Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

ben kaçtım yemek yapçam.akşamada giremem sanırsam dizim var. aşkı memnu:)hepinizi kocaman öpt.allaha emanet olun

birgülcüm kızın kocaman olmustaa asılar vuruluyor masallah kuzuna.
ne asısı bu acaba ?tetanoz felan mı?

bu asimizda cocuk felcine karsi canimya sorma büyüdü kizim:)ama su iki gündür atesi var asidan dolayi su günleri bi atlatsaydiK
sen ne yaptin canim bebegine kavusmanada az kaldi

birgülcüm kızın kaç aylık.hangi ay doğdu.bizimde bugün çocuk felci aşısı oldu.ayrıa 3 aşı daha oldu.aşıdan önce ağrı kesici ateş düşürücü ver.öyle git.ben öyle yapıyom.bisorun olmuyo çok şükür

birgülcüm kızın kaç aylık.hangi ay doğdu.bizimde bugün çocuk felci aşısı oldu.ayrıa 3 aşı daha oldu.aşıdan önce ağrı kesici ateş düşürücü ver.öyle git.ben öyle yapıyom.bisorun olmuyo çok şükür

kizim 5 gün sonra insALLAH 4 aylik olacak
normalde ilk vuruldugu asisinda atesi felan cikmamisti hemen atlatmistik
biraz huzursuz ama cok sükürki emmeyi birakmadi tam tersine normal günden daha cok emiyor
bende en cok buna seviniyorum

ben geldim aaaaa yenı gördüm loranın mesajının ne güzel olmus bu topicc biraz geç farkettim ama :)

canim benim bende hatirladim seni
iyiyim cok sükür kizimla ugrasip duruorum sen nasilsin

çok şükür bende iyiym canım..
kızın var ha :) ay ne güzel. Allah bağışlasın canım..
burda artık uzun uzun muhabbet ederiz, çok uzun zamandır görüşemedik hiç..

sekerbaby bacim hosgeldin kiz varya ne zaman seye girsem sen aklima geliiin bosver sen anladin onu
özledim kiz seni
taze annis seni

anlamammı bacum ama sen benden hayırsızsın kabul et naniknanik neyse kavuştuk bende özledim kız bu arada oğlunu çok merak ediom ne zaman göstercen.benimkide büyüyo teyzoşu.
aaaaa nur_erdem de gelmiş nbr aşkummm,burda bari bırak peşimi kız :1hug:

sen çağırırsında gelmezmiyim canım çok yorulmuşun kız bugun dikkat et kendine

bende gedim bacuuuum ne ediyonuz vardı bikaç arkidiş daha gelmedimiiiiii....iyi oldu kız düşündüğün

X