bu kadar korktugunuzu, bunun haricinde hicbir seyin umrunuzda olmadigini soylemelisiniz. Kolay gelsin:/

Ayy okurken ben gerildim. Asla saklama kocamdan. Strese girme. Bu manyak sana rahat vermez. Anlat kurtul. Gerekirse kocan konuşsun böyle tipler sonra bi daha cesaret edemez.

Bence fevri davranmayın sizin bir suçunuz yok dik durun.Ilk olarak sinirlenip tepki vermesi normal bir kaç güne o da mantığını toplar.Eşiniz size eski sevgilisinin mesaj attığını söylese sizde sinirlenip tepki verebilirdiniz ki erkekler bu konulara daha hassas oluyor.Sinirlenip tepki vermesi bence sizi kıskandığını gösterir.

Back