loracımm nerelerdesın anacım..evet rosem haklisin bence eskiden ne iyidik
O ESKI HALiMiZDEN ESER YOK SiMDi senağlama senağlama senağlamasenağlama
Lora artik hic ugramaz olmusklava:
kıslar bızım topıc 2.sayfaya düşmüş yahu.klava:
biraz canlanalım anacım.kaydirigubbakcemile
bence bellı bır saat koyalım o anda kimler forumdaysa yazmadan gecmesın.
ne bıım bırseyler yapalım topıgımızı canlandırmak ıcın.alkisalkisalkis
bacim sizler ugramayinca bende ugramiyorum napimevet rosem haklisin bence eskiden ne iyidik
O ESKI HALiMiZDEN ESER YOK SiMDi senağlama senağlama senağlamasenağlama
Lora artik hic ugramaz olmusklava:
loracımm nerelerdesın anacım..klava: klava:
yıne kımsecıkler yok ama olsun ben yazam barı.kaydirigubbakcemile3
kıslar bugun hic iyi degılım.dün alt göz kapagım şişmeye baslamıstı.bugün iyice şişmiş.
sanırım arpacık cıktı.:sinifsinif:
cok fena batıyor gözüme .sıcak su kompreksi yapıyorum ama henuz inmedi şişkinligi.
baska ne yapabılırım?bır bılgınız varmı?
basin sagolsun cnmherkeze günaydın arkadaşlar.bugün dedem vefat edeli 52.günü.mevlutu okuncak.bende erken kalktım.hazırlanıcam.ordan ayrı annem kahvaltıya bekliyo oraya gidece.daha sonra hep beraber ananeme gidicez.herkezler iidir umarım.tekrardan günaydın
slmmm kızlar anaaa herkes burdamışşş yeni farkına vardımmm nasılsınız bakim!!!!!!1
basin sagolsun cnm
sen nasilsin bu ara hic görüsemedik
hosgeldin cnm
evet cnm yaa bencede 1 2 gib güzl öğlen yaniay ssorma cnm ya.nasıl olim işte.bebişimle oynaşmaktan vakit bulamıyorum topiğimize uğramaya.büyüdükçe daha sevimli oluyolar ya.hergün yeni şeyler yapmaya başlıyo kuzum.ama evet belli saat bulalım.gündüz beebekler uyurlar.mesela benim kızım saat 12 den 2 ye kadar uyuyo.sizlerde bi saat belirleryin.hangisi uygun olursa o saate buluişalım
slm herkeze.kimseler uğramaz oldu artık.olsun napalım herkez sağlıklı olsun yeteer.bende bu akşam tatile çıkıyorum.biraz tadını çıkarayım denizin.herkeze hayıfrlı günler
selam cnm valla sıcak diye herkes geziyo denizde tatilde bende gidiyorum 2 ttemmuzda artık havalar soğuyunca görüşecez bu gidişle... :teytey:slm herkeze.kimseler uğramaz oldu artık.olsun napalım herkez sağlıklı olsun yeteer.bende bu akşam tatile çıkıyorum.biraz tadını çıkarayım denizin.herkeze hayıfrlı günler
oh be dünür açtın topiği valla bu topik 2. değil 5. sayfayıda bulur :uhm: sen aç sonrada kaçslm kizlar herkesler tatile gidiyo bakiyorum
neyse kis gelsin tekrar dolar burasi
bende sik ugrayamiyorum
hepiciginizi öptümopuyorumnanaktan
oh be dünür açtın topiği valla bu topik 2. değil 5. sayfayıda bulur :uhm: sen aç sonrada kaçlmaz: delikafadulden şaka tabi valla havalar düzeldi bizim aramız bozuldu.neyse artık elbette soğuyacak bee ne edek hadi gorüürüüzz bacılar gacılar kaydirigubbakcemile3
yeni eviniz hayirli olsun berrincimslm kızlar.ben evimi taşıyorum.başka eve geçicem.uzun bi sürede nete bağlanmıcak.kendinize çok ii bakın.bir hafta daha burdayım şimdilik.ondan sonra yokumm:a015::a015::a015:Çok üzgünüm çoook:gitme:
slm arkadaslar nasilsiniz hersey yolundami bende haziranin 20sine türkiyeye gelecektim ama kismet olmadi bileti iptal ettirdim hemde bir sürü zarara ama olsun kizima kiyamadik sonradan antalyada simdiden yavrumu bunaltmalk istemedim o yüzden bu sene biz almanyaliyiz artik burdada havalar cok güzel zaten hic evde durmuyoruz kizim cok güzel vakitler geciriyoruz :)))
sizler ve bebekler nasillar