canim benim allah tez zamanda kavustursun bebegine isallah
murgiz sen benim eltimle beraber mayıs annelerindeymişsin alıyorum haberlerini arda nasıll????
eltin kimki senin
bi alkşı isitiyorum şimdi sahnede ben varım emir yatağında:)))
maremalperen nickia.s
neslihan canım nasılsın....umarım hatırladı beni?????????
himmm hic tanimiyorum
ay boyle eltiyle kötü olur be
dedikodu yapsan görebilir
rahat rahat yazamazsin
CADIARZU
nan ya benm hafızam acayip kuvvetili yada hayalmi görüyom ben herkeşi tanıyom kimse beni tanimii laa alla alla:))) yok canım ne kusur....estağfirullah...olur tabiisenağlamasenağlamasenağlamaayşecim inan hatırlayamadım ya,,,kusura bakmayınn:çok üzgünüm: geçici hafıza kaybı yaşıyorum galiba, hamd olsun iyiyim canım sen nasılsınn??
yazarım ben yazarımm sen sıkma canını benim gizli saklıyom yok..
nan ya benm hafızam acayip kuvvetili yada hayalmi görüyom ben herkeşi tanıyom kimse beni tanimii laa alla alla:))) yok canım ne kusur....estağfirullah...olur tabiisenağlamasenağlamasenağlama
aynen öyle canım ..bebeleri uyuttukda büyük bebeler nolcek?birazdan gelirse kötü eve gidlim der biz k validemle altlı üstlü oturuyozya..işi vardı ilk defa eşimin gelmsini istemom:))) zor geçiyo bu fırsat napıyım yaaa:1shok::1shok:ohh desene simdi tam gaz dedikodu
benim yagizda uyudu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nan ya benm hafızam acayip kuvvetili yada hayalmi görüyom ben herkeşi tanıyom kimse beni tanimii laa alla alla:))) yok canım ne kusur....estağfirullah...olur tabiisenağlamasenağlamasenağlama