Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

korkma cnm.benim karnım 7 aylıkken düşmüştü.bende çok korkmuştum erken doğum diye.ama 38.haftamda doğum gerçekleşri.hayırlı doğumlar

ister istemez söylenenlerden etkılendım ama simdi senın cevabını gorunce cok sevındım.ferahladım.hihoyyyt

he vallah dünür haklisin sen ne dersen osositososito
ayy keske benimde ikincisi kiz olsa benimde esim ve ailesi cok sever kiz cocuklarini bacimhihoyyyt

anam Allah korusun..:1shok:
benim bebeğim 30 haftalık, karnım baya aşağıda...
erken doğum olursa Allah korusun korktum şimdi..
benim daha 9 aylık oğlum var...

kizlar hic merak etmeyin
söylenenlere kulak asmayin
benimde 35inci haftada falan tam asagidaydi
ama ne oldu taaaaa 42. haftamda dogum yaptim
böyle seylerle kendinizi korkutmayin derim son gunlerin tadini cikarin

slm kızLr.BENDEşimdi bebişimi anneme bıraktım.temizlik yapıcam.hadi öpt

slm kızLr.BENDEşimdi bebişimi anneme bıraktım.temizlik yapıcam.hadi öpt
kolay gelsin cnm
ay kızma canım yaa yoğunum bu aralar.. :bbo:
gelen giden misafirler falan derken baya bi yoğun geçti günler..
sen nasılsın ne var ne yok?

yok bacim kizarmiyim hic
bende yogunum bu ara bilirim
ee yaz geldi norrmal

kizlar hic merak etmeyin
söylenenlere kulak asmayin
benimde 35inci haftada falan tam asagidaydi
ama ne oldu taaaaa 42. haftamda dogum yaptim
böyle seylerle kendinizi korkutmayin derim son gunlerin tadini cikarin

sağol canım... benim bu ikinci gebeliğim...
ikisinin arası çok az olduğu için çok riskli gebelik geçiriyorum...
oğlum 9 aylık karnımdaki ise 7 aylık oldu...
inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım kızımı da...

cnm benim hep aşağıdaydı erkende aşağı inebiliyo bana senin olcak olcak diyolardı 1.5 ay sonra oldu sezeryan oldugu halde hemde korkma sen

slm arkadaslar nasilsiniz hersey yolundami??
rosem cnm ALLAH yardimcin olsun her denilene kafayi takma herseyi oluruna birak bide bakmissinki bebegin kucaginda haklisin ama insan ister istemez kafaya takiyor..

lora sen ne yapiyorsun cnm nasilsin yagiz ne yapiyor
biz kizimla cok iyiyiz teyzesi hersey yolunda cok sükür bide kizim karin üstü yatarken kendi kendine dönüyor bazen ilk gördügümde cok sevindim bebekler sayesinde hergün biseyler ögreniyoruz degilmi

ee sizler nasilsiniz

Iyi aksamlar kizlar, fazlaugrayamiyorum, malum cocuklar falan, moerlim de sanki yok gibi bilmem nedendir, iste boyle optum sizleri cancazlarim .

herkeze günaydın arkadaşlar.bugün dedem vefat edeli 52.günü.mevlutu okuncak.bende erken kalktım.hazırlanıcam.ordan ayrı annem kahvaltıya bekliyo oraya gidece.daha sonra hep beraber ananeme gidicez.herkezler iidir umarım.tekrardan günaydın

berrincim başın sağolsun canım..
Allah mekanını cennet eylesin

merhaba hanımlar.yıne kımsecıkler yok maalesef topıcte.
soyle hepımiz bır araya gelıp doyasıya sohebt edemedık yahu.
berrin basınız ssgolsun,ALLAH kabul etsın mevludunızı.

ee herkesın bebesı var tabı onunla ılgılenıyorsunuz.
bende dogum yapınca sizin gibi mı olucam?kaydirigubbakcemile3
bu arada benım dıger kontrolumde catı muayenesı yapıcakmıs doktorum.ona göre dogum seklı bellı olacak.
sızlerde yapılmısmıydı?acıyormu?:kedi:

Acimiyor canim kendini hic kasma, rahat birak hic biseycik olmaz, benim doktor anca elliyordu:roflol: alistik sonradan, son aylar hele son zamana dogru normal yani, insallah canin acimaz, ama dedigim gibi sakin kendini kasma rahat birak gevse hic bisey olmaz Evvel Allah, Allah yardimcin olsun insallah .

slmmm kızlar anaaa herkes burdamışşş yeni farkına vardımmm nasılsınız bakim!!!!!!1

balın sağolsun cnm allah sabır versin yakınlarınıza size .

:teytey:lülülülülülüdelikafaduldenherkese slm kızlar.ben bugün çok geç uyandım.saat 11.30 du.kahvaltı yaptım.kızımı banyo yaptırdım ardından bende banyo yaptım.biraz evimi termizledim.şimdi kızıa öğle yemeği hazırlıcam.akşama annem yemeğe davetliyiz.komşunun kına gecesi var.kapının önünde dışarıçıkar.2 göbek atarım:)böyle işte.kimseler gelmez oldu artık.lora ayşe yeşilözen.çorumlu filiz doremi dıptıss balkafam nirdesiniz hatunlarrr:roflol:

burdayııım..iyisin valla uykuyu çekmişin yemekde akşama hazır ooooohh bide kurtlarını dökücen allah daha iyi etsin kııı maşallah.... :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…