Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

hayırlı yolculuklar canım bebişe iyi bak

nolsun tatlım çok şükür iyiyim..
yumurtlama günleri koşuşturup dururyorum bende :)))
size yetişmeye çalışıyorum
sen nasılsın
kaydirigubbakcemile3

canim benim had hayirlisi olsun isallahh
bende ii cocukla evle ugrasiyorum istei

ohh gezin valla iyi yolculuklar cnm
hayatım kendi kafama göre vermıyorum doktor verdi
sütüm yaramadıgı için gecen ay 200 gr aldı ege ondan dolayı basladık biz ek gıdalara mecburen

anladim cnm hakkaten az almis
niye öyle acaba mama almiyormu senin oglan hic

ohh gezin valla iyi yolculuklar cnm

anladim cnm hakkaten az almis
niye öyle acaba mama almiyormu senin oglan hic

biberon kullanmayı bilmiyo mama yemıyo kesınlıkle sadece kasık la veriyorum onu ögrendi alllahtan yiyi verdiğimm seyleri

slmmm arkidaslar nasilsiniz bol bol sicak havalrin tadinimi cikartiyorsunuz??
bende kizimla bol geziyorum o uyudugu zamanda ev temizligi yapiyorum günn nasil gectigini anlamaz oldum
sicaklar cok güzel ama ben ilk sicagin oldugu zaman kizimi hemen kisa kollularla disari cikartmaya kormustum bisey olursa diye onuda kizimin yüzp hemen kabarciklar oldu
simdi cok iyi düzeldi cok sükür corapda giydirmiyorum rahatladi yavrum
artik güzel güzel elbiseler giyiyoruz :))
havalar insALLAH böyle devam eder

nur erdem canim ALLAH yardimcin olsun benimde kizim cok azar azar emiyor ama cok sükür SIK SIK emiyor seninle ayni ayda dogum yapmistik degilmi oglun kac kilo olmus cnm?

gez cnm gez benimkide temmuzda alcak kayınçom tur rehberi antalyaya onun yanına gidicez 5 günlüğüne.bu arada bilirmisin bilmem kınık tayım ben bergama tarafında...yaş aynı yer aynı bebekler aynı sayılır valla ne benzerlik kaydirigubbakcemile3

dünürcüm hiç denk gelmiyoruz valla ben temizlik yapıyorum ufakta bi inşaat var evde kışa hazırlık yazdan kızın odasını düzenliyoruz laminat döşetiyoruz pimapen yaptırıyoruz falan odasında yatçek kışın.bizde odamoza dönek dimi kaydirigubbakcemile3 damat napar kııı nası gidiyonuz*?iyi bakıyon dimi sen iyi bakıcanki oda kızıma iyi baksın ama dimi Şenizböööle bakarsa artıkın bilemem

ohh sizde gezin birgulcum
kiz birgun bana gelsene birgul ben seni bahndan alirim
valla süper olur yakiniz ama görüsmüyoruz
havalarda hazir düzelmisken

slm dünürüm kolay gelsin bacim
iyi bakmammi damadina hemde gözüm gibi cok yakisikli bir damadin var ha benden solemesi kizinin kiskancligi cok olur bahh demedi deme
ama kimin oglu öyle bir yetistirecemki gelinime cok cok cok ii bakacak sen müsterih ol :lepi:

lora cnm insALLAH nasip olursa görüsürüz hatta sende demistin annenin bi akrabasi varmis bizim burda ne yaptin geldinizmi bu tarafa??

lora cnm insALLAH nasip olursa görüsürüz hatta sende demistin annenin bi akrabasi varmis bizim burda ne yaptin geldinizmi bu tarafa??

gunaydin sekerim
evet annemin teyzesi ve kuzenleri vardi
annem burdayken gitmistik
ama aksam gitmistik cok kisitliydi
güzel bir yer ama köln kadar degil tabi hehe
saka maka cok kucuk insan büyük yere alisinca böyle ukala oliii
valla birgun ayarla gel cok sevinirim

alkisalkisalkisGünadyınnn kızlarrrrrr herkeze hayırlıı günler diliyorummm:teytey:

kızlarr günaydınlar ben geldim sizi çok özledim yaaa ....yaramaz oğlum emirim durmuyo artık teyzeleri.....dışarı çıkmak istoo bende mecburen çıkarıyorum sizden kopuyorum..önceden yürüteçteydi yaramaz artık durmuyoo yaa (((

Gunaydin fistiklar, naslsiniz bakalim bn idare eder , kizim iki gundur cildirtiyor beni abisiyle sagolsunlar canavarlar
siz de kk KART icin basvurunuzu yaptiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…