sor cnm burdayım
oooooooooooooooooooo kimleri görüyorummmmmmmmm DOREMı gelmişşşş hoşgelmiş şimdi tanıdınmı diyecm yok diyeck en iyisi heç sormayım burda yeni tanışıyoz gimi yapah:)))
berrin35 merhaba canım..
hatırladın mı beni :)
he vallah öle yapak bacım
yoksa kesin tanıyorumdur seni, ama zaman aşımına uğradıysa geç hatırlayabilirim
o yüzden kusura bakma..
:1hug:
tamam canm çok saoll bilgin için çok ihtiyacm vardı eğer seninle konuşmsaydım bu konuyu ben gidip küül kumral alacktım...ben en iyisi boyanın çıkmasının bekleyem:)))biraz zaman alsada:1hug::1hug:cnm onu sen yapmazsın zaten.kuaföre gidiceksin.şuanda saçın tam ne renk bilmiyorum fakat.dediğine göre zemin baya koyu.tam siyah olmasa bile koymuş.eğerki şuanda bu rengin üztüne boyarlarsa açılan ton kötü bi renk alır.istediğin sonucu vermez.öncelikle orialle saçını açıcaklar.ardından uygun bi renge boyucaklar.daha sonra da röfleni atçakalr.yanlız sana tavsiyem röfle için saçını açtırıp boyattıktan sonra 15 gün bekle saçın dinlensin.üstü üsteişlem yaptırma.
hatırladım tabi cnm.nasılsın görüşmeyeli
hoşgeldin canmmm:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5slm kızlar yeni gördüm topiği biraz geç oldu ama hayırlı olsun :)
sendemi birütüsssssssss anamm nolmuş kızlara yavv kimse beni hatırlamıyooo.....en azından şunu diim hani sohbette koşurken benm hep yaptğm bişe vardı doooooooooooooremiiiiiiiiii fa solasidooooooooooo derdim nise yaff boşver fena bozuldum haa çaktırmıyomlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşgeldin canmmm:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canım tşk ederim :1hug: .lora haricinde kimseyi tanımıyorum galiba pek geçmişede bakamadım kusura bakmayın kendim hakkında bilgi veriyim en iyisi bundan sonra daha sık giricem inş.evliyim 26 yaşındayım kastamonudayım 1 çocuğum var erkek pazartesi 3 aylık olucak inş.birde çalışmaktayım :) şimdilik bu kadar öptüm hepinizihihoyyytdelikafadulden
eet ya ozmanlar yeni hamileydim.bak şimdi sıpayı büyüttüm bilem:)
hoşbulduk canım tşk ederim :1hug: .lora haricinde kimseyi tanımıyorum galiba pek geçmişede bakamadım kusura bakmayın kendim hakkında bilgi veriyim en iyisi bundan sonra daha sık giricem inş.evliyim 26 yaşındayım kastamonudayım 1 çocuğum var erkek pazartesi 3 aylık olucak inş.birde çalışmaktayım :) şimdilik bu kadar öptüm hepinizihihoyyytdelikafadulden
valla dimi ya...
Allah bağışlasın yavrunu..
darısı bana inşaallah...
inş cnm.allah bu duyguyu sana yaşatsın en kısa zamanda