Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

sor cnm burdayım

canm ben eşimin isteği üzerine saçlarıma röfle yapacğm ama bana yarrdımcı olsan..benm saçım koyu renk siyahda değil ama yakın...açık renk olur diye zemin ben akıllı açık karamel yaptım tutmadı alakası yokksaç rengim birazcık açıldı o kadar belli bile değilll şimdi ben ne yapam hangi renk yapam öncee..........ya kk dan kızlara sordum açıcı yıpratıyoo dediler yapma dii bende yapmadım sanırım boyanın üzerine açıcı olmuyoo biraz karıştıya sen anlarsın halimden teş k ederemfisfisfisfisfisfis

oooooooooooooooooooo kimleri görüyorummmmmmmmm DOREMı gelmişşşş hoşgelmiş şimdi tanıdınmı diyecm yok diyeck en iyisi heç sormayım burda yeni tanışıyoz gimi yapah:)))

he vallah öle yapak bacım :eek:
yoksa kesin tanıyorumdur seni, ama zaman aşımına uğradıysa geç hatırlayabilirim :nazar:
o yüzden kusura bakma..

:1hug:

cnm onu sen yapmazsın zaten.kuaföre gidiceksin.şuanda saçın tam ne renk bilmiyorum fakat.dediğine göre zemin baya koyu.tam siyah olmasa bile koymuş.eğerki şuanda bu rengin üztüne boyarlarsa açılan ton kötü bi renk alır.istediğin sonucu vermez.öncelikle orialle saçını açıcaklar.ardından uygun bi renge boyucaklar.daha sonra da röfleni atçakalr.yanlız sana tavsiyem röfle için saçını açtırıp boyattıktan sonra 15 gün bekle saçın dinlensin.üstü üsteişlem yaptırma.

he vallah öle yapak bacım :eek:
yoksa kesin tanıyorumdur seni, ama zaman aşımına uğradıysa geç hatırlayabilirim :nazar:
o yüzden kusura bakma..

:1hug:

sendemi birütüsssssssss anamm nolmuş kızlara yavv kimse beni hatırlamıyooo.....en azından şunu diim hani sohbette koşurken benm hep yaptğm bişe vardı doooooooooooooremiiiiiiiiii fa solasidooooooooooo derdim nise yaff boşver fena bozuldum haa çaktırmıyomlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

cnm onu sen yapmazsın zaten.kuaföre gidiceksin.şuanda saçın tam ne renk bilmiyorum fakat.dediğine göre zemin baya koyu.tam siyah olmasa bile koymuş.eğerki şuanda bu rengin üztüne boyarlarsa açılan ton kötü bi renk alır.istediğin sonucu vermez.öncelikle orialle saçını açıcaklar.ardından uygun bi renge boyucaklar.daha sonra da röfleni atçakalr.yanlız sana tavsiyem röfle için saçını açtırıp boyattıktan sonra 15 gün bekle saçın dinlensin.üstü üsteişlem yaptırma.
tamam canm çok saoll bilgin için çok ihtiyacm vardı eğer seninle konuşmsaydım bu konuyu ben gidip küül kumral alacktım...ben en iyisi boyanın çıkmasının bekleyem:)))biraz zaman alsada:1hug::1hug:

hatırladım tabi cnm.nasılsın görüşmeyeli

iyiym canım.. sen nasılsın..
en son görüştüğümüzde sen daha yeni hamileydin..
hiç unutmam sohbet odasında konuşuyoduk, çok miden bulanıyordu ozamanlar.. :)))
yaa ne günlerdi be..:)
ve ne kadar zaman geçmiş üstünden dimi :)

sendemi birütüsssssssss anamm nolmuş kızlara yavv kimse beni hatırlamıyooo.....en azından şunu diim hani sohbette koşurken benm hep yaptğm bişe vardı doooooooooooooremiiiiiiiiii fa solasidooooooooooo derdim nise yaff boşver fena bozuldum haa çaktırmıyomlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet yaa :)
doğru sende derdin dimi..
zaten beni gören hemen laylayloma başlardı:)
dooreeemiiifasol diye kaydirigubbakcemile3
hay yarabbim:)
bozulma kız. tam olarak hatırlamamış değildim zaten.. şöyle bir beyin egzersizi yaptım :)
ama normal değilmi canım, belki 1 sene oldu görüşmeyeli dimi
:uhm:

hoşgeldin canmmm:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım tşk ederim :1hug: .lora haricinde kimseyi tanımıyorum galiba pek geçmişede bakamadım kusura bakmayın kendim hakkında bilgi veriyim en iyisi bundan sonra daha sık giricem inş.evliyim 26 yaşındayım kastamonudayım 1 çocuğum var erkek pazartesi 3 aylık olucak inş.birde çalışmaktayım :) şimdilik bu kadar öptüm hepinizihihoyyytdelikafadulden

hoşbulduk canım tşk ederim :1hug: .lora haricinde kimseyi tanımıyorum galiba pek geçmişede bakamadım kusura bakmayın kendim hakkında bilgi veriyim en iyisi bundan sonra daha sık giricem inş.evliyim 26 yaşındayım kastamonudayım 1 çocuğum var erkek pazartesi 3 aylık olucak inş.birde çalışmaktayım :) şimdilik bu kadar öptüm hepinizihihoyyytdelikafadulden

h.g cnm

amannnn ayse senin işin çok zor valla..allah sabır versin..insan kendi evine yetemezken bir de kaynanana koştursun..

eet ya ozmanlar yeni hamileydim.bak şimdi sıpayı büyüttüm bilem:)

valla dimi ya...
Allah bağışlasın yavrunu..
darısı bana inşaallah...

hoşgeldin şekerbaby..
seni tanımıyorum ama yazdığın yorumlara çok denk geldim, nickine yabancı değilim yani :)

hoşgeldin şekerbaby..
seni tanımıyorum ama yazdığın yorumlara çok denk geldim, nickine yabancı değilim yani :)
[/QUOTE]

hoşbulduk kızlar bende senin nickine yabancı değilim ama muhabbeti kuramadık galiba canım darısı buraya inş.hihoyyyt

X