Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

loracım geçmiş olsun tatlım hadi atlatmışın

loracim nezamn geldinde gittin hemen:)
hadi gecmis olsun atlattin zor günü

sagolun canlarim
ay gercekten zor atlattim
tam 15 kisi geldi
simdi leptopu actim arada gelip bakiyorum bilgulcum
leptop kocisime ait ama ben caldim ondan kendi icin acmisti oysa
ama yarindan itibaren rahatim ve bol bol burdayim

murgiz oglunun dogumgununu nasil kutladiniz
buyuk bir partimi verdin
yoksa aile arasindami
bende seneye dusunuyorum yagiza
buyuk ihtimal buyuk bisey olcak

insALLAH cnm yarin bol bol konusuruz benimde kocis gelir birazdan oda alir laptopu o yokken rahat rahat takilim dedim bide kizimin resimleriyle video yapmaya calisiyorum essek sipalari nelerde ögrettiriyolar önceden ben oturcamda videoyaya ugrascam nerde hic anlamazdim bile simdi yapmak istiyorumki saklayip hepsini ona verecegim

slm fıstıklarrr oo çoğalmış buraa dökülüyor mıllet bırer bırerrr..hoşgeldınız fistuklarrr

geçmiş olsun loracım çokkmuşta mısafırlerın bayaaa....
birgülüm naber canımmm:??loram mujuk bır sızlwer varsınız galıba topictee bende oğlanıuyutup damladımmm:))

hg rasemcim iyilik cnm ne olsun ayni bende kizimi uyuttum damladim buraya bugünde biraz yoruldum parkta oyaladim kizimi biraz temiz hava alsin diye :) bide banyo yaptirdim babasiz ilk defa banyo yaptirdim bugün

bırgulum valla canım bende aynen ne fotoyla işim olurdu ne programlarlaa ama şimdi hepsını öğrendık foto makına hep elımdeee...kolay gelsın tatlım bebişlerinizin fotolarınıda koyun bakemm arada görelımmm bebişleriiii

insALLAH cnm yarin bol bol konusuruz benimde kocis gelir birazdan oda alir laptopu o yokken rahat rahat takilim dedim bide kizimin resimleriyle video yapmaya calisiyorum essek sipalari nelerde ögrettiriyolar önceden ben oturcamda videoyaya ugrascam nerde hic anlamazdim bile simdi yapmak istiyorumki saklayip hepsini ona verecegim

valla birgulum bu haytalarla dah cok sey ögrenecez
bugun cok gurur duydum
herkesler anneler gunumu kutladi cok özel bisey anne olmak
allah herkese nasip etsin isalllahhh
balsurata disptisa olmayan herkese cok dua ettim
bende az sonra yatacam ayaklarim tutmuyor artik

slm fıstıklarrr oo çoğalmış buraa dökülüyor mıllet bırer bırerrr..hoşgeldınız fistuklarrr

geçmiş olsun loracım çokkmuşta mısafırlerın bayaaa....
birgülüm naber canımmm:??loram mujuk bır sızlwer varsınız galıba topictee bende oğlanıuyutup damladımmm:))

sagol canimcim
benimde oglan uyudu
ama bugun felegi ´sasti onunda#
normalde hep sessizlige alismis gürültü patirdin ayarini bozdu cocugun

brtgülüm senın kız nekadarlık tatlım takvımınız yokk.. benımoğlan nerdeyse 10 aylık olacakk hep 1 haftalıktan berıı hep kendım banyo ettiriyyorumm çok nadı rbabası merak ederse gelır okadarr..))
ohh mıs mıs olmuştur şimdii fıstıkkk yerım onu uyusun mışıl mışıl bızde bıraz bahçede gezındık paşayla hast aolduğundan çok mızmızz bıde üst dişleri anca gelecek sanırım onlardan dolayıı hep ağlıyor bu aralar inşalalh bıran önce düzelirde rahatlar kuzucummm..

kizlar ben yatiyorum
yarin bol bol konusuruz
kocaman öpüldünüz

loram canım mısafırler olunca çocuklar hep öyle oluyorrr bıde okadar kalabalıktaa iyi bile sabretmış kuzuşş kıyamam kaymıştır erkenden uykuyaaa..sende dınlen dabı tatlımm nasılolsa önumuzde uzun günler var konuşacak artık yerımız yurdumuz bellııı...

selam kıslar.masallah cogalmısız.
yarın daha da dolar sayfalar.

bu arada kızlar kendimi tekrar hatrılatmak isterim.... kayseriliyim,çalışmıyorum,10 aylık yavru aslan annesiyim,kk bağımlısyım....daha ne olsundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

bu ıyı olmuş tatlım uzun zaman dır görüşemedıklerımız ve bırbırımızı tanımyanlar var ortak arkaşlar o nednele tanıtmak ıyı olmuş gerçi zamanla tanışır kaynaşırız zzatıı mujuksss.bu arada sende benım gıbı temmuz annesısin galıbaa.. ama hıç karşılaşmadıkk nedne geşlmıyorsun sen bızım topicimizeee..

ben çanakkaleden katılıyorum aranızzaa..evlıyım 9,5 aylık oğlum var bu arada 23 yaşındayımm çalışmıyorumm :KK43:ev kızı:)) delikafadulden:sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet akadaslar annelik gercekten bambaska iyiki anne olmsum evlat sevgisi gercekten bambaska dün gece bende hem agladim hemde ALLAHima skrettim bana hayirli saglikli evlat nasip ettigi ícin

rose bende ayni foto makinesi elimden düsmüyor hic
evet arkadaslar bebeklerinizin resimlerini koyundaakalim bi lora bende yagizi cok merak ediyorum daha hic görmedim

rosem hoşgeldınn bebeişim nasılsınız bebiş nasıll ıyımı keyıflerrr

kıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?

rosecim canim benim kizim 3 ucuk aylik oldu ben cesaret edemyorumdum tek yikamaya ama artik cok güzel geciyor bide güzelce yatmadan masajini yaptim bebek yagindanda sürdüm misler gibi oldu teyzesi bazen simsiki sarip icime ceke ceke öpesim gelyior ama kiyamiyorum daha

rosemcim ben almanyadayim ben pampers kullaniyorum cok iyi baska markayi düsünmüyorum bile tenleri okadar hassas oluyorki bebeklerin ben ilk zamanlar deli gibi yagli bezde kullandim oda pampersdi inanirmisin yavrumun poposu hep kizarik gecti yagli bezi biraktiktan sonra düzeldi simdi hic bisey kullanmiyorum günde bi defa mutlaka yikiyorum digere zamanlar özel bezler var suyla islatip onunla siliyorum cok dikkat et bunlara

X