herkeze slmlarkızlar.15 gün yokum ben.kocişim yıllık izine çıktı:)bol bol eşimle vakit geçirmek istiyorum.yarın kısmetse denizliye eşimin memleketine gidcez.kuzeninin düğünü var.ordan ayrıda kayınvalidemlerin yazlığı var orda kalıcaz.1 haftada orda kalırız.daha sonra ara ara girerim.herkezi kocaman öptm
nolsun tatlım çok şükür iyiyim..
yumurtlama günleri koşuşturup dururyorum bende :)))
size yetişmeye çalışıyorum
sen nasılsın kaydirigubbakcemile3
ohh gezin valla iyi yolculuklar cnmherkeze slmlarkızlar.15 gün yokum ben.kocişim yıllık izine çıktı:)bol bol eşimle vakit geçirmek istiyorum.yarın kısmetse denizliye eşimin memleketine gidcez.kuzeninin düğünü var.ordan ayrıda kayınvalidemlerin yazlığı var orda kalıcaz.1 haftada orda kalırız.daha sonra ara ara girerim.herkezi kocaman öptm
hayatım kendi kafama göre vermıyorum doktor verdi
sütüm yaramadıgı için gecen ay 200 gr aldı ege ondan dolayı basladık biz ek gıdalara mecburen
ohh gezin valla iyi yolculuklar cnm
anladim cnm hakkaten az almis
niye öyle acaba mama almiyormu senin oglan hic
biberon kullanmayı bilmiyo mama yemıyo kesınlıkle sadece kasık la veriyorum onu ögrendi alllahtan yiyi verdiğimm seyleri
ohh sizde gezin birgulcumslmmm arkidaslar nasilsiniz bol bol sicak havalrin tadinimi cikartiyorsunuz??
bende kizimla bol geziyorum o uyudugu zamanda ev temizligi yapiyorum günn nasil gectigini anlamaz oldum
sicaklar cok güzel ama ben ilk sicagin oldugu zaman kizimi hemen kisa kollularla disari cikartmaya kormustum bisey olursa diye onuda kizimin yüzp hemen kabarciklar oldu
simdi cok iyi düzeldi cok sükür corapda giydirmiyorum rahatladi yavrum
artik güzel güzel elbiseler giyiyoruz :))
havalar insALLAH böyle devam eder
dünürcüm hiç denk gelmiyoruz valla ben temizlik yapıyorum ufakta bi inşaat var evde kışa hazırlık yazdan kızın odasını düzenliyoruz laminat döşetiyoruz pimapen yaptırıyoruz falan odasında yatçek kışın.bizde odamoza dönek dimi kaydirigubbakcemile3 damat napar kııı nası gidiyonuz*?iyi bakıyon dimi sen iyi bakıcanki oda kızıma iyi baksın ama dimi Şenizböööle bakarsa artıkın bilemem
lora cnm insALLAH nasip olursa görüsürüz hatta sende demistin annenin bi akrabasi varmis bizim burda ne yaptin geldinizmi bu tarafa??
görmiyinmi kız kıımı gerçi biraz saf bakmışta -tatlicadiarzu-