Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

slm arkadaslar nasilsiniz dün siteye giremedim hic baya kaynatmissiniz yine geriye gidip okuyamadim
dün kizimin randevusu vardi doktorda hemde ikinci asimizi yaptirdik yavrum dün baya atesliydi ama hersey yolunda cok sükür bugün yine iyi biraz sizler ne yapiyorsunuz loraaa
nerelerdesin??:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

canım hoşgeldim..
hatırlıyorum seni sohbetten..
nasılsın?

selam hanımlar.
nıhayet topıge aynı anda bakan 4 kısı var. cok sevındım buna:)

h.g cnm.bizimde aylık kontrol ve aşımız bugündü.aşıya gitmeden önce ateş düşürücü veriyorum kızma

bugun alısverıs yaptım bıraz oglusa.
sizler benden daha tecrubelısınız.bebek yenı dogdugunda en cok neye ıhtıyac oluyor?
bırde hangı marka bebek bezı alayım?

birgülcüm kızın kocaman olmustaa asılar vuruluyor masallah kuzuna.
ne asısı bu acaba ?tetanoz felan mı?

ee hazırlıklar artık ilerlem
iştir.valla cnm ben huggisi kullanıyom.esnek bantrlı çok kullanışlı ve rahat.tavsiye ederim.evy baby de çok gzl

ee hazırlıklar artık ilerlem
iştir.valla cnm ben huggisi kullanıyom.esnek bantrlı çok kullanışlı ve rahat.tavsiye ederim.evy baby de çok gzl
pekı huggıes ın yenı dogan paketı varmı?markette baktım ama bulamadım.

bol bol bez depola ben öyle yaptım.çok rahat oldu.uzun süre kullandık.pişik kremleri al bol bol.ben avustralyadan getirttim harika bişi.kaynanam getirdi ordan.bebe yağları ve şampuanlar.suluk.emzik bence şart.daha doğrusu ben çok memnunum emzikten.

ben ilk doğduğunda evy baby aldım ama şuanda huggisi kullanıyom cnm.huggisin yeni doğan paketi varmı bilmiyorum.netten araştır istersen

kızlar ya.sohbette geçsek olmazmı.chat sayfasından.gebeliğe falan geçsek.burda şuanda zor oluyo sanki

gecmis olsun canimin ici bende yagizi uyuttum yemek yaptim
evi sildim toz aldim ve geldim
sabah cok useniyordum ise ama bir basladim pir basladim eferim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…