Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

hatırlatsana neler konuşurdukk ,, ne tuhaf ya unutmuşummkafamçokkarıştı
canım sohbette bende tam ne konuştuğumz u hatırlamıyorum ama hep genel şeyler hamilelik bebek ne bilim kocalr vs olur hayatım yaa boşver şimdi tanışmşı gib yap sendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şimdi ben birini daha tanıdım ama onada hatırladım demiyecm bakalım o beni hatırlımii??:))))

hoşgeldin canım maşallah cerenime kocaman olmuşş

iyi asamlar arkadaslar nasilsiniz ??
sayfa taa 40lara cikmis hemen geri dönüp okumaimda ne zaman bu kadar yazistiniz bide kizlar ben anasayfadan bu topigi bulamiyorum anasayfadan sonra nereye girmem gerek??

hosgeldin cnm
oyy ceren ne büyümüs darkcim
masallah kuzumuza allah bagislasin nasilsin
Hoşbuldum Loracım
6,5 aylık nerdeyse büyüdü ama yaramazlıklarıda büyüdü:)
iyiyim sen nasılsın?

hoşgeldin canım maşallah cerenime kocaman olmuşş
Hoşbuldum Ayşecim teşekkürler.
nasılsın?

sayfa taa 40lara cikmis hemen geri dönüp okumaimda ne zaman bu kadar yazistiniz bide kizlar ben anasayfadan bu topigi bulamiyorum anasayfadan sonra nereye girmem gerek??
hoşgeldin hemşerim..canım abone ol bu konuya arama baştan sayfanın başında seçenkler varya tıkla ona ok:1hug:

saol canım iiyimm darkinlifeciğimm büyümezmi annesi sen daha durr ne yaramzlıklar geleck sana:)))bende bi kaç gündenemirin fotolarını koycam bakalım yakışıklı oğlumu beğenecekmisiniz

hosgeldin seker
anasayfadan mizah gorselde sayfanin sonlarina dogru
ordan geyik sohbetine gir orda canimin ici

Hoşbuldum Loracım
6,5 aylık nerdeyse büyüdü ama yaramazlıklarıda büyüdü:)
iyiyim sen nasılsın?

Hoşbuldum Ayşecim teşekkürler.
nasılsın?

allah size bagislasin cimcimeyi dunya tatlisi allah nazardan saklasin
bende iyim cok sukur
benimde yagizim 4 aylik oldu teyzesi bizde buyuyoruz

Şu şewkilde ulaşırsın birsu
:
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Ortaya Karışık > Mizah + Görsel Paylaşım > Geyik Sohbeti
Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

nan kıza abone olmayı ÖĞretsenıze alla alla bunlrda ayrı delÜ yafffff:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…