Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

murgiz sen benim eltimle beraber mayıs annelerindeymişsin alıyorum haberlerini arda nasıll????

eltin kız neslihan
senin duruma üzüldümhayırlıs olsun canım

melek ben göremedim senin kızı ya benide ekle özel albümmü yaptınn

bi alkşı isitiyorum şimdi sahnede ben varım emir yatağında:)))

neslihan canım nasılsın....umarım hatırladı beni?????????

ayşecim inan hatırlayamadım ya,,,kusura bakmayınn:çok üzgünüm: geçici hafıza kaybı yaşıyorum galiba, hamd olsun iyiyim canım sen nasılsınn??
nan ya benm hafızam acayip kuvvetili yada hayalmi görüyom ben herkeşi tanıyom kimse beni tanimii laa alla alla:))) yok canım ne kusur....estağfirullah...olur tabiisenağlamasenağlamasenağlama

sağol loracım canım şimdi rahat zamanınız ek gıdaya geçince ay ne yedirecem derdi oluyo
oh yagız paşa uyumuş bende yarım saate kadar uyutacm

nan ya benm hafızam acayip kuvvetili yada hayalmi görüyom ben herkeşi tanıyom kimse beni tanimii laa alla alla:))) yok canım ne kusur....estağfirullah...olur tabiisenağlamasenağlamasenağlama

hatırlatsana neler konuşurdukk ,, ne tuhaf ya unutmuşummkafamçokkarıştı

ohh desene simdi tam gaz dedikodu
benim yagizda uyudu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aynen öyle canım ..bebeleri uyuttukda büyük bebeler nolcek?birazdan gelirse kötü eve gidlim der biz k validemle altlı üstlü oturuyozya..işi vardı ilk defa eşimin gelmsini istemom:))) zor geçiyo bu fırsat napıyım yaaa:1shok::1shok:

yok seker bence neslihan gerckten gecici hafiza kaybi yasiii
bende hatirliyom
hemide baya yazimistik neslihanla
kötü günlerdi ozaman neslihanim icin
ama gecti sukur
simdi guzel seylerden bahsetme zamani:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…