- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
hımm o benim eşimdede var yardımsever...ayrı olsak neler yapack banada garibim yapamıyooo:))sofrayı kaldırmamda çokk yardım eder ben zaten dikişler biliyonuz kızlar tencere tava kaldırmom yani kaldırıyorum ama naz yapomm kocişee:)))maşallah bebeklerimize yaa hemen büyüdüler demiii bende ayırdım inan her hafta bi kaçtane çıkarıyorum küçük kıyafet:))ayy aynen benim kociste bugun bana mutfakta yardim etti darkcim
dun 15 kisi misafir gelince yardim etti sagolsun canim kocalarimiz ya onlarda olmasa ne yapardik
bende yagizin kucuklerini ayirdim
ne cabuk büyüyorlar masallah
kurban olsun anneleri onlara
yok aşkomm nee emrii kıss rica sadece:)) bide kalın yaparsan sevinirim:)) çokmu oluyom ne-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yahu sen emret bacuuu yeterki
acele etme nan yarın sabah koy...neyse sen aklına koydun hadi koyda bakalımhee lora sincik ama bes dak benim kocisde iste
oda bugün 10.30 geliyor onlar yokken görekim bi okmi hadi ben koyuyorum sende koy
15 kişi mi ağırladın off ya zor olmalı.
benim kalabalık misafirlerim bitti
hatta misafirlerim bitti sayılır.
gelmeyen bi kaç aile kaldı.onlarda büyük ihtimak haziranda seminer zamanı gelir.
hımm o benim eşimdede var yardımsever...ayrı olsak neler yapack banada garibim yapamıyooo:))sofrayı kaldırmamda çokk yardım eder ben zaten dikişler biliyonuz kızlar tencere tava kaldırmom yani kaldırıyorum ama naz yapomm kocişee:)))maşallah bebeklerimize yaa hemen büyüdüler demiii bende ayırdım inan her hafta bi kaçtane çıkarıyorum küçük kıyafet:))
hee lora sincik ama bes dak benim kocisde iste
oda bugün 10.30 geliyor onlar yokken görekim bi okmi hadi ben koyuyorum sende koy
kızlar ben çıkar kociş geldiii:))iiigecelerr
lora koymak nasip olmuyacak heralde benim kocamda geliyomus insALLAH baska zamana olmazsa msnde bakariz bide ben simdi kocamdan gizli yapmak istemiyorum icimede sinmedi msnde olursa daha iyi olur okmi baci:1hug:
kizlarya bu aralar benim kizim hep elini emiyor nasil unutturacagim ?
ben cekiyorum o aradan biraz zaman gecsin yine emiyor yalanci memeyi veriyorum onuda almiyor bile agzina gönlü olursa aliyor yoksa firlatiyo ne yapmam gerek acaba?
loracim bende dedimya bazen cekiyorum ama yok alismasindan korkuyorum