- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım az kaldı.delikafaduldenrosemcim cnm seninde dogumuna az kalmis cnm ALLAH kurtarsin insALLAH cinsiyeti belli oldumu cnm??
arkdasalar ben kaciyorum hazir kizimda uyumusken bende uyuyuyum :a015: firsatlaari degerlendirim arkadaslar yarin belki giremem simdiden
herkesin anneler günü kutlu olsun ....
allah evlat hasretiyle yanıp tutusan annelerin karınını bos bırakmasın.....
insALLAH
a.s.a.s.a.s.:a.s.
evet canım sımdı bende hatırladım sohbette konusuyorduk:)hayılı geceler seveconımmm ...hadı kalk kaynaşalım kız hoppidi hopiidi hoplatalım kızzzz:))))))))
rosemm hoşgeldın canım senınle dah ponce sohpette konuşmuştukk şimdide manevı beebek topicinde gördum orda ahtılamamıştım ama burda hatıladımm şimciikkk..kız sneın bebışi ben alam barı manevı bebek olarakkk:))))
evet canım sımdı bende hatırladım sohbette konusuyorduk:)
eskı sohbet gunlerı ne guseldı degılmı kıslar?kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
demek manevı bebek olarak bızı almak ıstıyorsun.al bakalım bızı,bızden ıyısını mı bulucan.:lepi:
mrb kızlar bende arkadaşınızın annesiyim benimde kızımsınız annelerin ve anneadaylarınınannelar gününü kutluyorum hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide tabiiki
allalım tabı ama senın oğlan erkencı olacakk bızımkısınden ama olsun zaten benım oğluşla aynı tarıh te oolacak yok alalım senın pamuğuu alkisalkisalkis
saol teyzemm senınde anneler güünün kutlu olsun güzel ellerınden öpüyorummm hoşgeldın aramızaaa....
escape hoşgeldın tatlımmm...
melek lora çağırmıyorsa sen bıze gel anacummm ben ağırlarım sneı kuzuşlarda oynar beraberrr a.s
sagol sekerim vallahi bizim kizlarla görüsemiyoruz hic bir topikte diye actik bu topigi
ama sende bizim eskilerdensin
gel ha sende vallaha yoksaklava: