- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.321
Günaydınlarrrrr, hayırlı , bereketli cumalar nasılsınız kuzular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kızlarrrr
Günaydın Kızlar Nasılsınız
Benim bugün biraz işlerim var, birkaç konuya çalışmam gerekiyor,
Arada da olsa uğramaya çalışacağm bugün.
hayırlı cumalar canım =) iyidir sen nasılsın
İyiym canımcım. kahvaltı takımını almayı düşünüyorum . Karaca alcam sanırsam :26: iki model arasında kaldım
Sıcak olmalı tabi insanın içinin ısınması gerek Şubat gibi bakmalısınız kuzum nerede oturacağınıza karar verdiyseniz kapora falanda bırakılmalı ki beğendiğiniz ev satılmasın kiralanmasın sıkıntılı işler inşallah gönlünüze göre içinize sınan bir ev bulursunuzelit insan seni ben cok elit yerleri sevmiyorum elit olmadıgımdan sanırım diger yerler daha sıcak daha samimi off kuzum ya zaman yaklastıkca korku sardı biz nereden ev tutucaz napıcaz şubat bitince ev aramaya baslamalıyız artık :18:
Günaydın canımgünaydınn kızlarrrr
Günaydın Kızlar Nasılsınız
Benim bugün biraz işlerim var, birkaç konuya çalışmam gerekiyor,
Arada da olsa uğramaya çalışacağm bugün.
Nasılsınız kızlar hayırlı cumalargünaydınn kızlarrrr
Yaaaaaa bugün azmı konusucaz yani
Aaaa kızlarrr dün aksam gelinlikcim aradı pazar günü ilk provaya cagırıyo gelinlik kalıp olarak geldi ayarlamaları yapıcaz nereye dantel koyucaz onlara falan bakıcaz dedi büyük cogunlugu bitmiş oluyormus gelinligin inşallah güzeldir
Günaydın canım hayırlı cumalariyi gibiyim sen nasılsınGünaydınlarrrrr, hayırlı , bereketli cumalar nasılsınız kuzular
Aaaa kızlarrr dün aksam gelinlikcim aradı pazar günü ilk provaya cagırıyo gelinlik kalıp olarak geldi ayarlamaları yapıcaz nereye dantel koyucaz onlara falan bakıcaz dedi büyük cogunlugu bitmiş oluyormus gelinligin inşallah güzeldir
İyiym canımcım. kahvaltı takımını almayı düşünüyorum . Karaca alcam sanırsam :26: iki model arasında kaldım
bakayım modellere canım ? set oalrak alsan peki?
Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsınuzun zamandır yoğunsun denk gelemedik hiç ya da banamı denk gelmiyorsun
Sıcak olmalı tabi insanın içinin ısınması gerek Şubat gibi bakmalısınız kuzum nerede oturacağınıza karar verdiyseniz kapora falanda bırakılmalı ki beğendiğiniz ev satılmasın kiralanmasın sıkıntılı işler inşallah gönlünüze göre içinize sınan bir ev bulursunuz
Günaydın canım
Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsınuzun zamandır yoğunsun denk gelemedik hiç ya da banamı denk gelmiyorsun
Nasılsınız kızlar hayırlı cumalar
Canım gelmeye çalışacağım söz :)
Biraz kalayım başlarım, birkaç konu çalışmam gerekiyor.
Oyy ilk gelinlik provasna mı gideceksin
Mutlulukla giy inşallah canım
Gelinlikte tamamlanıyor, damatlığı ne zamaan alıyorsunuz Edam, eniştemede bak olmaz ama
İyilik sağlık pericim, seni sormalıNasılsınız kızlar hayırlı cumalar
Günaydın canım hayırlı cumalariyi gibiyim sen nasılsın
Oo hayırlı olsun kuzum ortaya tamamen çıkmış olacak detaylar halledilir bitti gitti
Kuzum bernardonun modellerine baktınmı çok cici modelleri mevcut alsaydım kahvaltı takımı kesin ordan alırdım
canım çok sevindim. inşallah çok çok güzel olacak herşey. jet hızıyla 2014 gelini yapalım senidekuzularım, bebeklerim, canlarım, şekerlerimmm.......
sizi çok ama çok şaşırtacak ve de çok mutlu edecek bir haberim var...
nasıl ama nasıllll mutlu olduğumu anlatamam... rüya gibi, masal gibi, mucize gibi bir şey yaşıyorum... Aşık oldum ben yaaaaa... sırılsıklam aşık oldumm... seviliyorum, seviyorummm, ve inanılmaz mutluyum.. şimdiye kadar dualarımdaki, hayallerimdeki adam çıktı geldi karşıma... hani geçenlerde bir liste yapmıştım ya size, şöyle şöyle olsun diye... o istediğimden bile fazlası resmen... Rabbime ne kadar şükretsem az... rüyada gibiyim... aşk diye bir şey varmış ve ben daha önce bunu yaşamamışım, öncesi yok yani... bu sabah ofise gelen çiçekleri ve üzerindeki notu da görünce bir kez daha hatta milyon kez daha mutlu oldum... şimdiye kadar hayatımda bana böyle bir sürpriz yapan, ya da yapmaya çalışsa da sürpriz olarak kalmasını becerebilen kimse olmamıştı... bilmiyorum yaa, çok değişik bir şey yaşıyorum tarif etmek zor.. umarım doğru insandır, umarım hakkımızda hayırlısıdır.. 2014 gelini olabilirim her an ))
kuzum aynı hayal kırıklığını farklı sebeple bende yaşadım. bizim düğünümüz ve nikahımız aynı gün olacaktı hemde yıldönümümüzde.o tarih için aylar öncesinden salonumuzu tutmuştuk. fakat tuttuktan 3 ay sonra salon müdürünün bizi dolandırdığını aynı tarihe iki düğün yazdığını öğrendik. nasıl yıkıldım anlatamam. öyle sorunlar yaşadıkki... ama şükür yine halimize kaderimiz buymuş diyorum. nikahımız yine yıldönümümüzde olacak düğünümüz 1 hafta sonra. ben nikahımda hep beyaz uçuş uçuş bir elbise ve saçımda papatya tacı hayal etmiştim Allah'ın izniyle öyle yapıcam. nişanlımda spor bir takım giyecek. çılgın gelin ve damat olucaz sende o günü tatlı hayallerle dahada güzel kılabilirsin.kızlarr
Rabbim beterinden korusun ama bu sabah yıkıldım resmen
tam tam 25 mayısta seçimler olacakmışş
herşey hazırdı,salon tutulmuştu,kuaför,foto herşey hazırdı hatta türkiyeden akrabalarım izinlerini bile ayarlamışlardı o tarihe
nikahın kıyılacağı yerde veriliyo oylar..o yüzden nikah kıymamız imkansız /ben düğün günü istiyodum nikahı, sevdicek daha önce yaparız dio ama ben gelinliğimle gitmek istiyodum oraya/
1 hafta erken olsaa -olma imkanı yok.. 1 hafta sonrayı düşündüm ama düğünün ertesi günü sınavlarım başlıyo
çok üzüldüm kızlar ya, hevesle beklediğin gün,hiç uğruna mahvoldu..
önceki yıllarda hep mayısın başı falan oluyodu.. inşallah vardır bir hayır bu işte.. kendimi başka türlü teselli edemiyorum
nihanımm canımm çok çok mutlu olunn. çok şükür bugünlerede. seninle birlikte bizde paylaştık bu sıkıntıyı inan kendim rahatladım çoktan hakettiniz bu mutluluğu. inşallah nişanınız çok güzel geçmiştir. Babanı dert etme benimkide aynısını yapmıştı ama geçiyor sonraKıııızlaaaarrr ben Allah'ın izniyle sevdicegime kavusuyoruuummm.... Babam bugün evet dedi... Ama öncesinde ne gözyasları döktüm iki gündür Burugum biraz ama mutluyum da cok sükür...Sizinle paylasmak istedim.Allah'ın izniyle persembe günü nisanımız var
O güzel dualarınız icin cok tesekkür ederim hepinize.Sizleri seviyorum, hepinizi öpüyorum.
Periim tesekkürler tatlim insallah...Dua et olur mu..inanamıyorum ben hala...Ama babam su an konusmuyor benimle bu cok üzüyor beni...Cok canım yanıyo, burugum aslında...
Tutkucum ne desem bilemedim üzüntünü anlayabiliyorum ama..Sevdigine kavusacaksin onu düsün..Önceden kıyarsınız.krem ya da beyaz bi elbise giyersin güzel olur.
İyilik sağlık pericim, seni sormalı
Günaydın canım hayırlı cumalariyi gibiyim sen nasılsın
Oo hayırlı olsun kuzum ortaya tamamen çıkmış olacak detaylar halledilir bitti gitti
Kuzum bernardonun modellerine baktınmı çok cici modelleri mevcut alsaydım kahvaltı takımı kesin ordan alırdım
Eki Görüntüle 957086 Eki Görüntüle 957087
bunu ayrı alıyım taksidi bitsin. yemek takımı şimdi alamıcam çünkü. bari bu aradan cıksın
Gel gel
Evettt ilkten cumartesiye anlastık kadınla sonra enişten bende gelicem diyince pazara altık saat 11 de randevümüz var saat 2 dede fotografcıda var nişan fotolarının son halini görücez daha sonrasında basıma gececek daha inşallah bu kadar bekledigimize deger güzelikte olurlar :44:
damatlıgı aslında ben alalım diyorum hemen canım hatta nişanda aldıgımız takımı bizim buradan avmden almıstık ve yine oradan almak istiyomus bizimle ilgilenen kişi baya bilgiliydi o yüzden aslında vakit kalırsa gelmişken onada bakabiliriz ama daha beyaz eşyada bakıcaz üfff almısmı kuzenin bosch u :44:
aa öyle mi hangi modell?İyilik canım benden de
Bu arada benimde Kahvaltı Takımım Karaca
canım 2. mi daha güzel ne :26:aslında ikiside güzel nihanımda 2. yi almıstı sanırım veee karacanın yeni modeli cıktı neden bakmıyosun yesili pembeli puantilyeler cicekler? ben kahvaltı takımını sevmem hatta cicek böcegi hic sevmem ama bunu sevdim :26:
http://www.krcshop.com/asp/product/5142/Premium-Paket bu takım hatta bunun kahve fincanıda var 50 tl ahh ahh keske biri hedaye etse bize bunun kahve fincanı takımını pembe renk olandan
http://www.cookplus.com/urun/karaca-turk-kahve-fincan-takimi-50367-2-6s sag alttaki pembeli yada aynısının yeşilide olur
kızlarrrr gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi??
bizim topikte onu konuşuyoduk bide size sorayıım dedimm
Eki Görüntüle 957086 Eki Görüntüle 957087
bunu ayrı alıyım taksidi bitsin. yemek takımı şimdi alamıcam çünkü. bari bu aradan cıksın