nerelerdesin sen bacim ugramiyon hicalkisalkisalkisGünadyınnn kızlarrrrrr herkeze hayırlıı günler diliyorummm:teytey:
sensiz tadi yok buranin aysemkızlarr günaydınlar ben geldim sizi çok özledim yaaa ....yaramaz oğlum emirim durmuyo artık teyzeleri.....dışarı çıkmak istoo bende mecburen çıkarıyorum sizden kopuyorum..önceden yürüteçteydi yaramaz artık durmuyoo yaa(((
Gunaydin fistiklar, naslsiniz bakalim bn idare eder , kizim iki gundur cildirtiyor beni abisiyle sagolsunlar canavarlar
siz de kk KART icin basvurunuzu yaptiniz mi ?
he birgun gösterrik baciiyi beğendiysen kızımı bide ben damadı görsem eyi olcek dünürüm emmeeeeee.... kafamçokkarıştı kızlar yüz görümlüğü ister senmi isteyon kııı valla inşat var evde para yok be bacım naniknanik
hayırlı cumalar kızlarrr
nasılsınınz bakalımm bizler iyiz çok şükürrrr malum çoluk çocukk yogunluk işteee sürekli girilmiyoo
artık yazın hiç giremem şu haziranıda geçirimmm memlekete kaçıyorummm ohhhh az kaldııııı
çorumlu kk kart neymişşş ne işe yarıyomuş kız
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283454-kk-kart-uyelik-formu-7.html
burda hersey yazio canim bakabilirsin
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben idare eder, canim az SIKILIYO ama idare eder, bun da sukur diyelim
nur erdem canim ALLAH yardimcin olsun benimde kizim cok azar azar emiyor ama cok sükür SIK SIK emiyor seninle ayni ayda dogum yapmistik degilmi oglun kac kilo olmus cnm?
kızlar nasılsınızzz
biliyosunuz benim 2. yolda oda kız evett
kızıma isim arıyorumm fikirlerinizisöyleyin bakıyım
ilk kızımın adı ecrin ecirnede uygun olabilirrr