Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

herkeze günaydın.ben bugün erkenciyim.birazdan pikniğe gidicez.havalarda düzelince evde oturmaz olduk artık:)sizlerde inş iisinizdir

kızlarrrrrr...nasılsınız..uzun zamandır uğrayamıyorum topiğimize..benim günüm belli oldu yarın sezeryanla olacak doğumum.dua edin benim için
cnm benim simdi kesin dogum yapmissindir hayirli olsun isallah ikinizde iyisinizdir minikle
en kisa zamanda saglina kavusur gelirsin aramiza isallah
slm kızlar uğramalı nasılsınız iyisiniz inş opuyorumnanaktan nur hayırlı kolay doğumlar sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişini inş canım:1hug:a.s.
slm seker nasilsin ecrinim nasil
slm arkadaslar görüsmeyeli nasilsiniz herkesler iyidir umarim nur hayirlisi ole bebegini kucagima alirsin isnALLAH cnm hayirli haberlerle gelmen dilegiyle
zemuszemus
nerelerdesin sen kuzum hos sana diyomda bende sanki hergun formdayim umarim iyisinizdir minnosumuz nasil
kızlar nasılsınızzz
biliyosunuz benim 2. yolda oda kız evett
kızıma isim arıyorumm fikirlerinizisöyleyin bakıyım
ilk kızımın adı ecrin ecirnede uygun olabilirrr
ece olabilirmi yesilcim ecrin ve ece bence cok uyuor
herkeze günaydın.ben bugün erkenciyim.birazdan pikniğe gidicez.havalarda düzelince evde oturmaz olduk artık:)sizlerde inş iisinizdir

ohhh gezin bakim ben bugun gezmeye mola verdim valla
kirdim dizimi oturdumsenağlama

ben geldim bebeğim uyuyooo fırsat bulmuşkem hasret giderilm ama kimseler yokk....alooooooo loraaaaaaaa lor peyniri:))) nirdesin kıs

Selam canlarım nasılsınız ayranda içmedik ama nedense ayrı düştük:) umarım yeniden kavuşuruz evet anne olmanın tadına varınca nerdeyse dünyayı unuttuk iş güç derken arada mekik dokur olduk bakalım bunan sonra ne kadar kendimize zaman ayırabileceğiz. Aslında bahaneler ararsak çok. Hepinzi çok özledim sohbet odasına giriyorum arada hiç tanıdık yok.. Orasıda sarmıyor artık. Hepinize selaml

Selam canlarım nasılsınız ayranda içmedik ama nedense ayrı düştük:) umarım yeniden kavuşuruz evet anne olmanın tadına varınca nerdeyse dünyayı unuttuk iş güç derken arada mekik dokur olduk bakalım bunan sonra ne kadar kendimize zaman ayırabileceğiz. Aslında bahaneler ararsak çok. Hepinzi çok özledim sohbet odasına giriyorum arada hiç tanıdık yok.. Orasıda sarmıyor artık. Hepinize selaml

hosgeldim canimcim ay ne özlemisim senide valla
öyle cnm anne olunca artik pek firsat bulup yazamiyoruz
hic degilse böyle birbirimizden haberdar oluruz
vakit bulunca kendini özletme yaz burda nasil oldugunu
cimcime nasil annesini üzüyomu kac aylik oldu:emir_bebek:

ben geldim bebeğim uyuyooo fırsat bulmuşkem hasret giderilm ama kimseler yokk....alooooooo loraaaaaaaa lor peyniri:))) nirdesin kıs

bacim yemek yaptim yemek
ohh bide guzel oturdum afiyetle yedim
benim oglan pek bi mizmizlasti aysecim
havalarda guzel bol bol geziyoz ama bugun paydos ettik
eee bu kadar gezersem koca bosar dimi ama
senden naber sekerim

