sagol kuzummm
kızma bana ama cok güldük işkence heeee hemde kagıt havluyla
bu arada yanlıs anlamazsın biliyorum güldügüm senin yorumun kuzucum..
neyseki 5 gün evdesin canım buna şükür uyumaya calıs dicem ama uyumakta bir eziyet oluyor hastayken bi tv programı bulman lazım bos bos ona bakın
Rabbim şifa versin
inşallah kuzum kına için tam karar veremiyorum kabarık diyorum ama çokta kabarık olsun istemiyorum böylee tüllerle kendinden kabartılmıs gibi olsun yada taslı zarif bir model bilemiyorum..nişanlıgı aldım yer mayısa daha var sezon acılsın yeni modeller gelecek bekle dedi gelinligi aldıgım yerdede kadın fuar için yurtdısına gidicem oradan gelirken hem yeni model gelin cicekleri taclar getiricwem hemde kına için modeller getiririm bakarız birseyler dedi..tabi ben yinede arada bakınıcam
bide kına yeri var
istedigim 2 mekan var
1 tanesi inanılmaz güzel müzik şahene ortada hic direk(öylemi denir) yok 900 tl ama cuma vermiyor ancak perşembe aksamı dedi veee erkek gelemez diyo cok yakın 10-15 erkek tamam diyo (sanki sorun yaratacakmıs gibi herseye karısan bi yapısı var) tamam basta bizimde erkek olmayacak ama ben son 1 saat gelsinler istiyorum gelmek isteyen dügün olmayacak ya beraber oynayalım işte bu takılıyor aklımaa..2. yerde yıllardır istedigim yer ama inanılmaz direk var oraya göre daha eski bakımsız bi yer müzik konusunda fikrim yok hic hatırlamıyorum nasıl calıyolardı ediyolardı :44:cuma olur orada olursa tabi gidip cok net konusmadım telde konustum ve 800 dediler ama bence pazarlıkla 700 yaparlar gibi geliyo sence ne yapalım? bide izin konusu var peşembe olursa baya izin almıs olucam ( gerci belkide işten cıkarım belli degil) yardımm
hatta bak kuzum resimleri burada bu peşembe 900 olan yer ( bu bize 15 dk uzaklıkta yürüyerek) not :masaları artık yuvarlak ve yılbası gibi ısıklandırmaları var daha güzel
http://www.istanbuldugunsalonlari.org/zburnu-saray-dugun-salonu/ buda cuma 700 yada 800 olup direkli olan yer ( buda 3-4 dk )
https://plus.google.com/107239901228547810962/about?gl=tr&hl=tr fikrin nedir kuzum
İnşallah canım ya hatta arkadasım cocoguna ben bakarım diyo
inşallah kırmaz
hadi ya bizim dügünlerde bile takılar takılıyor aynı nikah gibi boyna canım sizinki daha iyiymiş
heee senin öyle 2 duvak anladım şimdi