Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

amin amin
ben malesef meme veremedim corumlucum
iki ekz mastit olmustum sutu kestiler
mamayla besliyorum yavrumu
ilk önceleri cok zoruma gidiyordu sucluluk hissediyordum
ama simdi alistim bide tek mamayla buyuten ben degilim bunu gördum

sagligi yerinde mi ? boyu kilosu iyi mi ? o zaman gerisini bosver mama olsn meme olsu da saglikli hayirli bebek olsun, onemli olan bu, benimki emmiyor,kilosu e iste, geceleri pek uyumaz cek perihan cek kaydirigubbakcemile3 bende mama vermek istiyorum ama hic sevmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kızgın::çok üzgünüm:

evet canım az kaldı..bir de sezeryan olacak.daha erken gelecek.heyecan mutluluk endişe korku hepsi var su aralar...çok karışıgım anlayacgın.hayırlısıyla atlatsaydım..senin dogumun nasıl olmustu sezeryan mı normal mi...

neden erken gelecek canim
benim ki de sezeryan olmustu malesef
tam 42.haftada dogurdum ben
acilma olmadi
11 saat normal dogum sancisi cektim ama beceremedik oglusla
oglumun kalp atisi yukseldi bende ates 40 derece oldu acil sezeryana almisti
ayrica oglum enfeksiyon kapti dogumda 10 gün hastanede yatti
zor gunlerdi ama gecti
sukur önemli olan saglikli olmalari
sende hic korkma dogumdan
anlik gelip geciyor unutuyor insan

sagligi yerinde mi ? boyu kilosu iyi mi ? o zaman gerisini bosver mama olsn meme olsu da saglikli hayirli bebek olsun, onemli olan bu, benimki emmiyor,kilosu e iste, geceleri pek uyumaz cek perihan cek kaydirigubbakcemile3 bende mama vermek istiyorum ama hic sevmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kızgın::çok üzgünüm:

cok sükür sagligi kilosu yerinde hayatim
7.5 kilo oldu teyzesi boyda 65
biberonu sevmiyorsa merve kasikla vermeyi dene belki alir
geceleri uyumaz diyorsun ilk zamanlardami uyumuyordu yoksa sonradanmi oldu

dr gelişimi önde gidiyor..iri bir bebek olacak üstelik kafa çatıya oturmamıs dedi..o yüzden sezeryan büyük ihtimalle.gerçi haftaya kesinlesecek..gelişimi ilerde oldugu için erken de gelebilir.. ama bir sorun olmadıgı sürece bekleyecegız dedi.zaten sezeryanda genellikle 1-2 hafta önceden yaptırıyorlar doğumu..ben beklemek istiyorum ama bakalım dr umuz ne diyecekk.

yok aam geceleri once daha beterdi, onceleri 5 7 kez kalkardi simdi azcuk duzeldi 1 kez en fazla 3 kez uyanir :KK70:
buna da sukur nedek, mamayi hic sevmiyor kasikla bile tukuruyor, masallah senin oglus benim kizin kilosunda:alkisalkisalkisalkisalkisalkis yani benim kiz 8 kilo kafamçokkarıştı
cunku benim kizim ek gida falan yemezdi zar zor agzina dikardim cikarirdi, simdi yeni yeni bi iki hafta olmadi tam yemge basladi sukur, yavas yavas alir insallah senağlama

dr gelişimi önde gidiyor..iri bir bebek olacak üstelik kafa çatıya oturmamıs dedi..o yüzden sezeryan büyük ihtimalle.gerçi haftaya kesinlesecek..gelişimi ilerde oldugu için erken de gelebilir.. ama bir sorun olmadıgı sürece bekleyecegız dedi.zaten sezeryanda genellikle 1-2 hafta önceden yaptırıyorlar doğumu..ben beklemek istiyorum ama bakalım dr umuz ne diyecekk.

