Kuzum bide bende şöyle bişey var tamam kilomda var ama daha cok kilo alıp vermekten sarkık vücudum var
nişan elbiseside öyle olmustu beni toparladıgı için ince gösterdi..çok şükür gelinliklte öyle oldu gerci o üzerime göre degildi ama oda toparlayıp sıktıgı için zayıf gösterdi basenleride etek kabattı çok şükür bide kına için bulursam öyle bişey tamamdır
Şimdi kuaförle konusmam lazım inşallah beni kırmaz ve saat 5 de acar kuaförü sence acarmı
yoksa yetişmemeizin imkanı yok
fotograf cekimide aynı gün olsun istiyorum ben
arkadasım seni kırmaz acar diyo ama inşallah kücük bebegi var o düşündürüyo ama inşallah acar bu aksam gidip konusucam
Canım yaaaa bak seninde gelinlik işi tamamlandı yasasınnnn
ben duvak işini çok konusmadım sadece cok güzel olacak dedi bi daha gittigimde konusuruz diye ama 2 duvak olunca nasıl oluyor kuzum ? benimde duvak + tac + çiçek dahil canım :44:keseye ihtiyac olurmu olursa bende isteyim :44:
Bide bak paylasayım malzemelerimi ama hepsi tam olarak aynı degil kuzum internetten bulamadım :44:
offf ya yüklenmiyo
ya bu pc de sorun var yada kk da
Kuzum yine çok üzülerek ve cok sinirleneerek okudum yazdıklarını..sakın gercekten sakın bi daha bakma arkaya..anladım ben sen eger ona gidersen cok üzülürsün..ve ailen gercekten cok haklıymıs..daha şimdiden yarı yolda bıraktı seni
hersey gececek kuzum bak şükretmek lazım yüzünü erken gördün
ecm cok teşekkür ederim amin inşallah ee sende varmı gelişme
Kuzummm gecmiş olsunn
Evet canım çok şükür hicc korktugum gibi olmadı
aynı benimde hala agrıyor bogazım ama pazar günü hele tam anlattıgın gibiydi
Amin kuzum inşallah..sende çoook mutlu olacaksın nolur buna inan tamam mı
Çok şükür hepsi bi hafta sonu gelişti kuzum
bu arada gelinlikci dediki fiyat acısından şuanda uygun fiyatlar yaz dönemi artar ama yetişme konusuna gelince gecen ay 2 gecede bitirdik almanyaya giden bir gelinligi hic merak etme sen dedi..çok sagol kuzum amin inşalah sorun cıkmaz alırız o günü
bu arada sende modeler begenmissin hepsi çok güzel fakat bence direk git orada dene ve begendigini al üstünde görmek gercekten farklıymıs