Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

rrosem benılk olarakk prımanın bebk bezını almıştım yenıdoğanın gayet ıyıydııı..ama molfıkste değiştirmiş bezlerını onuda tavsıye ederım yanııı...ooo bura şenlenmışş hoşgeldınızzz

bu ıyı olmuş tatlım uzun zaman dır görüşemedıklerımız ve bırbırımızı tanımyanlar var ortak arkaşlar o nednele tanıtmak ıyı olmuş gerçi zamanla tanışır kaynaşırız zzatıı mujuksss.bu arada sende benım gıbı temmuz annesısin galıbaa.. ama hıç karşılaşmadıkk nedne geşlmıyorsun sen bızım topicimizeee..

ben çanakkaleden katılıyorum aranızzaa..evlıyım 9,5 aylık oğlum var bu arada 23 yaşındayımm çalışmıyorumm :KK43:ev kızı:)) delikafadulden:sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
[/QUOTE[/FONT]
canım ağustos annesiyim oyüzden görüşemedik..ama ben seni sohbetten hatırlıyorumdelikafaduldendelikafadulden

kıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?
canım öncelikle bebeğini rabbim analı babalı büyütsün...bez içinde her bebeğin cildi farklı oluyooo ben prima ve molfix kullanıyorum...istersen bi molfixle başla derim:emir_bebek::emir_bebek:

bu arada canlar eski dostlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))

herkese günaydınnnn...umarım herkesin günü güzel geçer.bebek bezi bende almadım..prima almayı düşünüyorum....çogunluk onu tavsiye etti.kullanan herkes memnun.bebeğim tahminime göre 3,5 - 4 kilo arası olacak..kaç numara bebek bezi almam gerek..

günydın nurcuğmm..umarım hatırlıyosundur beni...3 6 kilo al derim zaten ilk 3 6 başlıyo..benm bebeğimde 3 660 gr doğdu 3 6 aldım rahatlıkla kullanabilirsin

Son düzenleme:
sana da günaydın çorumlu...
evet aysecim hatırlıyorum...bebek bezini dediğin gibi yapayım.
ayyy..geliyorum gidiyorum topiğimize kimsecikler yok.

günaydin bacilarim
ohh bir guzel uyku cektim
simdide kahvalti yapayim
sonra hep beraberiz canlar
aksilikte bu aralar en yogun gunlerim
umarim herkesler iyidir

evet akadaslar annelik gercekten bambaska iyiki anne olmsum evlat sevgisi gercekten bambaska dün gece bende hem agladim hemde ALLAHima skrettim bana hayirli saglikli evlat nasip ettigi ícin

rose bende ayni foto makinesi elimden düsmüyor hic
evet arkadaslar bebeklerinizin resimlerini koyundaakalim bi lora bende yagizi cok merak ediyorum daha hic görmedim

bacim babamizdan yasakliyiz biz
o yuzden hic koymadim pasamin resmini
ama birgun hepinizin burda oldugu anda 5 dkligina koyar cekerim görmus olursunuz
sizde koyun bende hepsini merak ediyorum

kıslar yarın doktora gıdecem kontrolumuz var.
hazır doktora gıtmısken alısverıste yapalım dıyorum.
henuz cok eksıgımız var.
bebek bezı ıcın hangısını onerırsınız?

hadi kolay gelsin canim
alisveris yapmayi cok severim
bebek bezi konusunda yardimci olamayacam cunku burdaki bezler farkli

sagol teyzesi su an uyuyo, resmen anne delisi benim kizim, anne de anne, illa bana gelcek, acindiriyor kendini, ille kucagina aldircak, almazsam salya sumuk oluyor :roflol: kucagima aldigim da hemen susuyor, ben onu boyle alistirmadim ama nasil oldu da alisti anlamiyorum, bi de meme delisi kendileri :KK70: he darisi yagizin da basina insallah

sagol teyzesi su an uyuyo, resmen anne delisi benim kizim, anne de anne, illa bana gelcek, acindiriyor kendini, ille kucagina aldircak, almazsam salya sumuk oluyor :roflol: kucagima aldigim da hemen susuyor, ben onu boyle alistirmadim ama nasil oldu da alisti anlamiyorum, bi de meme delisi kendileri :KK70: he darisi yagizin da basina insallah

amin amin
ben malesef meme veremedim corumlucum
iki ekz mastit olmustum sutu kestiler
mamayla besliyorum yavrumu
ilk önceleri cok zoruma gidiyordu sucluluk hissediyordum
ama simdi alistim bide tek mamayla buyuten ben degilim bunu gördum

evet canım az kaldı..bir de sezeryan olacak.daha erken gelecek.heyecan mutluluk endişe korku hepsi var su aralar...çok karışıgım anlayacgın.hayırlısıyla atlatsaydım..senin dogumun nasıl olmustu sezeryan mı normal mi...

X