herkezeee hayırlıı günlerrrr kızlarrr.Bolll huzurluu,neşelii,mutlu bir gün diliyorumm allahtannn cümlemiz için:Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eee canım sen nasılsın?
ii canm allah iyilik versin hep öyle işte napıcaksuın ....hayat bi şeklde geçiyooçok iim canm nolsun işte ev temizilik oğlan günler geçiyoo öylee:1hug::1hug:
kimsede kalmamış ne bizden başkaa.....aşağıdaydılar az önce okuyorlar sayfayıı konuşmıuyorlar bizimle en saonunda bizde sıyırıyoz geçmiş olaii canm allah iyilik versin hep öyle işte napıcaksuın ....hayat bi şeklde geçiyoo
ooooooooooooooo ayşe bugün asabi gördüm seni :)))))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canm ama geç kaldın bak ben çıldırdım bile biraz erken davranaydın:)))))))))))))
eee canım sen nasılsın?
çok iim canm nolsun işte ev temizilik oğlan günler geçiyoo öylee:1hug::1hug:
ii canm allah iyilik versin hep öyle işte napıcaksuın ....hayat bi şeklde geçiyoo
kimsede kalmamış ne bizden başkaa.....aşağıdaydılar az önce okuyorlar sayfayıı konuşmıuyorlar bizimle en saonunda bizde sıyırıyoz geçmiş ola(((((((((((((((
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook:tomato:
sende çok şekersin nan yağızımın fındığımn anasııı:)))))))))yerim ben seni yerim
kiz cok tatlisin valla
askummmmmmmmŞeniz
hadi git yaa yine kaldım tak başıma:)))
slm kızlar.bugün kızımın aşı günüydü.yeni geldim eve.3 aşı oldu.bide ağzından damla verdile.kıyamam iğneler çok acıtıı kızımın canını.ee siznapıyonuz bakem
işte amann kıs gördün demi en sonunda bi zeki gelini var çıldırtacklar yaa zorla,:)))))) canm allahtan yardımcı yardım eder ama offffffff nereye kadar böle süreck bimiyorum gitsin bakalım gittiği yere kadar hani ben isityorumki evimde herşeyim var bi kocam oğlum eksik bide ben yanii evimize insk ne var yaniiiii!!!!!!!!!!!bende şuna dikkat ediyorum inş tez zamanda kırılmadan kırmadan evime geçem..kalp parçaldıktan sonra evime insemsenağlamasenağlamasenağlama huzurlu olamamkibi sen kalmoşın seni yanlız bırakmışlar hainler:)ben deldim bak.demin geçmişe baktımda kaynananın evinidemi sen temizliyon.niyeki.kendi eli kolu yokmu?kafamçokkarıştı
canm aynen öyle atlı üstlü ama yemek vs herşey yukarıda aşğıda sadece yatıyoz......ya varya beraber yaşasak daha iyi en azından ayrı eve geçme umudu var ama bunda hep dipdibesin bu ne yaa ayrı olsan bile hep dibimde:)))fisfisfisfisfisfisaltlı üstlümü oturuyoznuz cnm.valla ben biraz gaddar gelinlerdenim:)kaynanamın evini bugüne kadar hiç bizman temizlemeye gitmedim.sonuçta eli kolu tutuyo.daha çok o bana yardıma gelir:):):):):evimi badana yapçağım zman kaynanam gelir yapmaya:)temizliğde birlikte yaparız benim evimin öyle gider yani