- 26 Aralık 2007
- 877
- 3
hayırlı olsun cnm kolay glsin taşınmak çok zor.en kısa zamanda dönersin inşallah :Saruboceq: senin gibi tatlı bi arkadaştan mahrum kalmak istemeyiz.seni unuturmuyuuz hiç.. opuyorumnanaktan:içelim:slm arkadaşlar.ben bugün taşınıyorum.son kez topiğe gireyimd edim.herkez kendine çok ii baksın.beni unutmayın ha..uzun bi süre olmıcam belki ama yine gelicem:a015::a015::a015::a015::a015:
evet yaa nerde kknın eskı kızları((((((((
canımmmmm ozledım senı hemde cokkkk okadar bellkı yerın anlatamam ne olur bıdaha ozletme kendını gulum yaa hadı gel tr yede canım:)..loracim iste geldim sonunda buldum ay ne ozlemisim sizleri herkez tatilde demek ay biz ya almanyali kalcaz yada tr,ye gidicez bakalim nasipse gideriz belki ev alma durumumuz var ins olursa gitmicez buyuk ihtimal bebsin nasil yagizim resmini koyda gorelim kiz ay burda havalr sogukya bir yaz dogru gelmedi tr,ye gitsekte yaz yasa,sak ay gec oldu yarin is herkesi opuyorum kib allaha emanet olun.
canımsın ozletme kendını gel aradaburdayim iste geldim ama denk gelemiyoruz arkedesler,nabersiniz gorusmeyeli ozledim sizi ama is guc vakit bulup giremiyorum.daha dogrusu eskisi gibi akilmiyorum,ama devami gelir ins bu sayfayi kim yapmissa iyi olmus eski dostlar bulusurz,loracim birgulcum opuyorum sizleride kib gorusuruz ins en yakin zamanda,
loracim iste geldim sonunda buldum ay ne ozlemisim sizleri herkez tatilde demek ay biz ya almanyali kalcaz yada tr,ye gidicez bakalim nasipse gideriz belki ev alma durumumuz var ins olursa gitmicez buyuk ihtimal bebsin nasil yagizim resmini koyda gorelim kiz ay burda havalr sogukya bir yaz dogru gelmedi tr,ye gitsekte yaz yasa,sak ay gec oldu yarin is herkesi opuyorum kib allaha emanet olun.
burdayim iste geldim ama denk gelemiyoruz arkedesler,nabersiniz gorusmeyeli ozledim sizi ama is guc vakit bulup giremiyorum.daha dogrusu eskisi gibi akilmiyorum,ama devami gelir ins bu sayfayi kim yapmissa iyi olmus eski dostlar bulusurz,loracim birgulcum opuyorum sizleride kib gorusuruz ins en yakin zamanda,
aynen oyle cnm bizim burda havalar yakiyor artik kis gelsin yine toplasirizKızlar nasılsınız görüşmeyeli? Loracım dediğingibi havalar okadar sıcakki bide bebeklerimizin maşallahı var gün içinde bırak pc başında oturmayı dinlenmeye vakit bulamadığım zamanlar oluyo. Gelemediğim için kusura bakmayın kızlar
ben geldiiiiiimm... a.s.
daha doğrusu biz geldik... :CüvCüv:
2 aylık hamileyim kızlar...
Ya kızlar şu çizelge delirtti beni normal doğum tarihini yazıyorum 7 aylık görünüyo bir ay ileri yazıyorum 6 aylık diyo:))) 8 şubat 2009 ama bir türlü tutturamadım
Merhaba kizlar cokdandir gelemiyorum, zaten herkes oyl dio
havlar sicak cocuklar durmuyor yoruluyorum, cok yorgunuml uykusuzluk cocuklar esim ev aile akraba derken anca, annemler izine gitti corumdalar su an cuma gunu saat 18 dogru ciktilar ertesi aksam saat 15de Turkiye de idiler:1shok: Masallah
siz nasiliniz bebeler nasil, doremi tebikler canim,
lora sana da iyi tatiller biz bu sene buraliyiz :gitme: