hoşbulduk kızlar bende senin nickine yabancı değilim ama muhabbeti kuramadık galiba canım darısı buraya inş.hihoyyyt
[inş cnm.allah bu duyguyu sana yaşatsın en kısa zamanda
slm kızlar yeni gördüm topiği biraz geç oldu ama hayırlı olsun :)
anca gelebildim ya.geçmişe baktım.bişi kaynatmamaışınız yine.
slm arkadaslar nasilsiniz dün siteye giremedim hic baya kaynatmissiniz yine geriye gidip okuyamadim
dün kizimin randevusu vardi doktorda hemde ikinci asimizi yaptirdik yavrum dün baya atesliydi ama hersey yolunda cok sükür bugün yine iyi biraz sizler ne yapiyorsunuz loraaa
nerelerdesin??:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
birgülcüm kızın kocaman olmustaa asılar vuruluyor masallah kuzuna.slm arkadaslar nasilsiniz dün siteye giremedim hic baya kaynatmissiniz yine geriye gidip okuyamadim
dün kizimin randevusu vardi doktorda hemde ikinci asimizi yaptirdik yavrum dün baya atesliydi ama hersey yolunda cok sükür bugün yine iyi biraz sizler ne yapiyorsunuz loraaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çıkanı furucam:):)
pekı huggıes ın yenı dogan paketı varmı?markette baktım ama bulamadım.ee hazırlıklar artık ilerlem
iştir.valla cnm ben huggisi kullanıyom.esnek bantrlı çok kullanışlı ve rahat.tavsiye ederim.evy baby de çok gzl
slm arkadaslar nasilsiniz dün siteye giremedim hic baya kaynatmissiniz yine geriye gidip okuyamadim
kızlar ya.sohbette geçsek olmazmı.chat sayfasından.gebeliğe falan geçsek.burda şuanda zor oluyo sanki
canım hoşgeldim..
hatırlıyorum seni sohbetten..
nasılsın?