loramm cnm benim biz iyiyiz teyzesi kizimla ugrasip duruyoruz ev isiydi yemekdi kocaydi derken bide bu arada gezmeye cik bebege hava aldiralim derken zamanin nasil gectigini hic anlayamiyorum inan önceleri neydi degilmi sabahlara kadar yazisirdik eslerimizi ise yolladiktan sonra ama simdi nerde:))
sen nasilsin cnm yagiz ne yapiyor büyüdümü kerata
bizim kizi görsen lora ciglik cigliga sabahin 7sinde bizi ayaga kaldirior bazen uykusuzluktan hemen kalkamiyorum am ainan onun cigliklari kafami sisiriyor bide bazen nazli nazli mahsusdan öksürüyor simdi her gecen gün yeni bi hareket ögreniyoruz günler artik dolu dolu geciyor

ooyyyy sen nerelerdesin cnm yaa valla adını bile unutmaya yüz tutmuşuz ne yzıkki...senin 4 aylık he :emir_bebek: guççükmüş benimkinden..hadi görüşürüz

loramm cnm benim biz iyiyiz teyzesi kizimla ugrasip duruyoruz ev isiydi yemekdi kocaydi derken bide bu arada gezmeye cik bebege hava aldiralim derken zamanin nasil gectigini hic anlayamiyorum inan önceleri neydi degilmi sabahlara kadar yazisirdik eslerimizi ise yolladiktan sonra ama simdi nerde:))
sen nasilsin cnm yagiz ne yapiyor büyüdümü kerata
bizim kizi görsen lora ciglik cigliga sabahin 7sinde bizi ayaga kaldirior bazen uykusuzluktan hemen kalkamiyorum am ainan onun cigliklari kafami sisiriyor bide bazen nazli nazli mahsusdan öksürüyor simdi her gecen gün yeni bi hareket ögreniyoruz günler artik dolu dolu geciyor

bak sen senin kiz iyice zilli olmus annesi
ama niye yalan söyleyim yagizda ayni söyledigin gibi
hele bu aralar cok cok miz miz disi cikacak sanirim
senin kizin kilosu ve boyu kac suan

bak sen senin kiz iyice zilli olmus annesi
ama niye yalan söyleyim yagizda ayni söyledigin gibi
hele bu aralar cok cok miz miz disi cikacak sanirim
senin kizin kilosu ve boyu kac suan

cnm benim kizim en son iki hafta önce gitmistik ozaman 6720 kg 68 cm di
simdi 7yi gecti galiba bazen tariya ben cikiyorum sonra geri kizi kucagima alip tekrar tartiyorum nasil fikir ama :jeyyar:
yagiz ne kadar oldu??

Ay canım benim allah kolaylığını verir özlemişim sizleri. Ya yeşilcim benden hızlı çıktın. Ilk zamanlar bene çok istiyordum ama zaman geçince çoçuk fikrinden şimidilik soğudum ve rafa kalktı. Yani benim kızım çok hareketli ona yetişemiyorum eğer 2.de olursa ben artık huniyle dolaşırım galiba. Allah sağlık varsın hepimizin bebişlerine ya daha dün hamileydik ve hamilelik sıkıntılarından konuşurduk şimdi anne olduk yani terfi ettik bebeklerden konuşuyoruz... Ne güel bi duygu rabbim yeryüzünde bu duyguyu tatmayan kadın bırakmasın dilerim . Harika bişi bu çok güzel ve hatta abartmazsam tarifi imkansız. Bir kalıp içine sığacak kelime yok tarifi için

