korkma cnm.benim karnım 7 aylıkken düşmüştü.bende çok korkmuştum erken doğum diye.ama 38.haftamda doğum gerçekleşri.hayırlı doğumlar
he vallah dünür haklisin sen ne dersen osositosositoaralarında baya olsunda kız olursa görümcelik yapmasın kızıma :mymeka: emi dünürcüm.bnede ara veriyim erkek olursa abilik yapar oda dimiklava: bu arada iyisin dimi damadımda iyidir inşallah ben gelinine altı aylık kınası yaktım.işte kızlar için bi nevi prova oluyüüüüü
selam hanımlar.
uzun zamandır ugrayamadım topıge.
nasılsınız?
haftalar azalmaya basladıkca heyecan gıderek artıyor.
karnım bıraz asagı indi gibi.
her gören asagı inmiş artık diyor.
gercı henuz 35.haftadayız.karın asagı inince hemen dogum oluyormu?
ınsallah erken dogum olmaz.
bıraz daha dursun kuzucugum.henuz dogum seklımızde bellı degıl.20sınde kontrolumuz var catı muayenesı olucam ona gore karar verıcez.kaydirigubbakcemile
hepinizi öpuyorum.bızden havadisler bu kadar.opuyorumnanaktan
anam Allah korusun..:1shok:
benim bebeğim 30 haftalık, karnım baya aşağıda...
erken doğum olursa Allah korusun korktum şimdi..
benim daha 9 aylık oğlum var...
nerdesin kiz senkötükedihüsoklava:
kolay gelsin cnmslm kızLr.BENDEşimdi bebişimi anneme bıraktım.temizlik yapıcam.hadi öpt
ay kızma canım yaa yoğunum bu aralar.. :bbo:
gelen giden misafirler falan derken baya bi yoğun geçti günler..
sen nasılsın ne var ne yok?
kizlar hic merak etmeyin
söylenenlere kulak asmayin
benimde 35inci haftada falan tam asagidaydi
ama ne oldu taaaaa 42. haftamda dogum yaptim
böyle seylerle kendinizi korkutmayin derim son gunlerin tadini cikarin
cnm benim hep aşağıdaydı erkende aşağı inebiliyo bana senin olcak olcak diyolardı 1.5 ay sonra oldu sezeryan oldugu halde hemde korkma senselam hanımlar.
uzun zamandır ugrayamadım topıge.
nasılsınız?
haftalar azalmaya basladıkca heyecan gıderek artıyor.
karnım bıraz asagı indi gibi.
her gören asagı inmiş artık diyor.
gercı henuz 35.haftadayız.karın asagı inince hemen dogum oluyormu?
ınsallah erken dogum olmaz.
bıraz daha dursun kuzucugum.henuz dogum seklımızde bellı degıl.20sınde kontrolumuz var catı muayenesı olucam ona gore karar verıcez.kaydirigubbakcemile
hepinizi öpuyorum.bızden havadisler bu kadar.opuyorumnanaktan
herkeze günaydın arkadaşlar.bugün dedem vefat edeli 52.günü.mevlutu okuncak.bende erken kalktım.hazırlanıcam.ordan ayrı annem kahvaltıya bekliyo oraya gidece.daha sonra hep beraber ananeme gidicez.herkezler iidir umarım.tekrardan günaydın
balın sağolsun cnm allah sabır versin yakınlarınıza size .herkeze günaydın arkadaşlar.bugün dedem vefat edeli 52.günü.mevlutu okuncak.bende erken kalktım.hazırlanıcam.ordan ayrı annem kahvaltıya bekliyo oraya gidece.daha sonra hep beraber ananeme gidicez.herkezler iidir umarım.tekrardan günaydın
burdayııım..iyisin valla uykuyu çekmişin yemekde akşama hazır ooooohh bide kurtlarını dökücen allah daha iyi etsin kııı maşallah.... :teytey::teytey:lülülülülülüdelikafaduldenherkese slm kızlar.ben bugün çok geç uyandım.saat 11.30 du.kahvaltı yaptım.kızımı banyo yaptırdım ardından bende banyo yaptım.biraz evimi termizledim.şimdi kızıa öğle yemeği hazırlıcam.akşama annem yemeğe davetliyiz.komşunun kına gecesi var.kapının önünde dışarıçıkar.2 göbek atarım:)böyle işte.kimseler gelmez oldu artık.lora ayşe yeşilözen.çorumlu filiz doremi dıptıss balkafam nirdesiniz hatunlarrr:roflol: