- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
ne zaman düzeleriz dersinEdacım aynısı bana da şimdiden oluyor biliyor musun? Özellikle kaynanan filan diyo bazen ablam bi darlanıyorum, nişan muhabbeti filan var ama benim değil sanki. Yıllarca isteyen benim, hala istiyorum çok şükür mutluyum da ama nasıl anlatsam Utanıyorum, sıkılıyorum... Çalıkuşundaki Feride gibi aynı
Annen sanırım hep böyle gidecek kuzum evlenince anlar artık yaptıklarını ancak ama kv gercekten Allah razı olsunAynı durumu ablamda yaşayınca yazmadan edememiştim balım Gerçekten canım ne kadar olumsuzluk varsa yaşadık resmen ama Allaha şükür hepsini atlattık şimdi çok mutluyuz Bence anlattığın tüm kızlara oluyor,gerçekten evleniyorsun ama olaylar senin dışında gelişiyor gibi oluyor Kayınvalideme her gittiğinde bir şeyler almış oluyor tek tek onları gösteriyor. Sanki ben değilde başkası kullanacakmış gibi geliyor Herkes bizden telaşlı düğün için ablamda aynı kardeşin gibi zayıflamam lazım seninle elbise bakmamız lazım gelin ablası gibi olmam lazım diyor. Herkeste bir telaş var bir benim annem hariç.. Sanki hiç evlenmeyecekmişim gibi hiç bir şey yapmıyor babam bile daha hevesli şunu alalım bunu alalım diyor ama annem de yok:44:
10-15 erkek kabul etti ama bunun sınırlandırması olmazki yani 5 erkekde gelebilir 40 erkekte hesaplanmazki bu oda son 1 saat dedgim gibi bide perşembe olması sıkıntı işte off cok kararsızımEdacım bu arada salonlardan ilki daha ferah daha güzel geldi bana...
Rahat rahat oynanır.
Ama işte erkekleri almıyorlarmış ya o sıkıntı. En yakınlar gelsin o zaman olmaz mı?
Ayyyneeenn edoşum. O gelinliği giyince nasıl yaa, evleniyor muyum cidden dedim. Çok garip bir duygu. düğün falan diye konuşuluyor, eksikler falan konuşuluyor. Çok değişik bir duygu.
Bu arada kızlar burdaki muhabbet süper ama ders çalışmam lazım, o yüzden üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Öpüyorum hepinizi :)
tamam kuzum git calıs sen çok çok öpüyorum seni
Canımsınevet kuzumm artık bitti! gerçekten bitiridim artık,kendisi bitirdi daha doğrusu.. teşekkür de etmek lazım gerçek yüzünü hiç saklamadığı için...
çok sağol kuzumm benimm...
evet canım hatırlıyorum.. çok çok teşekkür ederim.. hayırlısı buymuş hakkımda, demek ki imtihanım buymuş benim de, biraz tökezledim ama atlattım çok şükür.. artık birisine güvenmek pek kolay olmayacak benim için biliyorum, ama Allah büyük,hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...