Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

canuımmmmm hayırlı olsunn hayatımm topğimiz....çok güzel oldu yaa neredeysehiçç görüşemez olduk..sohbetlere giriyordum bizimkilerden kim var diyee kimsecikler yokkksenağlamasenağlamaayy yuppiiiiiii yaşasınnnn oleyyy burda cimcimelerle dedikodu yapacm:roflol::roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:lepi:lülülülülülülülülülülülüŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt

bu arada kızlar kendimi tekrar hatrılatmak isterim.... kayseriliyim,çalışmıyorum,10 aylık yavru aslan annesiyim,kk bağımlısyım....daha ne olsundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

mrb kızlar bende arkadaşınızın annesiyim benimde kızımsınız annelerin ve anneadaylarınınannelar gününü kutluyorum hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide tabiiki
tabiki anneciğim ne demek...seninde anneler günün kutlu olsun bende bu yıl ilk defa anneler günü kutladım...rabbim hepimiz gönlüne göre versin:))ŞenizŞenizŞenizellerinden öpüyorum canm annem:1hug::1hug:

lora bugün misafir gelioo kıs
sen hala öğrenmedinmi türkiyede pazar günü misafir çağrılmazzz bir yere gidilmez....pazar günü evinde eşin atışa gidecek sende kukuman kuşu gibi oturacan ben şimdi öyle yapıyorum:1closedeyes::1closedeyes::kızgın:

kıslar runhas,pembe panther ve nur 82 nın haberı varmı acaba yenı topıcten?

piştttttttttttt
hatunlarım
hosgeldin sekerim
bende geldimmmmm
kimler burda
lora balım rosem şimdilik bunlatı gördüm başka kim varrrrrr
kimler yok kimler herkesleri cagirdim valla gelen sisman gelmeyen pismankaydirigubbakcemile3
Yavrummmmmmmmm lululululululu, hayirli olsun topigimiz sekerler, ulen, ben yokken cok doldurmassiniz insallah temmuz anneleri gibi topigi geberitim ha :roflol:
hosbulduk sekerim, az ne guzelya dolsun burda eskiler insallah, sukur iyiyiz nedek, gecen hafta kayinpederimi kaybettik, kizimin kulagi akdi hastaneye gotrdum antibiyotk verdi doktor, ogluim annemlerde kalio iki gundur yarin getircem, sozde bugun ev temizlencekti, hatstaneye gittim kaldi, ama kizi uyutilm ben devam edicem evi yapmaya, esim de sali gunu gelio insallah cok ozlemisim vallaha onu...

Sizler nasilsiniz sekerlerim benim
oy kuzum hosgeldin
vallahi sizi nasil bulacagimi bilmiyodum
gercekten biz bu topigi neden once dusunmedik biz yav
tekrar basin sagolsun bacim
lora cnm cok iyi oldu
kizlar inanin hepinizi cok özledim
neden önceden aklimiza gelmedi bu topigi acmak ?
murgiz hosbulduk cnm nasilsiniz hersey yolundami arkadaslar
hosgeldin kuzum misafirim gelecek hemde tam 15 kisi ben yine size firsat buldum
eferiim banaşakkıdı
başın sağolsun tekrar canımm
kızın kulağı nasıl oldu geçmiş olsun
valla napim benim sıpa 1 yaşını bitirdi düşe kalka yürüyo bide huysuz bir velet sormaa ama o benim canım canımm
ardanin dogum gunu kutlu olsun seker
işte geldım burdayumm ben bu işte ustayummm fıstıklarrr naberrrr..loracım canım hayırlı olsun topicimizzz..
murgizimmm canımmdoğum gününüz kutlu olsunnn paşamızınnn cadıyla bızımkılerınde doğum gunu yaklaşıyorrr..
rosemınkınınde doğacağıı günnnn:) oyy iyi olmuş buraaaa :emir_bebek:
hosgeldin bacim sende
birii benimi çağırdı yahuuuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::eek:
he cagirdi anacim hosgeldin
ay canlarım benim ne kadar çabuk geçiyor zaman değilmi senağlama daha dün gibi çorumlu hamişdi birgül rosem ben lora balkafa sevocan hamiş kalmak için uğraşıyorduk bir balkafa ve ben kaldım... loram hatırlıyormusun işe başlayacaktım karar veriştin ama süpriiiz hihoyyyt özledim sizleri kızlar çoook şimdi ankaradayım tüp bebek tedavime başladım :teytey:
canim benim ya sende anne olacan bu sene sana söz:Saruboceq:
selam cümleten ben geldiiiiiiiiim alkisalkisalkis :eek: anneler gününüz kutlu olsun canlar a.s. kuru kafam hayırlı olsun topiğimiz inş bol sohbetli bugün misafirlerin var demek ha beni çağırmak yokmu nan :dilcikar:
melek kafam hosgeldin
valla gel harika yemekler pastalar börekler yaptim
hade bekliyom nan
mrb kızlar bende arkadaşınızın annesiyim benimde kızımsınız annelerin ve anneadaylarınınannelar gününü kutluyorum hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide tabiiki
hosgeldiniz bizim murgizin annesimisiniz
selam kıslaaar bende geldiiim..... :sm_cool::sm_cool:

