Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

alkisalkisalkisGünadyınnn kızlarrrrrr herkeze hayırlıı günler diliyorummm:teytey:
nerelerdesin sen bacim ugramiyon hic
naptin bakalim söle
sensiz tadi yok buranin aysem
nasil gecti tatiliniz
emir hareketlendi demek yesin onu lora teyzesi
Gunaydin fistiklar, naslsiniz bakalim bn idare eder , kizim iki gundur cildirtiyor beni abisiyle sagolsunlar canavarlar
siz de kk KART icin basvurunuzu yaptiniz mi ?

günaydin seker
ii olmana sevindim
ne karti bacim bu okumustum gercide bizim isimize yaramayacakki corumlu

olsun Turkiye izine gidicne yarar
ben alam da ama once deli kocisle konusùmam lzim hihhih

iyi beğendiysen kızımı bide ben damadı görsem eyi olcek dünürüm emmeeeeee.... kafamçokkarıştı kızlar yüz görümlüğü ister senmi isteyon kııı valla inşat var evde para yok be bacım naniknanik

hayırlı cumalar kızlarrr
nasılsınınz bakalımm bizler iyiz çok şükürrrr malum çoluk çocukk yogunluk işteee sürekli girilmiyoo
artık yazın hiç giremem şu haziranıda geçirimmm memlekete kaçıyorummm ohhhh az kaldııııı
çorumlu kk kart neymişşş ne işe yarıyomuş kız

he birgun gösterrik baci
yüz görümlügümü istersin bacim ben oglumun üstüne bide kendim almam lazim onu
valla benimkini isteyen cok ha fazla masrafli olmayin cok naz asik usandirir derler emmeee:roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283454-kk-kart-uyelik-formu-7.html

burda hersey yazio canim bakabilirsin
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben idare eder, canim az SIKILIYO ama idare eder, bun da sukur diyelim

günaydin sekerler
yesil ohh sende tatilcisin bu sene he
corumlu noldukine bacim söle derdini:uhm:

olmayık anacım anasına çekerse olmaz ben 3 sene önce 3. 5 milyara bütün eşyalarım alındı düğünde tabi kaynatama düşenler yani alçak gönüllüyüzdür...ee benim kzımı da isteyen az değil kendiniz bilirsiniz gaariiii naniknanik

iyiyz cnm sen nasılsın?tatildemiydin?ay ne güzel bizde gidicez temmuzun başında şimdi temizlik inşaat var iyi gelcek ama lmezsem temizlik bitene kadar -tatlicadiarzu- bu arada senin kız ne zaman oldu ne kadar tam olarak?

kızlarrrrrr...nasılsınız..uzun zamandır uğrayamıyorum topiğimize..benim günüm belli oldu yarın sezeryanla olacak doğumum.dua edin benim için

slm kızlar uğramalı nasılsınız iyisiniz inş opuyorumnanaktan nur hayırlı kolay doğumlar sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişini inş canım:1hug:a.s.

Nurcum Allah yar ve yardimcin olsun insalah, sag seim bebisine kavusursun canim, oh ne guzel, masallah sayili saatler kaldi ne guzel, ne mutlu sana, kklarsin artik yerimize pasayi

slm arkadaslar görüsmeyeli nasilsiniz herkesler iyidir umarim nur hayirlisi ole bebegini kucagima alirsin isnALLAH cnm hayirli haberlerle gelmen dilegiyle
zemuszemus

Gunaydin kizlar,
Nur hayirli ugurlu olsun bebegin, sag selim almissindir insallah kucagina optum canim seni ve oglusunu mujukkkkkkkksssss

kızlar nasılsınızzz
biliyosunuz benim 2. yolda oda kız evett
kızıma isim arıyorumm fikirlerinizisöyleyin bakıyım
ilk kızımın adı ecrin ecirnede uygun olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…