• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIM BELA OLDU!

BeautyBlackCat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
49
38
3
kızlar merhaba. geçenlerde ailevi bi sorunumu anlatmıştım fakat bu kez başım dertte galiba.
daha bu sabah olan bir olayı anlatacağım.
ben evleneli 1 buçuk yıl oldu. eşimle tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı. uzun süre birlikte değildik sanırım 3 ay falan. her neyse. ayrıldıktan sonra bir daha hiç konuşmadık. birkaç kez ortak arkadaslarımızdan beni sorduğunu duydum ama bana hiç ulaşmamıştı.
bu sabah bilmediğim bi numara aradı normalde bilmediğim numaraları açmam ama bi kargo bekliyorum o olabilir diye açtım. konuşmayı aynen aktarıyorum

ben:alo
o:merhaba
ben:merhaba buyrun
o:tanımadın mı ben
ben:tanıyamadım kimsiniz
o:ben xxxx hatırlarsın sanmıştım üzdün beni
ben:xxx? neden aradın ayrıca numaramı nerden buldun?
o:eski sevgilimi özlemiş olamaz mıyım?

ve telefonu yüzüne kapattım. ardından 2 kez aradı açmadım ve mesaj atmaya başladı.
mesajlarda beni özlediğini benim eşimi gerçekten sevmediğimi bildiğini ve benimde onu özlediğimi bildiğini yazdı. cevap vermedim tabi ki. bi süre sonra yine yazdı. sadece bir kez görüşmek istediğini sonra istemessem bir daha bana yazmayacağını aramayacağını söyledi. sonra baktım faceden ekledi hemen engelledim. sinirlenmiş olucak ki yine mesaj attı onunla buluşmassam eşime ulaşacağını ve ona benim ulaştığımı hatta bi süredir görüştüğümüzü fakat o ayrılmak isteyince onu tehdit ettiğimi bu yüzden eşime söylemek istediğini söylerim gibi bişiler yazdı. hemen numarayı engelledim.
iki saat sonra başka bi numaradan mesaj atmaya başladı aşkım nasılsın seni özledim bu gün neden hiç aramadın falan gibi sanki sürekli konuşuyormuşuz havası veren saçma sapan bir sürü mesaj ard arda. bütün mesajları sildim ve o numarayı da engelledim. ama o tehdit mesajını silmedim elimde kanıt olsun diye.
numaramı nasıl buldu bilmiyorum, çünkü evlenirken numaramı değiştirdim. hatta facebookumu falan her şeyimi değiştirdim yeni açtım. ayrıca eski birçok arkadaşımla görüşmüyorum numaramı kimden almış olabilir bilmiyorum.
ne yapıcam bilmiyorum, eğer bu mesajı eşime gösterirsem ve o bana bi daha ulaşmassa boşu boşuna eşimin sinirlenmesine sebep olucam. ve hatta eşimi tanıyorum çok kötü şeyler yapabilir. ama ben mesajı göstermeden o eşime ulaşıp böyle şeyler söylerse bu sefer sen neden söylemedin daha önce diye bana kızacak.
nolur bana bi akıl verin sabahtan beri kendimi yiyorum.

Eşinize gösterin, inanmaz mı eşiniz size? Alnınız ak neden saklayacaksınız ki?
inanır aslında kanıtım olmasa bile inanır ama kötü bişey yapmasından korkuyorum. gerçekten çok fazla sinirli bi insan özelli konu ben veya çocuğumuz olunca bazen ne yapıcağını kestiremiyorum.. korkumda bu.

inanır aslında kanıtım olmasa bile inanır ama kötü bişey yapmasından korkuyorum. gerçekten çok fazla sinirli bi insan özelli konu ben veya çocuğumuz olunca bazen ne yapıcağını kestiremiyorum.. korkumda bu.
Kötü ne yapabilir? Bırakın ne yapacağına kendisi karar versin. Zaten kadınlar hep korktuğu için başlarına gelmeyen kalmıyor.

