Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

kıslar bızım topıc 2.sayfaya düşmüş yahu.klava:
biraz canlanalım anacım.kaydirigubbakcemile
bence bellı bır saat koyalım o anda kimler forumdaysa yazmadan gecmesın.
ne bıım bırseyler yapalım topıgımızı canlandırmak ıcın.alkisalkisalkis

evet rosem haklisin bence eskiden ne iyidik

O ESKI HALiMiZDEN ESER YOK SiMDi senağlama senağlama senağlamasenağlama

Lora artik hic ugramaz olmus klava:

loracımm nerelerdesın anacım..klava:klava:
yıne kımsecıkler yok ama olsun ben yazam barı.kaydirigubbakcemile3
kıslar bugun hic iyi degılım.dün alt göz kapagım şişmeye baslamıstı.bugün iyice şişmiş.
sanırım arpacık cıktı.:sinifsinif:
cok fena batıyor gözüme .sıcak su kompreksi yapıyorum ama henuz inmedi şişkinligi.
baska ne yapabılırım?bır bılgınız varmı?

evet ya bencede belli saat herkese hangi saat uyuyorsa yazsin o an gelelim
olmiii bölelmaz:

bacim sizler ugramayinca bende ugramiyorum napim

cok gecmis olsun kuzum
eskiden cok olurdu bende ne gicik bir hastalik
umarim tez zamanda iyilesirsin

basin sagolsun cnm
sen nasilsin bu ara hic görüsemedik
slmmm kızlar anaaa herkes burdamışşş yeni farkına vardımmm nasılsınız bakim!!!!!!1

hosgeldin cnm

Selam kızlar yaa benim bilgisayarım yok anca hafta sonları 1-2 saat uğrayabiliorum nete işten çıkınca acayip koptum yani. Herkez nasıl murgiz ve balsurat linki yolladığınız için teşekkür ederim. ıyi olmuş bu topiği açtınıs. Bende oğlumla uğraşıyorum 10 aylık oldu yeni yeni yürümeye başladı düşüp duruyor. Bütün gün peşindeyim. Zormuş çocuk bakmak gerçekten ama değiyor tabii öpmeyi öğrendi yeni bir tatlı oluyor küçücük dudaklarıyla öpücük atınca sormayın gitsin..

basin sagolsun cnm
sen nasilsin bu ara hic görüsemedik

hosgeldin cnm

ay ssorma cnm ya.nasıl olim işte.bebişimle oynaşmaktan vakit bulamıyorum topiğimize uğramaya.büyüdükçe daha sevimli oluyolar ya.hergün yeni şeyler yapmaya başlıyo kuzum.ama evet belli saat bulalım.gündüz beebekler uyurlar.mesela benim kızım saat 12 den 2 ye kadar uyuyo.sizlerde bi saat belirleryin.hangisi uygun olursa o saate buluişalım

evet cnm yaa bencede 1 2 gib güzl öğlen yani

slm herkeze.kimseler uğramaz oldu artık.olsun napalım herkez sağlıklı olsun yeteer.bende bu akşam tatile çıkıyorum.biraz tadını çıkarayım denizin.herkeze hayıfrlı günler

slm herkeze.kimseler uğramaz oldu artık.olsun napalım herkez sağlıklı olsun yeteer.bende bu akşam tatile çıkıyorum.biraz tadını çıkarayım denizin.herkeze hayıfrlı günler

şimdi geldim denizden...çabuk ol su harikaaaa....

selam cnm valla sıcak diye herkes geziyo denizde tatilde bende gidiyorum 2 ttemmuzda artık havalar soğuyunca görüşecez bu gidişle... :teytey:

slm kizlar herkesler tatile gidiyo bakiyorum
neyse kis gelsin tekrar dolar burasi
bende sik ugrayamiyorum
hepiciginizi öptümopuyorumnanaktan

slm kizlar herkesler tatile gidiyo bakiyorum
neyse kis gelsin tekrar dolar burasi
bende sik ugrayamiyorum
hepiciginizi öptümopuyorumnanaktan
oh be dünür açtın topiği valla bu topik 2. değil 5. sayfayıda bulur :uhm: sen aç sonrada kaç lmaz: delikafadulden şaka tabi valla havalar düzeldi bizim aramız bozuldu.neyse artık elbette soğuyacak bee ne edek hadi gorüürüüzz bacılar gacılar kaydirigubbakcemile3

bacim ben napim burdada hava mis gibi insan evde oturmak istemiyor
kisin biciriklar icin zaten istesekte cikamayacaz bari tadini cikaralim dimi ama
zaten dogumdu soguktu derken kac aydir evde pinekledik
yine ara ara kendinizden bahsedip gidin hic olmazsa ii oldugumuzu bilelim
opuyorumnanaktan

slm kızlar.ben evimi taşıyorum.başka eve geçicem.uzun bi sürede nete bağlanmıcak.kendinize çok ii bakın.bir hafta daha burdayım şimdilik.ondan sonra yokumm:a015::a015::a015:Çok üzgünüm çoook:gitme:

slm arkadaslar nasilsiniz hersey yolundami bende haziranin 20sine türkiyeye gelecektim ama kismet olmadi bileti iptal ettirdim hemde bir sürü zarara ama olsun kizima kiyamadik sonradan antalyada simdiden yavrumu bunaltmalk istemedim o yüzden bu sene biz almanyaliyiz artik burdada havalar cok güzel zaten hic evde durmuyoruz kizim cok güzel vakitler geciriyoruz :)))

sizler ve bebekler nasillar

slm kızlar.ben evimi taşıyorum.başka eve geçicem.uzun bi sürede nete bağlanmıcak.kendinize çok ii bakın.bir hafta daha burdayım şimdilik.ondan sonra yokumm:a015::a015::a015:Çok üzgünüm çoook:gitme:
yeni eviniz hayirli olsun berrincim
net baglar baglamaz gel ha haber ver kendinden
özletme kendini anacim

birgulcum bizde gidip gitmemek arasinda gidip geliyoruz
izinimiz agustosta basliyor bakarsin pat diye ucuveririz daha zamanimiz var
ama öyle bir tatile ihtiyacim varki bu ara bunalim takiliyorum anacim ya
herkeslerden nefret ediyorum özellikle esimin ailesinden
birgulcum sizdede almanyada yasayan akrabalar hepsi akrep gibimi
yoksa birtek bu akrepler bizemi denk gelmis kötükedihüso

:içelim:slm arkadaşlar.ben bugün taşınıyorum.son kez topiğe gireyimd edim.herkez kendine çok ii baksın.beni unutmayın ha..uzun bi süre olmıcam belki ama yine gelicem:a015::a015::a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…