kac kiloymus bebis nurcum

yok aam geceleri once daha beterdi, onceleri 5 7 kez kalkardi simdi azcuk duzeldi 1 kez en fazla 3 kez uyanir :KK70:
buna da sukur nedek, mamayi hic sevmiyor kasikla bile tukuruyor, masallah senin oglus benim kizin kilosunda:alkisalkisalkisalkisalkisalkis yani benim kiz 8 kilo kafamçokkarıştı
cunku benim kizim ek gida falan yemezdi zar zor agzina dikardim cikarirdi, simdi yeni yeni bi iki hafta olmadi tam yemge basladi sukur, yavas yavas alir insallah senağlama

istahsiz cocuk zor gercektende ben yegenlerimden bilirim
ama sukurki yagiz yemeyi seviyor
kilo önemli degil aslinda saglikli olmalari onemli
benimkinin el ve ayaklari cok terliyor su gibi oluyor pericim

ismini beliryeli çok oldu..deniz poyraz koyacagız.deniz benim poyraz eşimin isteğiydi..ikisi de olsun dedik bizde.

evet canım usg ye güven olmuyor..kilosu genelde söylenenden daha az oluyor..bakalım hayırlısı..sezeryan olursa da epidural istiyorum..

ismini beliryeli çok oldu..deniz poyraz koyacagız.deniz benim poyraz eşimin isteğiydi..ikisi de olsun dedik bizde.

cok guzel isimmis ismiyle yasassin isallah
aslinda iki ismin zorlugu cok
benim oglumunda iki ismi var
ben yagiz babasi cenk koyduk
millet ne diyelim diye sasiriyor
zorumuza gider diye
bende sorun degil ikisinden birini soyleyebilirsiniz diyorum

günaydin bacilarim
ohh bir guzel uyku cektim
simdide kahvalti yapayim
sonra hep beraberiz canlar
aksilikte bu aralar en yogun gunlerim
umarim herkesler iyidir
günaydın canım sen hakeetin uykuyada yağızım balböceğim seni uytuumu?:emir_bebek::emir_bebek:

evet canım usg ye güven olmuyor..kilosu genelde söylenenden daha az oluyor..bakalım hayırlısı..sezeryan olursa da epidural istiyorum..

ben spinal anestezi olmustum
aradaki fark ne bilmiyorum epiduralle
ama rahat bir dogum sekli
yalniz sonrasi bende cok agri yapti
1 hafta kendi basima yürüyememistim
ama kimisi ayni gunde kalkiyormus
her dogum farkli sonucta

neden terliyor ki doktora sordun mu hic? benimkilerinde hic oyle bi sey olmadi bilemicem vallaha canim,
he onemli sagliklari yerinde olsun gerisi bos zaten, he sukur yiyor vallaa ne zor ha

sagol teyzesi su an uyuyo, resmen anne delisi benim kizim, anne de anne, illa bana gelcek, acindiriyor kendini, ille kucagina aldircak, almazsam salya sumuk oluyor :roflol: kucagima aldigim da hemen susuyor, ben onu boyle alistirmadim ama nasil oldu da alisti anlamiyorum, bi de meme delisi kendileri :KK70: he darisi yagizin da basina insallah
aynen çorumlu inan benim emirde öylee eller yukarıda boynunu büküyoo:))) duygusal sömürüyo kızlar bunlar biziiii çok anneciler çokkkk:1hug::1hug::1hug:

günaydın canım sen hakeetin uykuyada yağızım balböceğim seni uytuumu?:emir_bebek::emir_bebek:

sagol canim cigerim
yagiz uyuttu teyzesi
zaten masallah oyle sorunlu bir cocuk degil
saat 10 da yatar sabah 8de kalkar
askim benim annesini yormamak icin elinden geleni yapiyor
iyiki o benim oglum iyiki ben onun annesiyim
allah herkesin evladini bagislasin isallahhh

neden terliyor ki doktora sordun mu hic? benimkilerinde hic oyle bi sey olmadi bilemicem vallaha canim,
he onemli sagliklari yerinde olsun gerisi bos zaten, he sukur yiyor vallaa ne zor ha

bilmiyorumki bu ayin sonunda dr randevusu var zati soracam
umarim önemli bisey degildir bakalim
senin merve yoruyormu seni cok

X