Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

saol canım iiyimm darkinlifeciğimm büyümezmi annesi sen daha durr ne yaramzlıklar geleck sana:)))bende bi kaç gündenemirin fotolarını koycam bakalım yakışıklı oğlumu beğenecekmisiniz

koydugun zaman hepimiz burda olalim
hepimiz 5 dkligina koyariz sekerim
ne tatlidir bilmemmi
yesin onu teyzesi

kocalr nerde kılzarr benmki çalışii oğlan uyuyo eski dostlarımı görmüşem men aman sabahlar olmasın:)))

nan kıza abone olmayı ÖĞretsenİze alla alla bunlrda ayrı delÜ yafffff:))

ben bilgisayarimin kendine kaydetmisim
sürükleme yoluyla
ben sende daha zekiymisim ayse heheh catla emüüülaelaelaelaelae

saol canım iiyimm darkinlifeciğimm büyümezmi annesi sen daha durr ne yaramzlıklar geleck sana:)))bende bi kaç gündenemirin fotolarını koycam bakalım yakışıklı oğlumu beğenecekmisiniz
İnşallah canım bekliyoruz emir beyin fotolarınıda.
senin yakışıklı ne kadarlık?

allah size bagislasin cimcimeyi dunya tatlisi allah nazardan saklasin
bende iyim cok sukur
benimde yagizim 4 aylik oldu teyzesi bizde buyuyoruz

amin canım.Hepimizinkini allah bağışlasın
maşallah yağızımızda büyümüş
göremedik ne yazık kendisini
Belki babası izin verir ileride

kızlar hatırlıyonuz demi hamile olmak için uğraşıyoduk kimleri hamileydi yani ben(hamile olduktan sonra üye oldum)...hep bebekle konuşuyoduk şimdide anne olduk:))) zaman nasıl geçiyo yaa su gibi
canm benm oğlum 9 aylık oldu ben eylül annesi olcakken bebeğim ağustosda geliverdi:))

walla benimki mutfağı topladı şimdi tv izliyor.
bugün sabah 6 da kalktım Cerenin küçülen giysilerini kaldırdım.Yazlıklarını ayıkladım.Daha hurçlara yerleştircem küçük hurç sipariş verdim arkadaşa.yarın gelirse işlerimi halletcem.Kociş acıdı bana bugün mutfağı topladı:)

ee baba olmak kolay mı.

bende azcık gözatayım dedim.Kızlar link vermiş geldim hemen.

evt bende merak ediorum bebekleriniz hadin bi koyalim resimleri gördükten sonra geri cekeriz

ben bilgisayarimin kendine kaydetmisim
sürükleme yoluyla
ben sende daha zekiymisim ayse heheh catla emüüülaelaelaelaelae
şekerim zeki olmana sevindim arada zekilğin geloo işte sende onula sevinşakkıdıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenpc sana aitde ondan benmki baa ait olsa neler olcakdda bakma işte-tatlicadiarzu-

ya unutulurmu o gunler
ne geyik yapardik
seninki erkenci benimkide rahatina duskun aysecim
benimki aralikta gelecekti ocakta geldi sipa
ey gidi gunler eyyyyy:teytey:

ayy aynen benim kociste bugun bana mutfakta yardim etti darkcim
dun 15 kisi misafir gelince yardim etti sagolsun canim kocalarimiz ya onlarda olmasa ne yapardik
bende yagizin kucuklerini ayirdim
ne cabuk büyüyorlar masallah
kurban olsun anneleri onlara

lora gadanı alımm kız yazını renklendir ben sevmem öleee rensiz yazıı

şekerim zeki olmana sevindim arada zekilğin geloo işte sende onula sevinşakkıdıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenpc sana aitde ondan benmki baa ait olsa neler olcakdda bakma işte-tatlicadiarzu-

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

B][/FONT]
ya unutulurmu o gunler
ne geyik yapardik
seninki erkenci benimkide rahatina duskun aysecim
benimki aralikta gelecekti ocakta geldi sipa
ey gidi gunler eyyyyy:teytey:
öyle valla canımm sezaryan olduğum için dr amcamız beklemeye gerek yok dedi 1 hafta öncesinden geldi:))) sancım gelmedn anaaaaaa yav ben korkuyom sezaryandan yaa:)))):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…