- 21 Şubat 2018
- 49
- 38
- 3
- Konu Sahibi BeautyBlackCat
-
inanır aslında kanıtım olmasa bile inanır ama kötü bişey yapmasından korkuyorum. gerçekten çok fazla sinirli bi insan özelli konu ben veya çocuğumuz olunca bazen ne yapıcağını kestiremiyorum.. korkumda bu.Eşinize gösterin, inanmaz mı eşiniz size? Alnınız ak neden saklayacaksınız ki?
Kötü ne yapabilir? Bırakın ne yapacağına kendisi karar versin. Zaten kadınlar hep korktuğu için başlarına gelmeyen kalmıyor.inanır aslında kanıtım olmasa bile inanır ama kötü bişey yapmasından korkuyorum. gerçekten çok fazla sinirli bi insan özelli konu ben veya çocuğumuz olunca bazen ne yapıcağını kestiremiyorum.. korkumda bu.
manyak sırf ulaşmak için farklı farklı numaralar bile almış. benim korkum eşimle onun yüz yüze gelmesi. çünkü konu böyle kapanmayacak biliyorum. aa tamam neyse numaranı değiştirelim deyip kapatmayacak bu konuyu eşim. başlasın sorgular kim nerde oturuyo numaraları ver vs vs. sonra bi bakıcam yarın almış başını gitmiş peşineKendini yeme, hiç o adama prim verme direk eşine göster. Şu durumda eşinden cekineceğin bir şey yok ki eşinle tehdit etmesi saçma.
Eşine söylemezsen suçlu gibi görünürsün ya eşinin yanında yine aşkım diye mesaj atsa? Böyle bi hata sakın yapma eşine anlat gizli saklı olmazzzzzzzzzmanyak sırf ulaşmak için farklı farklı numaralar bile almış. benim korkum eşimle onun yüz yüze gelmesi. çünkü konu böyle kapanmayacak biliyorum. aa tamam neyse numaranı değiştirelim deyip kapatmayacak bu konuyu eşim. başlasın sorgular kim nerde oturuyo numaraları ver vs vs. sonra bi bakıcam yarın almış başını gitmiş peşine
tehdit mesajını silmedim... onu saklıyorum diğerlerini sildim. bilmiyorum korktum birdenMsjları ve arama kayıtlarını niye siliyorsunuz?? Eşinize haber verin hemen yoksa sonunda “eğer aranızda saklayacak birşey olmasaydı silmezdin” diye size patlayacak olay. Kendi kendinizi zor duruma sokacaksınız
Eşinize haber verin hemen, bilsin, birşey olmaz merak etmeyin. Siz sakladıkça olay saçma sapan yerlere gidecek hatta adam psikopatsa “o da hala birşeyler hissettiği için böyle davranıyor” diye düşünüp dozu arttırabilir biletehdit mesajını silmedim... onu saklıyorum diğerlerini sildim. bilmiyorum korktum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?