maremalperen nickia.s
:1shok::1shok::1shok:
kociş geldi geleceğim ben ok
canım sohbette bende tam ne konuştuğumz u hatırlamıyorum ama hep genel şeyler hamilelik bebek ne bilim kocalr vs olur hayatım yaa boşver şimdi tanışmşı gib yap sendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhatırlatsana neler konuşurdukk ,, ne tuhaf ya unutmuşummkafamçokkarıştı
benim gizlim saklım yok demek istemiştimm yanlış yazmışımm niye şaşırdın yaff kötü bişimi dedimm
benim gizlim saklım yok demek istemiştimm yanlış yazmışımm niye şaşırdın yaff kötü bişimi dedimm
anladik sekerim biz leb demeden leblebiyi bilem anlayanlardanik:dilcikar:
şimdi ben birini daha tanıdım ama onada hatırladım demiyecm bakalım o beni hatırlımii??:))))
selam kızlar bende bi uğrayayım bakim :)
Hoşbuldum Loracımhosgeldin cnm
oyy ceren ne büyümüs darkcim
masallah kuzumuza allah bagislasin nasilsin
Hoşbuldum Ayşecim teşekkürler.hoşgeldin canım maşallah cerenime kocaman olmuşş
hoşgeldin hemşerim..canım abone ol bu konuya arama baştan sayfanın başında seçenkler varya tıkla ona ok:1hug:iyi asamlar arkadaslar nasilsiniz ??
sayfa taa 40lara cikmis hemen geri dönüp okumaimda ne zaman bu kadar yazistiniz bide kizlar ben anasayfadan bu topigi bulamiyorum anasayfadan sonra nereye girmem gerek??
iyi asamlar arkadaslar nasilsiniz ??
sayfa taa 40lara cikmis hemen geri dönüp okumaimda ne zaman bu kadar yazistiniz bide kizlar ben anasayfadan bu topigi bulamiyorum anasayfadan sonra nereye girmem gerek??
Hoşbuldum Loracım
6,5 aylık nerdeyse büyüdü ama yaramazlıklarıda büyüdü:)
iyiyim sen nasılsın?
Hoşbuldum Ayşecim teşekkürler.
nasılsın?