Öncelikle ruh hastası bi insanla muhatapsın bunun farkındasındır zaten attıgı tehdit mesajlarını sakın silme hiç bişekilde konusma iyi veya kötü mesajlar dursun Engelle ve sakın korktugunu belli etme havlayan it ısırmaz ayrıca bunu yapacak insan bunu sözlu yazılı dile getirmez direk eşine gider., ayrıca gitse ne olacak senin bir alakan yok mesajları gösterirsin eşine telefon dökümlerini cıkartırsın artık online self servis hizmeti var her operatörde varmı bilmiyorum ama ayrıntılı fatura dediğinde kime mesaj attın hangi numara ile nekdar konustun cıkıyor ordanda eşine cıkartırsın her türlü muhatap olmadıgını kanıtlarsın bu sahsa meydan bırakma anlattıgına göre salça olan o suanlık anlatma cvpta verme ileri bi boyut alırsa savcılıga sikayet edecegini mesajlara tutanak tutturacagını söyle dahada devam ederse esine anlatırsın

Kendini yeme, hiç o adama prim verme direk eşine göster. Şu durumda eşinden cekineceğin bir şey yok ki eşinle tehdit etmesi saçma.
manyak sırf ulaşmak için farklı farklı numaralar bile almış. benim korkum eşimle onun yüz yüze gelmesi. çünkü konu böyle kapanmayacak biliyorum. aa tamam neyse numaranı değiştirelim deyip kapatmayacak bu konuyu eşim. başlasın sorgular kim nerde oturuyo numaraları ver vs vs. sonra bi bakıcam yarın almış başını gitmiş peşine

Msjları ve arama kayıtlarını niye siliyorsunuz?? Eşinize haber verin hemen yoksa sonunda “eğer aranızda saklayacak birşey olmasaydı silmezdin” diye size patlayacak olay. Kendi kendinizi zor duruma sokacaksınız

O tehdit mesajini al dogru polise git.

Onun tehditine boyun egmedigini anlar. Hem esinde sucun olmadigi kanisina varir.

Belli ki cirkef biri. Iftiralarla basini yakar. Eger beklersen ve daha sonra soylersen esin sana bir daha guvenmez. Neden bastan soylemedin der. Ki hakli olur esin.

Hic bekleme. Al telefonu dogru polise git. Yoldan da esini ara. Durumu soyle polise gidiyorum de. Sen de oraya gel de.

Benden demesi.

Mesajları direk polise veya savcılığa ver, o zaman eşine de anlat, adalete teslim edelim vs diye sakinleştir. Bence en güzeli

manyak sırf ulaşmak için farklı farklı numaralar bile almış. benim korkum eşimle onun yüz yüze gelmesi. çünkü konu böyle kapanmayacak biliyorum. aa tamam neyse numaranı değiştirelim deyip kapatmayacak bu konuyu eşim. başlasın sorgular kim nerde oturuyo numaraları ver vs vs. sonra bi bakıcam yarın almış başını gitmiş peşine
Eşine söylemezsen suçlu gibi görünürsün ya eşinin yanında yine aşkım diye mesaj atsa? Böyle bi hata sakın yapma eşine anlat gizli saklı olmazzzzzzzzz

Msjları ve arama kayıtlarını niye siliyorsunuz?? Eşinize haber verin hemen yoksa sonunda “eğer aranızda saklayacak birşey olmasaydı silmezdin” diye size patlayacak olay. Kendi kendinizi zor duruma sokacaksınız
tehdit mesajını silmedim... onu saklıyorum diğerlerini sildim. bilmiyorum korktum birden

Tüm yorumlara katiliyorum

Korktugunu belli etme ve asla prim verme ona

Eşine hemen söyle sessiz kalirsan ve görüşürsen tehditlerin devami gelir ve daha kötü olur

Eşi e göster ben ciddiye almadım ama senden gizleyemem hiç birşeyi böyle bir durum var haberin olsun aptalın teki ciddiye alınacak birisi değil diye belirt bence

tehdit mesajını silmedim... onu saklıyorum diğerlerini sildim. bilmiyorum korktum birden
Eşinize haber verin hemen, bilsin, birşey olmaz merak etmeyin. Siz sakladıkça olay saçma sapan yerlere gidecek hatta adam psikopatsa “o da hala birşeyler hissettiği için böyle davranıyor” diye düşünüp dozu arttırabilir bile

Back