ohh walla güsel oldu burası böyle yaa.... sositososito
neyse daha uzun bi zamanda gelip kaynatırız ortalığı....kaydirigubbakcemile5
hosgeldin canim benim
hep gel ha
canuımmmmm hayırlı olsunn hayatımm topğimiz....çok güzel oldu yaa neredeysehiçç görüşemez olduk..sohbetlere giriyordum bizimkilerden kim var diyee kimsecikler yokkksenağlamasenağlamaayy yuppiiiiiii yaşasınnnn oleyyy burda cimcimelerle dedikodu yapacm:roflol::roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:lepi:lülülülülülülülülülülülüŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt
bacim hosgeldin yarindan itibaren sizinleyim
bol bol kaynatiriz cok özledim sizi
lora bugün misafir gelioo kıs
sen hala öğrenmedinmi türkiyede pazar günü misafir çağrılmazzz bir yere gidilmez....pazar günü evinde eşin atışa gidecek sende kukuman kuşu gibi oturacan ben şimdi öyle yapıyorum:1closedeyes::1closedeyes::kızgın:

bacim hepsi bugunu buldu gelecek napam
bide ustune ustluk görümceler aradi onlarda gelecekmis
toplam 15 kisi gelecekmis
mecburen yemek cesidini artirdim
hade bana kolay gelsin

hosgeldin sekerim

kimler yok kimler herkesleri cagirdim valla gelen sisman gelmeyen pismankaydirigubbakcemile3

oy kuzum hosgeldin
vallahi sizi nasil bulacagimi bilmiyodum
gercekten biz bu topigi neden once dusunmedik biz yav
tekrar basin sagolsun bacim

hosgeldin kuzum misafirim gelecek hemde tam 15 kisi ben yine size firsat buldum
eferiim banaşakkıdı

ardanin dogum gunu kutlu olsun seker

hosgeldin bacim sende

he cagirdi anacim hosgeldin

canim benim ya sende anne olacan bu sene sana söz:Saruboceq:

melek kafam hosgeldin
valla gel harika yemekler pastalar börekler yaptim
hade bekliyom nan

hosgeldiniz bizim murgizin annesimisiniz

hosgeldin canim benim
hep gel ha

bacim hosgeldin yarindan itibaren sizinleyim
bol bol kaynatiriz cok özledim sizi

bacim hepsi bugunu buldu gelecek napam
bide ustune ustluk görümceler aradi onlarda gelecekmis
toplam 15 kisi gelecekmis
mecburen yemek cesidini artirdim
hade bana kolay gelsin
abooooooooooooo allah yardımcın olsun güzeller güzeli bide yağızın var kolay gelsin şeker...bende yarını 4 gözle beklommmçokca kaynatalımmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sositosositosositososito

selam kızlar ben de geldimmmm....çok iyi olmus bu topic..eskiden sohbet bölümünde ne kaynatırdık..ne kadar çabuk geçiyor zaman..
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..

hosgeldiniz badem sekelerim benim oh oh doldu topic masallah, daha kimler vardikine eskilerden ?

selam canim nasilsin topigin hayirli olsun anneler gününüzde kutlu olsun görüsmek üzere iyi aksamlar

hafta sonu oldugu nasil belli oluyor nerelerdesiniz arkadaslar hic kimsecikler yokmu loracim ALLAH yardimcin olsun cnm ben de o cok misafirli günleri cok sükür atlattim herkes kizimi görmeye geliordu cok zor oluyor misafir gitikten sonra dinlenemiyordumda mecbur kizimla ilgilenmek zorunda kaliyordum :)
bugün hafta sonu ama kocacim iste bende yalnizim
bugünde bütün gün anamlaydim onla vakit gecirdim simdide kizim uyudu :))
rahatim ama sohbet edecek kimsecik yok:KK43:((

murummm canım bildiğin gibi bebişim. oğluş kociş ev işleri yuvarlanıp gdiyoruz sizleri çok özledim bugün kısa kesicem uykum var bizimkiler uyudu bende yatıyım beni affedin yaın itibariyle sizlerleyim. ro-se canım tabiki kaynaşırız en kaynayanından zuhahahahahah. şimdilik dostça ve esen kalınnnnn. dıptısss öptümmmmmm

he yafff bende özledim çok hoştu o günlerimizkaydirigubbakcemile5
eeeee sen çalışmayı bıraktınmı bebiş içinmi ara verdin:eek:

tüm anneleriin anneler günü kutlu olsunhihoyyyt
kızlar ben bu gün hastaydım o yüzden girmedim bilmiyom ya her tarafım ağrıyo ateşim çıkıyor ne oldu anlamadım valla
ama çokda şenlenmemiş topic oysa ben eskilerden herkese linki gönderdim rosemim dediğin kişilere de rosemcim seninde az kaldı bebişinie kavuşmana sağlıkla al kucağına

ayy simdi gitti misafirler kizlar
cok yoruldum vallahi pestilim cikti suanda
bir dus almam lazim bu yorgunluga
yarin bol bol girerim
hepinizin anneler gununuz kutlu olsun

X