cnm benim kizim en son iki hafta önce gitmistik ozaman 6720 kg 68 cm di
simdi 7yi gecti galiba bazen tariya ben cikiyorum sonra geri kizi kucagima alip tekrar tartiyorum nasil fikir ama :jeyyar:
yagiz ne kadar oldu??
masallah kizimiza yesin onu teyzesi emiŞeniz
yagizi dr en son 3.5 aylikken tartmisti birgulcum 7 kiloydu
simdi 8 falan olmustur diye tahmin ediyorum
valla ii akil etmisin tarti isini ama malesef bende tarti bilene yohhh:eek:
Ay canım benim allah kolaylığını verir özlemişim sizleri. Ya yeşilcim benden hızlı çıktın. Ilk zamanlar bene çok istiyordum ama zaman geçince çoçuk fikrinden şimidilik soğudum ve rafa kalktı. Yani benim kızım çok hareketli ona yetişemiyorum eğer 2.de olursa ben artık huniyle dolaşırım galiba. Allah sağlık varsın hepimizin bebişlerine ya daha dün hamileydik ve hamilelik sıkıntılarından konuşurduk şimdi anne olduk yani terfi ettik bebeklerden konuşuyoruz... Ne güel bi duygu rabbim yeryüzünde bu duyguyu tatmayan kadın bırakmasın dilerim . Harika bişi bu çok güzel ve hatta abartmazsam tarifi imkansız. Bir kalıp içine sığacak kelime yok tarifi için

aynen matasoycum sanirim bu tum kadinlarda oluyor
ilk zamanlar bende hemen ikincisini yapacam demistim
zaman gecince fikir degistirdim
en azindan 3 yil beklerim sanirim
tabi kader kismet meselesi

nsip cnm yaa insan bazen amaaan olsun diyo arada ama sorumluluk duygusu bide bunlar çok küçük diye yani benim hiç istemediğimden falan değil şahsen.duygya gelince gerçekten anlatılamıyo bu yaaa.allahım nası bi güzellik bu şükürler olsun sana diyorum hep...senin ne kadar

aralarında baya olsunda kız olursa görümcelik yapmasın kızıma :mymeka: emi dünürcüm.bnede ara veriyim erkek olursa abilik yapar oda dimi :eek:klava: bu arada iyisin dimi damadımda iyidir inşallah ben gelinine altı aylık kınası yaktım.işte kızlar için bi nevi prova oluyüüüüü

ben artık ikisni birden büyütürüm sonra sizin 2.lerle ugraşamınızı izlerimm
sonra rahatıma bakarım ohhhhhh

öyle yaparsın cnm allah sağlık ömür versinde büyürler bee.valla kaynatam kızlara ölüyo kendinin iki oğlan var kız olmamış seneye emekli olcak.eee 1 aat görmese özlüyo kız bana kalmaz 1 sene sonra bende başlarım grikim çalışmalara :dance: bu zaten 1.5 sene sonra oldu hem .belki hemen olmaz dimi yaani???

selam hanımlar.
uzun zamandır ugrayamadım topıge.
nasılsınız?
haftalar azalmaya basladıkca heyecan gıderek artıyor.
karnım bıraz asagı indi gibi.
her gören asagı inmiş artık diyor.
gercı henuz 35.haftadayız.karın asagı inince hemen dogum oluyormu?
ınsallah erken dogum olmaz.
bıraz daha dursun kuzucugum.henuz dogum seklımızde bellı degıl.20sınde kontrolumuz var catı muayenesı olucam ona gore karar verıcez.kaydirigubbakcemile
hepinizi öpuyorum.bızden havadisler bu kadar.opuyorumnanaktan

selam hanımlar.
nasılsınız?
bıraz daha dursun kuzucugum.henuz dogum seklımızde bellı degıl.20sınde kontrolumuz var catı muayenesı olucam ona gore karar verıcez.kaydirigubbakcemile

korkma cnm.benim karnım 7 aylıkken düşmüştü.bende çok korkmuştum erken doğum diye.ama 38.haftamda doğum gerçekleşri.hayırlı doğumlar

selam hanımlar.
nasılsınız?

anam Allah korusun..:1shok:
benim bebeğim 30 haftalık, karnım baya aşağıda...
erken doğum olursa Allah korusun korktum şimdi..
benim daha 9 aylık oğlum var...

X