Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

15 kişi mi ağırladın off ya zor olmalı.
benim kalabalık misafirlerim bitti
hatta misafirlerim bitti sayılır.

gelmeyen bi kaç aile kaldı.onlarda büyük ihtimak haziranda seminer zamanı gelir.

ayy aynen benim kociste bugun bana mutfakta yardim etti darkcim
dun 15 kisi misafir gelince yardim etti sagolsun canim kocalarimiz ya onlarda olmasa ne yapardik
bende yagizin kucuklerini ayirdim
ne cabuk büyüyorlar masallah
kurban olsun anneleri onlara
hımm o benim eşimdede var yardımsever...ayrı olsak neler yapack banada garibim yapamıyooo:))sofrayı kaldırmamda çokk yardım eder ben zaten dikişler biliyonuz kızlar tencere tava kaldırmom yani kaldırıyorum ama naz yapomm kocişee:)))maşallah bebeklerimize yaa hemen büyüdüler demiii bende ayırdım inan her hafta bi kaçtane çıkarıyorum küçük kıyafet:)):emir_bebek::emir_bebek:

hee lora sincik ama bes dak benim kocisde iste
oda bugün 10.30 geliyor onlar yokken görekim bi okmi hadi ben koyuyorum sende koy

15 kişi mi ağırladın off ya zor olmalı.
benim kalabalık misafirlerim bitti
hatta misafirlerim bitti sayılır.

gelmeyen bi kaç aile kaldı.onlarda büyük ihtimak haziranda seminer zamanı gelir.

evet cnm pazar gunu oldugu icin kabul ettim esimde yardim etti
askim benim pasta yaptim oturdu benle yapti
aslinda sadece kuzenler gelecekti
gorumceler aradi eltiler kayinlarda aradi geliyoruz dediler
yok diyemedim
aslinda zorsunmam ama yemekli olunca yorucu oluyor
bizim burda her gelene yemek verilir

hımm o benim eşimdede var yardımsever...ayrı olsak neler yapack banada garibim yapamıyooo:))sofrayı kaldırmamda çokk yardım eder ben zaten dikişler biliyonuz kızlar tencere tava kaldırmom yani kaldırıyorum ama naz yapomm kocişee:)))maşallah bebeklerimize yaa hemen büyüdüler demiii bende ayırdım inan her hafta bi kaçtane çıkarıyorum küçük kıyafet:)):emir_bebek::emir_bebek:

valla dikis mikis hic bakmiyom ben
egilip kalkiyom hersey yapiyorum
naz zamanini cokta gectik biz:asigim:

hee lora sincik ama bes dak benim kocisde iste
oda bugün 10.30 geliyor onlar yokken görekim bi okmi hadi ben koyuyorum sende koy

birgulcum canimin ici baska zaman koyalim herkesin oldugu bir an
sonra tekrar koymak zorunda kaliriz yoksam
bir olsun pir olsun dimi

lora koymak nasip olmuyacak heralde benim kocamda geliyomus insALLAH baska zamana olmazsa msnde bakariz bide ben simdi kocamdan gizli yapmak istemiyorum icimede sinmedi msnde olursa daha iyi olur okmi baci:1hug:

Son düzenleme:
kizlarya bu aralar benim kizim hep elini emiyor nasil unutturacagim ?
ben cekiyorum o aradan biraz zaman gecsin yine emiyor yalanci memeyi veriyorum onuda almiyor bile agzina gönlü olursa aliyor yoksa firlatiyo ne yapmam gerek acaba?

kizlarya bu aralar benim kizim hep elini emiyor nasil unutturacagim ?
ben cekiyorum o aradan biraz zaman gecsin yine emiyor yalanci memeyi veriyorum onuda almiyor bile agzina gönlü olursa aliyor yoksa firlatiyo ne yapmam gerek acaba?

canim sakin cekme elini
birak emsin
benimkide oyle yapiyor
bu aylarda en sevdikleri sey ellerini emmek
bundan rahatsiz olma
sadece salyasi icin onluk tak hep

benimde kocam geldi kizlar
bende cikiyorum
yarin görüsürüz

X