- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.341
Eki Görüntüle 957086 Eki Görüntüle 957087
bunu ayrı alıyım taksidi bitsin. yemek takımı şimdi alamıcam çünkü. bari bu aradan cıksın
Güzel modelleri canım içine hangisi siniyorsa o olsun bence
Bitmez canım hayatımız koşuşturma bitmiyorDenk Gelemedik Canım evet :)
Geçen geldik ama benimde çıkmam gerekiyordu, mesaj alıntına günaydın yazmıştım :)
Bende iyiyim canım, tatil başladı ama koşuşturma biter mi, bitmiyor. :)
canım ya şubat cok erken olmazmı ya hemen bulursak şubat-mart-nisan cok kira ödemiş olmaazmıyız tabi ya bide bulamazsak off off kapora nasıl oluyo tuttugun evin hemen kirasını istemezlermi Amin canım inşallah öyle bir ev olsunki inşallah fiyat konusundada bizzi zorlamaz içine girdigimiz an bize bir sıcaklık versin işte bu ev diyelim tıpkı sevdigimi gördügümde o işte dedigim gibi ayy bu arada aklıma geldi bak sevdigim telefonda O işte :) aynen böyle kayıtlı herkes dalga geciyo yengem gördü kızım bu ne insan askım bebegim falan yazar diyo ama o işte onu ilk gördügüm an dedim Allah'ım o işte diye sahi sizde ne diye kayıtlı
Erken olur tutmak için ama evleri görürsünüz aklınızda fikir oluşur zaten siz kiralayana kadar beğendiğiniz yerlerde hemen kiralanmaz bence
int. sitesinden baktım ama pek canım istemedi. güllü güllü şeyler var. klasik bide. ben renkli daha değişik çiçekli-desenli şeyleri seviyorum
Bernardonunda var çiçekli desenleri kuzum bak benimde bunlar favorimama kahvaltı takımı almıycam ben
Eki Görüntüle 957113
Amacım kafanı karıştırmak değil kuzum çiçekli modeller seviyorum diye fikir olması açısından ekledim
Öyle olacak dimi ayyy kadına helal olsun dedim inşalah bittiginde utandırmaz beni ben nisan sonunda hazır olsun yeter dedim kadın hayır olmaz mart gibi bitmeli belki begenmedigin içine sinmeyen şeyler olur rahat rahat zaman kalsın dedi bende size bıraktım dedim erken bitirecek gibi hemde kadın yurtdısına fuara gidicem demişti :44:bakalım şimdi diger gelinlikte kadın kendi tutmustu arkadan bunu direk giymiş olucam yaglarım falan cıkacakmı onu görmüş olucam cıkarsa eger model degişikligi falan olur sanırım gerci sanmıyorum cıkacagını kadın arkadan bir karıs kalan yeri sıktı
İnşallah canım hayırlısıyla üzerine olur muhteşem bir gelin olacaksın