- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
günaydın hanımlar
günaydin arkadaslar nasilsiniz
Gunaydin sekerler, iyiyz sukur idare edioz, sizler nasilsiniz bakalim ?
slm murgiz hg canim bende yeni firsat bulup gelebildim ama kimsecikler yok nasilsin
izmirdenmişsiniz sizde ne kadar ortak yönümüz var izmirde evlisiniz kan grubumuz bile ayn ama siz büyüksünüz epey galiba..nerden izmirin?
ohh sizde cikarin tadini vallaburdada hava 32 derece cnm.çok gzl ama.ben de yazı seviyorum.kışın evde oturmkatan çok sıkılmıştım artık.şimdi bol bol geziyoruz
slm kızlarrrr giremedim kaçç gündür nete nasılsınızzzzzz
hosgeldin canikom
biz iyiyiz asil sen nasilsin
özlettin kendini hekötükedihüso
ii bende ne olsun anam cocuktan vakitmi kalıyo mu nete gıreyim :) ek gıdalaarada geçtik 2 saatte bır besliyom
vallahi burdada cok sicakay cok sicak bugun hava yahuuuuuuu, masallah 35 derece anam yazin yandik vallaha, olur 45 derece vishhhhh, kiz hic durmadi bugun arabada yani vallaha camlari actik araba surdukce kizim kafasini oyana buyana salladi hava gelsin diye :roflol: ay cok komikdi vallaha, ona mi bakim arabayi mi surum diye sastim kaldim, neyse ki eve geldik offfffffffffff
elma suyu sıktım ilk basta cnm tülbentle daha sonra cici bebeyle yogurt ara öğün sabah kah valtısı
peynir haslanmıs yumurta sarısı pekmez cıcı bebe veya portakallı mısırlı sütlü mılupa sabah kahvaltısı oglenleri sebze corbası böyle devam edıyoz iştee
günaydın kızlar,, nasılsınız..
günaydin cnm iyiyiz
sen nasilsin neler yapiyosun
vallahi burdada cok sicak
ama burada havalar sapitti corumlucum
sabah 30 u gecen gunesli hava aksam simsekli yagmura birakti yerini
ama yinede cok sicak
olsun seviyom ben sicahi be ya
cnm senin oglun kac aylik olduki
cok erken baslamamismisin sen oyle ek gidaya
4 aydan once ek gidalara baslamak bebegi zorlar cnm
suan sadece tattirmalisin